ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 623
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
За стволовите клетки снощи слушах по новините, че ще има банка и в България от следващата година, цената ще е 3000 лв или евро ми се губи, ама все си е много според мен. Съхранението е за 20 год.  Thinking

# 106
Да ви кажа какво стана днес. Бях на преглед и в Тина Киркова и изобщо не съм доволна. Това както и да е. Не можаха да ми кажат бебето какво, защото било застанало кофти и сега трябва да чакам феталната морфология на 28.09. Да попитам как сте с килограмите. До тук съм качила около 2.5 кг. и се чудя много ли е, малко ли е. Питах преди малко в Майки( бъдещи и настоящи), но да питам и вас: знаете ли колко тежи бебето, матката и т.н.. Питам, защото искам да видя колко от тези качени килограми са от сутрешните банички с боза и колко са от мъника.  Все пак  лекарката в Тина Киркова каза, но без да се ангажира много, че май ще си имаме момченце, но още не съм казала на никой, защото изобщо не беше сигурна. Миналата седмица писах за покупките за бебето и малко след това излязох по магазините и купих едно гащеризонче и един комплект ризка и нещо като ританки( бели, за да стават каквото и да е бебето). Още не мисля да ги пера, но всеки ден ги гледам и нямам търпение вече да става февруари. Поздрави от мен и всичко най-хубаво.

# 107
За стволовите клетки и ние помислихме, но има време да решим окончателно. Има няколко сайта по въпроса - единия , втория третия !!! Общо взето е скъпо, но стуващо си нещо. Може да спаси нечий живот. Дали на детето, моя или на татко му! Струва си да помисли човек.

# 108
Аз също харесвам този метод със стволовите клетки и ако можем да си го позволим бихме го направи! Хубаво е ,а и като слушах док Стаменов съвсем се запалих! Бих го направила при него! Simple Smile Но да стигнем до там! Heart Eyes
delight да ти кажа че знам ,че плода тежи около 200г в твоите(нашите ) седмици! А за матката незнам,тя е мускул ,но сега се е поразширил доста,така че нямам представа тя колко тежи!

# 109
Да съгласна съм за стволовите клетки, но като, че ли това е поредното нещо, което тепърва ще приемаме, като нещо необходимо. Аз лично не съм се замисляла сериозно по въпроса.
delight , можеш да прочетеш във всяка седмица колко тежи самото бебче, но матката и водите и плацентата сигурно също тежат. Твоите 2.5кг според мен са си много добре, мисля, че нама за какво да се притесняваш.

# 110
baby_doll, само подметна и изчезна.. я кажи какво очаквате - юначе или девойка?

# 111
  • Стара Загора
Привет, днес бях на 3Д видеозон и ще си имаме момиченце , докторката беше 100% сигурна за пола.Иначе бебка не се спря, махаше с ръчички, смучеше си пръстите / е те това не ми се вярваше че може да стане, но лекарката обясни че вече си имали смукателен рефлекс/  smile3504 Тежи 380 гр и е 15 см и най-важното всичко е наред, чухме й сърчицето как тупка и видяхме й органите.  newsm03

# 112
Добро утро на всички мами !  bouquet
sier, браво ! Hug Много хубаво ,че ще си имате бебка! И аз вярвам на 3 D ,така че дано да са оцелили пола! То се вижда де! Joy А сърцето чухте ли го или го видяхте? Confused
Хубав ден на всички ви!  Heart Eyes

# 113
  • Стара Загора
rene_rs сърчицето го видяхме как тупка и го чухме, пулса й беше 149  Grinning

# 114
sier, супер! Представям си колко ви е било хубаво да видите бебчи. Много е вълнуващо! Аз вече нямам търпение, а прегледа ми е чак след месец.
Хубав ден на всички!

# 115
Ами аз попитах,защото си мислех,че с друг апарат се чуват сърцето и тоновете! На мен на 3D не ми казаха ,че се чува! Thinking Неразбирам! newsm78

# 116
  • Стара Загора
Дааааа права си, с друг апарат чухме сърчицето, но незнам как се казва Thinking

# 117
Доплеров апарат! Simple Smile
И аз нямам търпение да отида на 3Д или на 4Д и аз се обърках вече.
Преди си мислех, че няма да искам да знам какъв е пола, но сега започвам да ставам все по любопитна! Wink
Честита ви девойка, sier! Simple Smile
Отивам да ти сложа щъркелчето на първа страница! Simple Smile

# 118
  • Стара Загора
Мерси wish. Отивай, много е интересно да видиш бебо как се движи

# 119
Добре де, ама нали на ехото се вижда сърчицето, кога е необходимо вече да се слушат тоновете, наясно ли сте? Като ходя на консултации, виждам мами с по- големи тумбаци, да ги слушат. Или е индивидуално при всеки в различен етап от бременността? А за пола, аз искам да го знам единствено, защото ми е любопитно дали това усещане какво бебе носиш е вярно. Иначе ми е все едно (е, не съм много честна), веднъж му говоря в женски, друг път в мъжки род-както дойде Laughing

Общи условия

Активация на акаунт