Йоркширски териер - тема 12

• 47 686
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Извинявам се, че така нахлувам в темата. Търсим йорки, по възможност от Варна. Някакси не ми се струват надеждни обявите които гледам в базар или олх за това се надявам за насоки от тук.

Жената от която ние взехме нашата видях, че продава 4 момиченца. Ако искате ми пишете на лично да Ви дам профила й да се свържете с нея.

# 646
  • София
Нашата я държа в кошарка нощем и през деня докато ни няма. Понякога я оставям в коридора, той е доста голям и слагам едно одеяло на земята да спинка там. Банята отворена, защото почти винаги пишка и ака там.
Не мога  да ѝ дам достъп до целия апартамент, защото още не се контролира за пишкането.

И между другото от днес ѝ клепна едното ушенце. Надявам се да се изправи пак.

# 647
  • Orihuela Costa,Spain
Нашия от петия месец се научи да ходи на ето това,вътре  слагам пелена.Сутрин излизам рано,и затова не винаги имам възможност да го разхождам.Иначе през останалото време само на вън си върши работата,нямам никакви проблеми с него.Виж с котката е друго,подозирам че е от ревност,но имаме големи ядове с нея🥺

# 648
Нашата я държа в кошарка нощем и през деня докато ни няма. Понякога я оставям в коридора, той е доста голям и слагам едно одеяло на земята да спинка там. Банята отворена, защото почти винаги пишка и ака там.
Не мога  да ѝ дам достъп до целия апартамент, защото още не се контролира за пишкането.

Постригвали ли сте  скоро ушите ?
Ако не,е възможно да е от това.

# 649
  • Пловдив
Ако сменя зъбки е нормално. Би трябвало пак да го изправи после. Нашата е с едно изправено и едно клепнало 😂😂 но е много сладка 😁

# 650
  • В.Търново
Каква каишка препоръчвате против насекоми, каишки Форесто или Сманиа?

# 651
  • София
Подстригваме ушите, днес беше и първото посещение в грууминг салон. Направо друго куче е вече Joy от черна стана сива и кльощава, а беше като топчица . Аз я харесвам много така де, че беше зверски спластена.
Не знам сменя ли зъбките, още не сякаш.

# 652
Много е сладка Heart Eyes
Защо лапичките са подстригани толкова късо?
Русалка, ние сме с форесто, сега ще ни е трето лято с такава, друго не сме пробвали. Не съм намирала забит кърлеж, само веднъж един умрял заплетен в мустаците, но не се беше впил. Явно от каишката се беше споминал по пътя към целта😆

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 21:42 от Чи лу

# 653
  • София
И аз знам че им оставят ботушчета, обаче този човек дето я подстрига каза че за първото подстригване е добре да се обнови цялата козинка. После вече ще я оформя по прецизно. Бяха доста спластени и крачетата.

# 654
За да не се спластява козинката трябва да се сресва всеки ден или поне през ден.
Има и спрейове за по -лесно разресване.

# 655
  • Пловдив
Да, трябва всекидневно ресане. Както си решете косата, така и мъничето. Нашата не се заплита въобще, но от пръчиците на предните лапички се залепя, понякога я поускубвам, но няма начин. Другия вариант е така без ботуши, ама пък не ми харесва.

# 656
  • Асеновград
И нашия е без ботушки, на мен много повече ми харесва така, и така го подстригва грумърката. Тя му оставяше все ботушки и един ден и казах да му ги махне и тях и повече ми хареса. Друга причина е че се заплитат доста, а той не обича да го реша и не ми дава, а ме дразни да са заплетени. Но той си е с характер, не дава да го подстригват с ножица изобщо и главата му е рошава, но се надяваме с времето да свикне.

# 657
  • В.Търново
Помагайте, какво ли не прилагах...
На 7 месеца и половина сме вече, не иска да ака на пелените, почти не пишка там. Наложи се да търся пералня да ми изперат пътеката от коридора, че за 5 месеца е опикана страшно много.Не знам вече какво да направя, пробвах какво ли не.

# 658
  • Orihuela Costa,Spain
Нашия го научихме да ходи на пелената с награди и лакомства😄

# 659
  • Sunshine state
С много поощрения и наградки. Няма друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт