ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 596
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
Cvetelinka, магазини 'На тъмно' има  в много градове: Варна, Велико Търново, Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, a в София е на  ул. Иван Вазов 13  Hug
Вярно че имаме в Добрич магазин за бременни ,но не знаех че се казва " На тъмно" EmbarassedНо в него няма по-евтина дрешка от 25 лева за блузките и около 39 лева за панталоните.
Може би цените им се различават за различните градове  Sad

# 151
  • София
bopsi, магазин "На тъмно" не е специализиран магазин за бременни. По скоро е за тинейджърска и младежка мода, но имат хубави гащиризони, пък и други дрешки, които стават като за нас и са на много по разумни цени, отколкото в магазините за бременни.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 15:51 от green_dawn

# 152
  • offshore & overseas
Ей, момичета, здравейте и от мен!  Two Hearts
Намесвам се с кратък линк:

Магазини на тъмно

Без коментар...
Късмет на тези, които ще пазаруват!   bouquet

# 153
  • offshore & overseas
Ето и карта за софийските мами, които ще искат да се поровят за дрешки в магазина:

Магазин "На тъмно" в София

# 154
Чудесно, благодаря за линка- поне можах да видя, че не са за мен тез магазинчета.
Нещо започна да ми става хладно сутрин и вчера обличах бременния панталон с една блузка. Много е смешен, щото целия ми корем е покрит и има преден цип, все едно съм си сложила "телетъбиски костюм". Ама ще го носим няма как.

# 155
bopsi понеже се гласеше специално да идваш до Варна да пазаруваш искам да ти кажа че цените в бременните магазини никак не са евтини.. панталона който си взех вчера струва 48 лв. Толкова е и туниката. За гащеризоните споменах, защото те наистина са по евтини, но не са в магазин за бременни, а са в магазин за тинейджърска мода. Нямаха моя размер, но ми обясниха къде им е ателието и след като се свързах с шивачката им, ми казаха да мина да ми вземат мерките и че  ще ми ушият.

# 156
Аз момичета се включвам чак сега,че до сега правихме лютеница с мъжо! Много ми помогнаи ! Simple Smile Ама и двамата много обичаме и нямаше как да не си направим!
В Русе в магазина На тъмно,гащеризоните са на същата цена,но като ходих преди седмица ,намаше мой размер,бяха останали само големи! Нищо , пак ще проверя, и то за по -плътнички!
Ами ...аз май лека вечер ще трябва да ви пожелая , а не лек ден !  bouquet

# 157
Sky angel много ти благодаря за пояснението Simple Smile Явно цените навсякъд са едни и същи.
Сега да ви разкажа за прегледа на 4D от вчера.  GrinningНай -накрая определиха точно по сто различни замервания, че съм в 15седмица и 4 дни. На бебо всичко му е наред - гледаха грабначен стълб, ръчички , крачета , сърчице, мозъчна кора и т.н. Само доктора не можа да види пола Sad Малкото човече много се чекна LaughingТъкмо лекаря да види какво е ... и то или ще кръстоса крака или ще реши да рита Mr. Green Но в 20 г.с пак ще отида - тогава се гледало дали са добре формирани сърдечните камери , гледа се плацентата и околоплодната течност, и тогава доки ще каже -момче или момиче.
Чухме и сърчицето- бие с 158 удара в минута Simple Smile
И най-хубавото е ,че доки ни записа целия преглед на диск и вече си имаме и филмче. За всичко платихме 35 лева.,а целия преглед продължи около 40-45 минути.

# 158
Страхотно bopsi, сигурно е било вълнуващо. Аз с нетърпение чакам да видим и нашето бебчи на хубав видеозон и да си имаме запис.
Хубав ден всички!

# 159
  • Русе
рене,би ли описала къде точно в Русе е този магазин-"на тъмно",че днес обикалях и не го намерих

# 160
Имаше ли друга февруарка от Пловдив освен мен  newsm78 newsm78 newsm78

# 161
Да поясня за гащеризоните в магазин "На тъмно".. Значи цените в магазина на памучните гащеризони е 18 лв. Днес обаче ходих в шивашкото им ателие и се оказа, че плата който си харесах - кадифе, и факта че гащеризона е за бременна, което отнемало повече плат (това е истина) калкулира цена от около 40 лв. Не излиза кой знае колко изгодно, но какво да се прави - нямат моя размер, а и памучния плат ми се струва тънък за зимата. За 21-ви септември ще е готов и тогава ще ви кажа дали съм доволна от изработката.

# 162
Добро утро от мен Simple Smile
Нещо сме затихнали с писането  Wink Да ви попитам някоя усеща ли вече плахите движения на бебчо. Може би мамите с второ детенце ...имат тези усещания вече. Снощи за втора вечер като си легнах и усетих едни трепвания, но дали не е от храносмилателната система Rolling EyesДоки каза ,че добре ще усетя в 18-та седмица.

# 163
Аз усетих моето бебе  в началото но 17 г с точно така както описваш,като малка рибка.Сега обаче е много по-силно,особено вечер понякога заспивам чак след 1ч, защото точно тогава решава да играе хоро Two Hearts.Като цяло когато и да се събудя вечерта си ме подритва да ми напомня че го има,през деня не толкова.
Аз преди два дена се преуморих малко с домакинската работа в къщи.Реших че всичко мога да свърша за един ден-прозорци, пердета,дори местих единия телевизор и сега си патя.ОТ тогава ми се стяга корема и гледам повече да лежа,днес поне вече утихва и от тук на татък ще се пазя много.

# 164
rosenna, направо си за бой. Внимавай бе момиче - нямали кой да носи телевизорите вкъщи! почивай си  , да не стане някоя беля. Naughty

Аз също усетих бебчо в началото на 17-та седмица. И първото усещане беше придружено със същото колебание- бебето ли е ,или нещо се бонтуват червата, но като зачести ще започнеш на правиш разлика.
Моето бебче пък един ден мърда много яко - върти се цял ден, а на другия ден си кротува . Аз пък като не го усетя няколко часа и изпадам в паника  ooooh! . Така ли ще е до раждането се чудя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт