ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 609
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
wish, то щурутии, ама доста от тях съм ги чувала от бабите като белези за определяне на пола.
Като ви чета, за 26.09 като ходя на ЖК трябва да попитам кога ще слушат тоновете на бебчи.
А пък и на мен всички ми казват-момиче (имам предвид познати). Само снахата е за момче- като тя определено е на обратно на тезата за разхубавяването. Казва, че като е била бременна с щерка си се била разхубавила- глупости! Явно не е искала да ми каже, че съм погрозняла за момче. Но то е обратното
 smile3521.
Живи и здрави аз ще се меря чак на 26.09, надявам се силно да не се гътна от цифрите.

# 136
Здравейте на всички Simple Smile Едва днес се реших да се присъиденя към форума и се вълнувам малко.
Честно козано е страхотно да си сред себеподобни  Grinning
Аз съм супер спокойна и нямам никиакви изблици,но таткото имам чувството, че се побъркал все едно той е бременния(може би кара тежка форма на солидарна бременност  Simple Smile).
Да ви се оплача имам доста силни контракции а съм едва във 4 месец.Пия Магнерод и ношпа, но понякога направо се плаша  Sad
Колкото до усещането и аз мога да се похваля, че усещтам бебчо от близо седмица и ми е доста приятно Grinning.
Надявам се следващата садмица да разбера пола. Във Варна цената на 3D е 50 лв.
До скоро  Grinning

# 137
Добре дошла nelibouquet
Незнам дали това ще те успокои,но и аз имам контракции и също съм на Магнерод и нош-па! Но се опитвам да не пия нищо! Само ако цял ден имам болки! Аз дори съм и със серклаж! Дано поне той да не позволява да стане най-лошото! Praynig

# 138
Сърдечните тонове се мерят с Доплер. На мен на всеки месец ме преглеждат и само с Доплер ме слушат. И другото е само приказки как съм и такива разни. АА и урина ми взимат всеки път и ме мерят. На вас как ви протичат прегледите и на колко често са?

# 139
nely, добре дошла при нас. Кога ти е термина, къде ходиш на ЖК.. споделяй всичко.. wish ще те впише в списъка на термините.
Аз да се изхваля.. любимия днес ми купи панталонче и туника за бременни... смея да твърдя че ми стоят сладко.. харесах си още две комплектчета, но да не ставам нагла ще си ги искам по нататък. И това което най-много ме развълнува - с бременния панталон корема си ми е като на бременна.. До сега не можех да се квалифицирам като такава Simple Smile
Ходих и на ЖК - изследванията са много добри, кръвна група 0+ 

# 140
  • Варна
nely...
Аз да се изхваля.. любимия днес ми купи панталонче и туника за бременни... смея да твърдя че ми стоят сладко.. харесах си още две комплектчета, но да не ставам нагла ще си ги искам по нататък. И това което най-много ме развълнува - с бременния панталон корема си ми е като на бременна.. До сега не можех да се квалифицирам като такава Simple Smile.... 

От магазина с/у Гастро ли, нали много хубави неща има, интересно дали ще се фръцкаме с еднакви панталони  Mr. Green

# 141
От там си харесах дънки и блузка, но панталона и туниката си взех от "Мама" - магазина в уличката на Бебчо. Цените са еднакви.. но повече се харесах с това екипче.. В магазина срещу Гастро са заредили вече есенните панталони, но нямат избор на връхни дрехи. За гащеризони - и в двата магазина нямаше нищо, но в "На тъмно" има и то на добра цена.. мисля да си взема един за всеки ден. Ходих до там преди седмица две но нямаха моя размер. Дадоха ми координати на шивашкия цех и казаха че могат да ми ушият по поръчка. Цената им беше 18лв.

# 142
  • София
И аз мисля да си взема едно гащиризонче от "На тъмно" - тъкмо ми харесва стилът на дрехите им.

# 143
Добре дошла на Нели при нас Hug
Варна не ми е далече, може и да отскоча на разходка и покупки, че в нашия Добрич , изцвъкаха един магазин за бременни , ама цените са доста високи  SadЕ и аз си изпросих едни дънки и мъжо ме съжали, че прежалих 50 лева Laughing, ама то е за добро Wink
Само, че има да ги търся тези магазини, но като реша да отида до Варна ще поискам по точни ориентири от вас  bouquet

# 144
  • Стара Загора
Сърдечните тонове се мерят с Доплер. На мен на всеки месец ме преглеждат и само с Доплер ме слушат. И другото е само приказки как съм и такива разни. АА и урина ми взимат всеки път и ме мерят. На вас как ви протичат прегледите и на колко често са?
Мен всеки път ме теглят/и се депресирам/ smile3538, мерят ми кръвно налягане и ме гледат на видеозон. Това е всеки месец на ЖК. А иначе в 3-я месец ми пуснаха всички изследвания, кръвни и урина и сега пак ми предстои - в 5-я. Мисля че през цялата бременност на 3 пъти ги правят.

# 145
Добро утро мацки,
днес съм ужасно заспала и мудна. Бутах се в градския, беше ужасно и се подтиснах доста от пренебрежението на хората. Все тая...Иначе сме добре.
Къде ги намирате тия дрешки за по 18 лв.бе моми?
А този магазин "На тъмно" само във Варна ли го има, че нещо не схванах?
Ами засега толкова от мен.
До по- късно.

# 146
Забравих: досега са ми взимали кръв само веднъж + още веднъж за БХС.Като първият път трябваше да има и кръвна група, а се оказа, че било само за кръвна картина. Сега очаквам да са видяли кр.група, че ако трябва пак да ме бодат ще откача.  Теглят ме ако пожелая аз, още не са ми мерили коремчето. Взеха ми веднъж секрет и ме гледат (до сега) всеки път на ехограф.

# 147
  • София
Cvetelinka, магазини 'На тъмно' има  в много градове: Варна, Велико Търново, Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, a в София е на  ул. Иван Вазов 13  Hug

# 148
На мен всеки път ми мерят коремчето и килограмите .
Първия път ми взеха мерки на таза с един странен инструмент. До сега са ми правили само едно кръвно изследване - вкл. и кръвна група.  Всеки път ме гледат на ехограф. Не са ми мерили кръвното , а следващия път вече ще пускаме втората кръв и урина!

# 149
Мацки,а този магазин "На тъмно" нямаше ли и сайт???

Я споделете? Вас боли ли ви срамната кост??С предишната бременност ме заболя 4ак в края на 8мия месец,а сега направо не издържам на болката! Sick
Мога да седя не пове4е от 5минути на едно място,защото по4ва веднага да ме боли???
Аз ве4е дадох повторно кръв и урина.Утре съм на консултация в ЖК и евентуално може да ме гледат и на видеозона!Дали няма да се види и пола на обикновен ехограф?Как мислите?
Целувки на вси4ки
!

Общи условия

Активация на акаунт