Йоркширски териер - тема 12

• 47 700
  • 756
  •   2
Отговори
# 555
А изчезва ли или така ще си остане? И какви ластичета ползвате, силиконови ли? На мен ми се струва, че те повече опъват

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:29 от R@N

# 556
  • Пловдив
И какви ластичета ползвате, силиконови ли? На мен ми се струва, че те повече опъват
Да, опъват и скубят. Аз вземам от другите, най-малкия размер. От Джъмбо ги бях взела. За съжаление нашата е с по-рядка косичка на главата, но пак стават.

# 557
Здравейте.
Ще съм благодарна, ако ми препоръчате добър ветеринар във Варна, при когото водите своите кученца, както и грууминг салон.

Благодаря! 🌞

# 558
Здравейте.
Ще съм благодарна, ако ми препоръчате добър ветеринар във Варна, при когото водите своите кученца, както и грууминг салон.

Благодаря! 🌞

Препоръчвам Вита нова - https://vitanovavets.com/

Много съм доволна от докторите, винаги адекватно са реагирали на проблемите, които е имала нашата пухла.

# 559
  • София
Здравейте, нашият малък мъж 1.3г много прекалява с близането по интимните части- вет ни каза, че няма здравословен проблем и е на хормонална основа- признаци за кучешки пубертет. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:59 от stellissima

# 560
С какво разлитате козинката? На 4,5 мес е нашата и има на доста места сплъстено от бебешката козинка. Пръскам със спрей, но не виждам полза

# 561
Аз го реша с такава от съвсем малък.

Впоследствие купих метален гребен, друга подобна четка с топчета по края на бодлите, но с тази е най-добре.

# 562
  • Северозапада
На мен ми казаха да купим метален гребен, докато му е по-къс и бебешки косъма, като този
Четката казаха без топчета по краищата. Има си причина, но сега не се сещам. Такава имаме ние, въпреки че не е с много дълга козина

# 563
Имаме и четката, и гребен. Но на места има като топченца заплетено, по муцунката, не става и да се отреже

# 564
Напръскайте със спрея обилно и малко по малко ги разресвайте, няма друг начин. Трябва да го решете всеки ден. Топченцата не стават толкова бързо.

# 565
  • София
Привет! Да се запиша и аз в темата, от скоро си имаме бебе йорки, на 3м. Обичайния сценарии , продадено за мини, но очевидно няма да е мини Stuck Out Tongue Winking Eye Здраве да е, просто е смятам, че е редно.

Беболина се казва Дейзи. За сега е 50/50 с пишкане и акане. Понякога се справя на пелената или в банята, понякога не. Понеже обсъждате ядене, нашата яде точно точно като прахосмукачка, направо за няколко секунди изсмуква храната.

Друго ми е на мисъл. Всичко яде от земята .. Всичко! Готвя, тя стои плътно до мен, в момента, в който нещо падне от ръцете ми моментално се изяжда. Ако намери част от Легото на детето веднага я яде, бъркам ѝ в устата, вадя. Съобразяваме се естествено с това какво има по пода, децата не са малки, но хора сме все пак, случва се понякога, а и тя вече се качва на дивани и други мебели и от там има доооста по голям достъп. Пък като излезем навън не знам, като си помисля как има и стъкла и всякакви боклуци... Как ще я отуча не знам.

# 566
  • В.Търново
И ние сме на 5 месеца вече, а сме същите като вас, откакто сме я взели. Явно така ще си остане. Яде и камъчета, мазилка, найлони, дунапрен, пръст, какво ли не. Някой път не успявам да извадя от устата й боклуците. Постоянно ме следи с поглед, падне ли трошичка или боклук и се изяда. Скача от дивана в кухнята на масата, дърпам масата по-отдалечено и пак скача, като заяк е. така един път доизяде останало ядене от пълнени чушки с ориз и кайма, друг път омете купичка с кисело мляко, трети път кюфте. и всеки път дърпам масата по-далеко, и тя пак скача.

# 567
Моят скакалец е на 2г и 6м и все още е прахосмукачка вкъщи. Стои плътно до мен, докато готвя в очакване случайно да изпусна нещо😆 Ако му съсна "не" не го яде, гледа го съсредоточено, но от разстояние😂
 Като по-малък поглъщаше всякакви боклуци навън, които после повръщаше. Намирала съм парчета пръчки, опашки от скариди, откъснати части от неговите играчки. Веднъж беше изял някакво клонче от което започна да повръща постоянно и ходихме на инжекции. Аз носех салфетка с повърнатото за по-точна диагноза😂 Така и не разбрах, растението ли беше отровно или беше пръскано с отрова за кърлежи.
Сега, ката поотрасна, май вече не обира боклуците навън, много му се карах и може да е имало ефект.

# 568
  • Sunshine state
Хахах, еех момичета, разсмяхте ме, но и нашият е така. Като орел е и следи всяка една трошица. Нищо странично не му даваме, но изпуснем ли каквото и да било, се поглъща за стотни. Веднъж пържих картофи и докато ви вадих от тигана, един падна на плочките горещ - смръкна го за секунда и направо се уплаших да не би да се е изгорил. Нищо му нямаше, ама няма оправия. На две години и пиловина е. Поне вън спря да яде каквото му видят очите. Иначе и там вършееше камъни, треволяци, сухи листа и тям подобни.

# 569
  • Асеновград
Хаха и нашия е същия, той още няма годинка, но като беше съвсем бебе на 4м го взехме, ядеше всичко от земята навън, сега не толкова, но вкъщи падне ли нещо веднага се грабва няма значение хубаво ли е или не, даже като му кажем "не" още по- настървено бяга да го вземе в устата. Дори така му даваме хапчето за глисти, половин хапче и беше бая голямо тоя месец пробвахме видяхме на едно клипче че на друго куче така правят и решихме и ние да пробваме на шега, то пък взе че стана. "Изпуснахме случайно хапчето на земята" и той веднага го грабна, малко му горчеше според мен защото го изплю един два пъти, но като тръгна към него да му го взимам и го глътна... един път така мм си изпусна пробиотика на земята и той го глътна, слава богу че беше пробиотик и нищо му нямаше, днеска ми открадна хапчетата за гърло но си ги взех с триста зора.

Общи условия

Активация на акаунт