Йоркширски териер - тема 12

• 47 709
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не давай.

# 541
  • В.Търново
Трябваше да я оставя да си изяде повърнатото, да не се чудя какво да правя после. Sad

# 542
  • Асеновград
Няма нужда според мен, за близо 6 часа се е абсорбирало хапчето от организма, на кучетата стомашния сок е много по-силен и концентриран от нашия например, защото те са хищници по природа и така са устроени, плюс това на хищниците червата са наполовина по-къси от на тревопасните. Така че със сигурност едно хапче се е абсорбирало за 5-6 часа.

# 543
  • Sunshine state
Той нашият зa 6 часа ще се изaка поне веднъж така, че съм сигурна, че хапчето е било вече усвоено, не се тревожете.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 01:08 от Pupitka

# 544
  • В.Търново
Благодаря ви!
А за въпросната храна какво мислите?Знаете ли нещо?

# 545
Здравейте, момичета! От известно време моето кученце има обрив по корема с гнойно връхче. Ходихме на вет. Взеха от материала, изследваха и казаха, че е стафилокока. Пи антибиотик, мазахме с кремче, специален шампоан ползваме и отмина. Но сега отново избиват пъпки. Взех да си мисля, че е алергия и се чудя дали някой от вас може да ми препоръча добър кожен ветеринар. Не сме от София, от Свищов сме, но пътуваме до Велико Търново, Плевен,  Враца,Русе често. Благодаря Ви предварително!

# 546
  • В.Търново
Стафилокока е упорита бактерия.
В. Търново - д-р Иринков и д-р Иринкова от клиника Еклипс, и клиника Санивет.

# 547
Стафилокока е упорита бактерия.
В. Търново - д-р Иринков и д-р Иринкова от клиника Еклипс, и клиника Санивет.
В Еклипс поставиха диагнозата стафилококи. Благодаря Ви!
Чудя се дали да не посетим Санивет за второ мнение. Какви са Ви отзивите за тях?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 15:47 от ianushkaa

# 548
  • В.Търново
Някои дори предпочитат Санивет пред Иринкови.

# 549
На нашата пък и излезе петънце на главичката, вет смята, че е от връзването, не било опасно, но ми е странно, ние дори не  и слагаме ластичето още, а някакви шнолички.

# 550
  • В.Търново
Какво е това петънце?Петно по кожата или липсва козинка?

# 551
Има козинка, по кожата е

# 552
  • Sunshine state
И от шноли и фиби може да стане. На нашия нищо не му връзвам, да ходи рошав. 🤣

# 553
И от шноли и фиби може да стане. На нашия нищо не му връзвам, да ходи рошав. 🤣

Случвало ли ви се е? Много странно ми се струва и много се шашнах, но вет звучеше много уверено, че е безобидно. Много кофти и пада към очите

# 554
На нашата пък и излезе петънце на главичката, вет смята, че е от връзването, не било опасно, но ми е странно, ние дори не  и слагаме ластичето още, а някакви шнолички.
На нас ни стана точно от фибички.
Взеха му натривка да не е гъбичка ,не беше.
Спрях да ги ползвам и почнахме пак ластичета,всичко се оправи,и сега му изникна къса косичка вече ,но не е руса ,а черна 🤣
Така че,махай фибите ,ако е още късичка за връзване изчакай да порасне .

Общи условия

Активация на акаунт