Горди СЕПТЕМВРИЙСКИ мами посрещат бебчета засмяни!

• 18 116
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Честито на Стефи за малката Мария. Да и е жива и здрава куклата и много да се слушкате. Нека порасне едно прекрасно слънце за радост на мама и тати.  bouquet  bouquet  bouquet

Наистина няма да сбъркате с Бочко. Vesito мерси за съвета за шампоанчето.

# 196
Здравейте мили момичета! С голяма радост искам да ви съобщя, че си имаме още един юнак в сладката групичка. Днес по обяд се роди малкия Александър, 2880кг , 49см. С мама Ави са добре.  mamma

Да живи и здрави малкия Сашко и мама Ави! Да порасне голям и силен мъж, винаги да побеждава в живота. Много щастие, радост и късмет да донесе на цялото семейство!

Мама Ави ви изпраща поздрави, а аз на нея бързо въстановяване и хиляди целувки! newsm51

# 197
Честито бебче на Ави.Да е жив,здрав и много послушен малкия Сашко.Ави бързо се възстановявай и се връщай вкъщиЧестито и на всички други мами,които съм пропуснала.Пожелавам им много щастие и радост на тях и семеиствата им.
Ирини разказите ти са наистина много полезни   bouquet Благодаря
С Ави бяхме решили да раждаме в една болница.Аз все се майтапих,че ще я изчакам малко да родим заедно,а какво стана  Hug Не се знае обаче може й да се засечем.

# 198
  • Ямбол
Честито на всички нови-мами.

Много, много благодаря на всички мами за прекрасните разкази и за безценната помощ която ни оказват с тях.  bouquet
Имам нужда от подкрепа майчета. Утре в 8 часа влизам в болницата.. за следене и вероятно предизвикване на раждане. Много, много ми се иска всичко да мине нормално и да няма никакви проблеми с бебка и мен. Откровено ме е страх от всичко едва ли не.. дори от срещата с мъничето. А и това, че ще съм сама в болницата няколко дена (дори и с посещенията пак си е гадно).
Та така, ние с бебка ви напускаме за сега като един човек, а ще се присъединим отново като 2мат отделни  Heart Eyes
 Когато се върнем от болницата се надявам да ви опиша раждането на моята дъщеря само с хубави думи и всичко да е наред.
Много смелост на всички бъдещи мами и успех в това изпитание   bouquet

# 199
Честито на мама Стефи за малката Мария   bouquetЧестит син Александър на мама Ави !   bouquet Ави ти си чудесна и много силна!А виждам,че малкият Александър е успял без много да мисли да вземе наи-доброто първо решение в своя живот!нека бъде все така отговорен и да взима решенията си смело без колебания!
Aetera ние сме с теб,стискаме много палци и ви очакваме с нетърпение обратно с много вълнуващ разказ изпълнен с положителни емоции и цветове   bouquet Всичко ще е наред,не се страхувай ,бъди смела и приеми предизвикателството на тази среща и няма да съжаляваш  Heart Eyes Преградки

# 200
УРА ЗА МАМА СТЕФИ И МАРИЯ!
УРА ЗА МАМА АВИ И АЛЕКСАНДЪР!
НЕКА ДЕЧИЦАТА ВИ БЪДАТ ЗДРАВИ И СИЛНИ КАТО ВАС. ДАНО БЪРЗО СЕ ВЪЗСТАНОВИТЕ И МАЛЧОВЦИТЕ БЪРЗО СЕ АДАПТИРАТ КЪМ НОВИЯ СИ ЖИВОТ!
ПРЕГРЪДКИ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ВСИЧКО НАЙ!

Аетера, всичко ще бъде наред миличка!!! Уверявам те, че щом раждането започне всеки страх ще се изпари и ще отстъпи място на трепетното очакване за неповторима среща!!! С теб сме!

# 201
Имам страхотна новина:
Мама PEPTA днес на обяд роди прекрасно момченце. С тати и батко Данчо му подариха името Красимир - да си го носи със здраве мъничкия принц! Юнака тежи 3400 кг.  С цялото си сърце му пожелавам да е орисан с много късмет, да е лъчезарен и щастлив като батко си и да ви радва цял живот.
Честито мило приятелче!
Пожелавам ти бързо да се възстановиш и да се прибирате с мъничкия Краси у дома.
 Heart Eyes

# 202
  • В света на мечтите

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБЕЛИ СЕ МАМИ!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМАТ!

