ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 610
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
И на мен ми е чудно дали съм имала вярно усещане за пола на бебо.. Като разбера в края на септември ще ви кажа. Иначе моето усещане е за момиченце, но татко му е убеден че е момченце. Едно е ясно - на 29 единия ще е имал верен инстинкт за детето си, а другия ще е грешал.
Аз днес съм на мерки и теглилки и ще видя дали ще си харесам някой панталон или гащеризон за бременни в магазина срещу Гастро

# 121
Тоновете на бебето могат да се чуят още в 8 седмица, но не знам дали не е с апарат за мерене на тонове.Миналата седмица като ходих на преглед с обикновен ехограф видяхме как тупка сърчицето. А утре ще ходя на преглед с четириизмерен ехограф и много се вълнувам.
Не знам какво ще видим. Някой може ли да сподели с подробности какво се вижда Simple Smile

# 122
  • Стара Загора
Всичко ще му видите  newsm10 Приготви се за невероятно изживяване, мен още ме тресе еуфорията от вчерашния преглед Hug

# 123
А утре ще ходя на преглед с четириизмерен ехограф и много се вълнувам.
Не знам какво ще видим. Някой може ли да сподели с подробности какво се вижда Simple Smile
Всичко се вижда  реално - триизмерно Laughing Също може да се чуе сърдечния ритъм.

sky angel, нищо не видяхме! беше ни обърнало гръб, а после си кръстоса краката. Крие се!  Laughing

# 124
Аз чух сърцето на бебо още при първиq преглед с видеозона-в 6 седмица.То първо се образува от органите...
Казаха ми,че е нормално като се влезе в 4 месец да се качват по 500грама на седмица-това си е за нуждите на бебчо...

# 125
Тоновете на бебето могат да се чуят още в 8 седмица, но не знам дали не е с апарат за мерене на тонове.Миналата седмица като ходих на преглед с обикновен ехограф видяхме как тупка сърчицето. А утре ще ходя на преглед с четириизмерен ехограф и много се вълнувам.
bopsi, къде ще ходиш на 4Д? Утре да разкажеш подробно чуваш ли! Сън няма да ме хване сега от нетърпение... Simple Smile Искам всичко да ми разкажеш. Simple Smile

# 126
Wish оказа се, че в нашия град / Добрич /има четириизмерен ехограф LaughingЕстествено той е в частен кабинет и прегледа струва 25 лева, като в по-големите месеца прегледа е по-скъп Wink
Утре след работа ще ходя, но ще се постарая от компютъра у дома да ви напиша всичко подробно Hug

# 127
Немога да разбера за тия сърца,моля обяснете ми го Praynig Значи от всичко което съм чела и са ми казвали док знам ,че сърцето е първия орган който се образува,вижда се в 6-8 седмица , дори тогава разбираме дали не е кухо яйце! Но се чува само от ония специалния апарат,а не от видеозон ,и когато питах кога можем да чуем тонове док ми каза в 26-28 седмица! newsm78
Моля поправете ме ако греша!! Confused

# 128
И на мен ми е чудно дали съм имала вярно усещане за пола на бебо.. Като разбера в края на септември ще ви кажа. Иначе моето усещане е за момиченце, но татко му е убеден че е момченце. Едно е ясно - на 29 единия ще е имал верен инстинкт за детето си, а другия ще е грешал.
Аз днес съм на мерки и теглилки и ще видя дали ще си харесам някой панталон или гащеризон за бременни в магазина срещу Гастро

Аз започнах да изпитвам съмнения относно пола на бебето  newsm78
Почти бях сигурна, че е момиче. Но взех да се колебая. Според линка на wish и според всички около мен било момче. Таткото пък се шегува, че ще е точно момче, защото не можем да му измислим име и на двамата ни идват само женски имена. Така че и на мен ми е любопитно дали ме лъже интуицията...

# 129

От тогава започват да се мерят задължително , а не че само от тогава може да се чуят. По принцип се мерят с така наречения апарат на Доплер. Май има ехографи с вграден такъв. Аз като бях в 16 седмица на преглед ги мерихме - доктора каза, че са 160 удара в минута, но не ги чухме, ами той по някаква графика ги отчете.
А едно време са ги слушали с дървени слушалки през корема   Simple Smile

Немога да разбера за тия сърца,моля обяснете ми го Praynig Значи от всичко което съм чела и са ми казвали док знам ,че сърцето е първия орган който се образува,вижда се в 6-8 седмица , дори тогава разбираме дали не е кухо яйце! Но се чува само от ония специалния апарат,а не от видеозон ,и когато питах кога можем да чуем тонове док ми каза в 26-28 седмица! newsm78
Моля поправете ме ако греша!! Confused

# 130
... Таткото пък се шегува, че ще е точно момче, защото не можем да му измислим име и на двамата ни идват само женски имена...

И аз все това си мисля си - измислихме няколко женски имена, но на мъжко не можем да се спрем. Та най-вероятно ще излезе мъж  Laughing  А вие с тези 160 удара в минута имате голям шанс да е момиче. Доколкото знам едно време по това основно са познавали какво ще е бебето. 

# 131
  • Стара Загора
Сърцето е първия признак за образуван плод, да, но на видеозона освен другите органи видяхме и сърцето как тупти, а незнам защо ти е казал че в 26-28 седмица могат да се чуят тонове, ние снощи ги чухме съвсем отчетливо. Като отидеш другия път питай го дали има начин да ги чуеш.

# 132
За сега само тези старовремски методи за познаване мога да ползвам. Сещате ли се за други, като например:
1. Ако погрозняваш - момиче, ако се разхубавяваш - момче
2. Ако коремът е високо горе - момче, ако е долу -  момиче
3 ?????????????????

... Таткото пък се шегува, че ще е точно момче, защото не можем да му измислим име и на двамата ни идват само женски имена...

И аз все това си мисля си - измислихме няколко женски имена, но на мъжко не можем да се спрем. Та най-вероятно ще излезе мъж  Laughing  А вие с тези 160 удара в минута имате голям шанс да е момиче. Доколкото знам едно време по това основно са познавали какво ще е бебето. 

# 133
За сега само тези старовремски методи за познаване мога да ползвам. Сещате ли се за други, като например:
3 ?????????????????
Аз бях пуснала линкче с подобни щуротии! Simple Smile
Много е забавно - погледи на 4-та страница на тази тема!
Мисля, че там остана!

# 134
3 ?????????????????
Аз бях пуснала линкче с подобни щуротии! Simple Smile
Много е забавно - погледи на 4-та страница на тази тема!
Мисля, че там остана!

четох ги тези щуротии и се чудя какво ли ще е бебето, ако обичам да похапвам и сладки и кисело и солено  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт