Йоркширски териер - тема 12

• 47 694
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нашето "изпи" една таблетка Витамин С People Ok Woman. От тогава затварям вратата на стаята, докато си изпия хапчетата. Брей, всички са такива значи.

# 571
Аз пия хапчета, добавки т.н. над отворено чекмедже, каквото падне си остава там и не се търкаля по пода, щото връгът дебне😆

# 572
  • Sunshine state
Хаха, дебнат малките лакомници. Дето викате - няма значение хубаво ли е, лошо ли е - след като е изпуснато, значи е ценно. И нашият като чуе, че викаме "Не", още повече се настървява и бяга с нещото да не го хванем случайно. Оставиш ли го, вече всичко е безинтересно. 😅

# 573
  • Varna
Здравейте,  търся Йорки стандартен размер с родословие ,мъжки. Ако имате информация ще ви бъда благодарна. На мой приятел току що му сгазиха кучето и е болен!

# 574
Влезте във фб йорки групите. Едната е Йорки ревю, аз в нея чета най-много. Там има хора с истински развъдници, по обявите най-често са от разплодници, които експлоатират женски кучета да раждат постоянно по някакви гаражи и мазета. В много случаи кученцата са болни или увредени от кръвосмешение.
Съчувствам му на човека, аз затова моето никога, никога не го пускам без повод. Дори и на двора, пак не го изпускам от очи.

# 575
  • Асеновград
Да най-добре от хора които са си заплодили тяхното куче с на други собственици, а не развъдници където условията за живот са ужасни и вадят пари на гърба на горките животинки.. много внимавайте от къде взимате. Във фб мисля че може да попаднете на добри хора с чисти намерения, но все пак едно наум да си имате. И на едни мои познати им блъснаха померанчето докато беше на 7-8 месеца, много ми беше жал, бяха на една възраст с нашето кученце... и много ме е страх да не избяга или да го изпуснем от каишката..очите винаги на 4!

# 576
Здравейте,  търся Йорки стандартен размер с родословие ,мъжки. Ако имате информация ще ви бъда благодарна. На мой приятел току що му сгазиха кучето и е болен!

Здравейте. Ние в събота ще вземем нашето от Деница Ганева. Можете да й пишете във фейсбук, или в групата Йорки ревю, има още едно мъжко кученце. Simple Smile

# 577
тук сме препоръчвали на кристина угринова и мария андонова кученцата.

моето също ядеше като малко, после сякаш поотвикна, почна да познава кое е храна и кое не, ама не на 100%, явно са хищници... дебнат Simple Smile

# 578
  • София
Звяра снощи беше паднал в кофата за боклук и яде ли яде ... Направо терминатор. Коша беше леко отворен и Дейзи явно реши да се възползва. Аз имам чувството че сме си взели ротвайлер, а го храним като за Йорки и от там този постоянен глад.

# 579
И нашата е все гладна, но даваме 40 гр на ден. Иначе и 400 може да погълне

# 580
  • Асеновград
Аз не меря храната, винаги си има гранули в купичката, изяжда около 80-100гр на ден но е 4кг, не е мини йорки😂.  Иначе винаги е гладен, каквото му подадем от масата се изяжда.😂

# 581
Нищо не и даваме все още от масата, на 5 мес . е, не искам да я свикваме, така не ни дразни и закача, като се храним. На съседите ни яде всичко от масата и като седнат е веднага до тях, джавка, дразни се...много кофти, чак ми дожалява за него. В купичката да остане нещо...абсурд, даже 2-3 пъти ходи проверява за по- сигурно. С пишането свикна на пелена, обаче акането не и не, странно като беше мъничка беше обратното. Пълно щастие няма. Навън нищо не прави още

# 582
  • Пловдив
Нашата също е 4 кг, но яде гранула по 50, 60 гр на ден и то със зор, от шепа с говорене и т.н. Иначе чака на масата, бута с крачета, но никога не посяга да взема нещо. Оставяла съм я сама с пица на масата в хола, която е ниска и може да си докопа каквото иска, но не пипа. Обича нашата храна, но не и понася на стомахчето. Иначе като беше малка от 5 до към 9 м ръфаше и късаше неща, унищожи ми един бенджамин, но след многократно каране спря. За сега слуша, пу пу 😁

# 583
  • Sunshine state
Никога не сме му давали храна от масата и изпбщо човешка храна, но виси под масата всеки път с надеждата нещо да падне. Не лае и не досажда, но гледа и следи зорко. 😅

# 584
  • София
Шушката по време на къпане и след това JoyJoy Изправи ушичките днес, много ми е сладка така .

Общи условия

Активация на акаунт