# 203
Лелеее колко много бебчета си имаме.  Честито на мама Ави, на мама Пепта и на мама Стефи, да са ви живи и здрави дечковците и много радости да ви носят  bouquet  bouquet Момичета чакаме ви с нетърпение да разказвате как е минало всичко и да покажете малките попълнения в септемврийския отбор Peace
Аз от няколко дни се опитвам да напиша 2 реда тук във форума, но явно нета ми е много зле и не мога да публикувам и 1 постинг даже Crossing Arms #2gunfire Ние сме си 2 в 1 все още, а и ми се струва че няма да е скоро събитието, но когато бебко реши, тогава да излиза, както беше казала Ави Party На 17.09 доктора ме вика в АГ да види дали няма поне малко разкритие, защото с тая голяма главичка не ми се мисли какво ме чака ooooh! ooooh!Това  е засега от мен.....радвам се че всички са добре и очакваме новини за още бебоци.
dvv хайде вече ти да си следващата Hug  bouquet
Аетера стискаме палци и при вас всичко да мине по мед и масло, успех миличка!!!  bouquet

# 204
  • София
Честито за Мария, Александър и Красимир!  bouquet
Да са здравички и много да ви радват!

# 205
ЧЕСТИТО НА МАМА СТЕФИ, АВИ И ПЕПТА!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!!!

Аетера стискаме палци всичко да мине добре!!!

# 206
Честито на мама Ави  Hug Да е жив  и здрав Александър , много щастие му пожелавам

Каква  изненада  ни направи само Ави!  Hug
Честито на мама Пепта , нейния малък принц Краси Simple Smile Да е  жив  и здрав и всичко най най  Hug
Честито на мама Стефи за нейната дъщеричка Мария   bouquet много здраве, щастие и късмет  в живота  Hug

Аетера, успех утре, леко и безпроблемно и бързо раждане ! С теб сме и стискаме  палци, всичко ще  мине добре и скоро и ти ще  ни се  похвалиш с красива  щерка  Heart Eyes

# 207
Честито на мама Ави и мама Пепта,да са им живи и здрави бебчетата и само радост да им носят,а на мамите бързо и лесно възстановяване!
Аетера ,не се притеснявай и не се страхувай,с теб сме,само преди 1 седмица бях на същото положение,но сега толкова искам да върна времето назад и всичко отначало да го изпитам,няма по-незабравим момент от този,в който раждаш нов живот.Стискаме палци и чакаме новини!  bouquet

# 208
 baloniЧЕСТИТО НА МАМА АВИ, ЗА САШКО И ЧЕСТИТ КРАСИМИР НА ПЕПТА. ПОЖЕЛАВАМ ВИ САМО ХУБАВИ МИГОВЕ С МАЧУГАНИТЕ И ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО КРОТКИ БЕБЕТА. baloni
Аетера ние сме с теб!!! Praynig

# 209
ЧЧестито на Мама Ави, Стефи и Пепта Пожелавам ви да отгледате здрави и умни мъници и много много да ви радват

Момичета положението наистина е серозно Всеки ден валят бебчета Толкова се радвам за всички
На всички майчета в очакване желая успех и дано всичко мине благополучно
Аз още смятам да си чакам до 26.09 дано и беб да мисли така

Днес имах инцидент Пералнята ми наводни апартамента и как съм го подсушавала не ме питайте После се обадих на мама
премаляла и с адски болки в кръста и и казах че ако днес не родя няма кога да е Но матката ми е желязна Няма контакции няма нищо Вчера пих кафе с мама и тя ми каза че се радва че живеем в този век зашото иначе с нашата липса на родова дейност и двете нямаше да можем да раждаме ами нали знаете Но сега нещата са различни и опитни лекари вадят бебоци от такива пупи като нашите
Дано мойто Дарче не е наследило майта матка и може да изживее пълноценно радостта от това да дариш живот

Ох много дълго стана извинявайте
Лек ден и целувки на бебоците и на тумбаците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт