ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 646
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
Сладкия ми добричък мъж се е справил с нея! Simple Smile
Не е окончателно, защото не сме се видели още и не ми ги е показала, но поне е разбрала, че няма да ги вземем! Simple Smile
Нека ги държи у тях и когато и оставим гостенче ако иска да му ги слага. Simple Smile Какво ще прави докато го гледа така или иначе не мога да контролирам. Simple Smile
За сега проблема като че ли е решен.
Благодаря ви за съветите!  bouquet

# 91
  • София
Здравейте момичета!
WISH само за твое успокоени-всички свекърви си мислят,че е много мило да навлекат внучето с дрехите на сина си.Моята ми предложи ританки,камизолки и дори долни гащи!!!! #Crazy понеже били хубави а малък номер трудно се намирал hahaha е аз намерих повеч Laughing

# 92
sky angel и аз съм в 16 седмица като теб и вече ми казаха,4е е момче...и сега може да се види,няма нужда да чакаш толкова.И не се притеснявай -на мен също не ми личи,че сам бременна все още,въпреки че и моите панталони започнаха да ми стискат отпред...

# 93
Добро утро бъдещи мами Simple Smile Започва нова седмица и аз ви пожелавам тя да бъде много спокйна и много от вас да успеят да видят пола на бебчи,че виждам че нямаме търпение за това! Ама накрая ако се окаже обратното на това ,което са ни казали?? #Crazy Аз днес мисля да изляза да си потърся някоя по-дълга блузка!! Като се върна пак ще пиша!!  bouquet

# 94
  • София
Добро утро:)На мен ми се налага да пътувам извън София:(Искам да попитам  бъдещите мами шофьорки  как се справяте с шофирането. На мен вече колана ми пречи и слагам една щипка   на коланаза да не ми притиска корема. А може ли да се возим колан?

# 95
  • София
Добро утро и успешна нова седмица от мен,

При мен уикенда мина под слагането на новата дограма - и днес се надявам тази сага да приключи. Инак съм доволна от майсторите - добре я направиха. Пък и чистенето след тях не беше кой знае колко, но бая прах се вдигна та предимно с това се занимавах. А, и котката издирвах, че от шума се беше покрила. Голям смях падна като изскочи накрая - цялата в паяжини (чудно къде се е завирала).
На мен свеки не ми е предлагала разни неща от половинката, но виж майка ми изкопа едни миниатюрни чорапки, които са били мои, но по-скоро, за да ми покаже, че ги пази от сантименталност.
При мен усещанията за бебо за някакси странни - като някаква съвсем лека болка/гъделичкане от ляво на пъпа ми. Появяват си се все там и горе долу по едно също време следобед. Усещам ги от 3-4 дни, особено сега около чистенето се засилиха...
Хубав ден за сега от мен  Sunglasses

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 10:21 от green_dawn

# 96
Petrova_ , задължително с колан! Пъхай го ниско под корема, а другото през гърдите.
green_dawn, тъкмо си си спестила обирането на паяжините! Wink Моята котка е много дебела и мързелива и не се навира на тесни места! дай назаем твоята. Обещавам изкъпана да ти я върна! Wink

# 97
Момичета, привет и от мен! Пожелавам Ви мноооого приятна седмица!!!

И моята свекърва ми е "обещала" бебешките дрешки на Ж. и аз се мръщя на ум. Но в същото време се сещам колко мило ми става като видя сестра ми като облече племенницата ми в детските ни халатчета (много си ги обичам - на качулката има едно коте дето си играе с кълбо прежда...  Crazy ) Та я разбирам и свеки! Вероятно ще ги взема, но ако не ми харесат, няма да ги ползвам.  Mr. Green

# 98
Здраевйте момичета!Аз от доста време не съм писала тук,ама обещавам вече да съм по-редовна.
Бебо го усещам поне от 2седмици и по този повод ще кажа на всички,че е нормално.Първото го усети 10дена преди 5месец,това малко по-рано.Аз все още нищо не съм копувала,но мисля на 6ануари да съм готова с всички покупки.Вярно е,че те при нас са малко,защото батко ни се роди само преди 1г и 3месеца,ама все пак-креватче,дрешки за изписване,2шишета,помпаза кърма,козметика,чаршафчета и някоя друга дрешка.Количка за сега няма да копувам,защото зимата ще ползвам от големия,а на лято ще си купя лятна. newsm78
Относно старите дрешки-ами имаше такива,които наистина бяха нови и неизползвани,ама имаше и непрактични и демоде.Отделих си това,което ще ползвам,а останалите върнах на свеки и иказах,че аз не ги искам,да направи с тях каквото намери за добре.Аз по принцип съм си малко директна.Казвам и всичко,което мисля.Ами нали иска да я имам за майка,а аз на моята казвам всичко.Дори и да се сърди проблема е само нейн.Със сина и се разбираме чудесно.Децата като ги правихме не сме търсели ничия помощ,няма да търсим и за отглеждане и обличане,т.е решенията вземаме ние.Ако някой иска да помага,да заповяда !Ще му бъдем благодарни.В началото не и беше хубаво,че нищо не я питам,а само казвам решенията ни,ама вече свикна.Даже като реши да подари нещо ми дава пари,аз да си избера.
аз имам въпрос към момичетата от Русе-какво сте чували за Шишкова?
Лек ден на всички!  bouquet

# 99
chaumont, на мен ми е ясно че вече може да се види пола на бебето, но не на всеки видеозон. Както казах този на моя лекар не е най-добрия, а на 29 ще ходя на фетална морфология при Балев, а той е виден позанвач и на пола.
Petrova_ до колкото си спомням бременни жени могат и да не ползват предпазни колани за пътуване и това не се санкционира с глоба. Но лично аз не бих тръгнала без колан.. още повече сега когато съм бременна. Вярвам в защитната функция на коланите и с мъжа ми взимаме всички предпазни мерки при пътуване в автомобил. Препоръчвам ти да не махаш колана!
За дрешките - моята майка не пази такива неща, мисля че и свекърва ми също. Надявам се да не се сблъскам с подобен проблем.

# 100
Ходих във Варна, "Майчин дом"! На там ме опъти Миленка!!  bouquet Защото ние в Русе си нямаме Confused Цената беше 50лв!! Но според мен си заслужаваше! Naughty

Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала във февруарските ни темички.
Днес ходих на 3Д в Майчин дом - наистина си залужава! Платих 40 лева, защото там съм и на консултации, но като гледам няма голяма разлика с нормалната  Laughing

# 101
Здравейте момичета Simple SmileНе се кахърете за старите дрешки.И на мен ми бяха предложени дрешки от мен и от мъжа ми останали, но за да не си вдигам кръвното ги взех, и после ги прибрах в шкафа и така.
За пола на бебо, моя лекар не е познавач и не разчитам много. Миналата седмица ходих на преглед и каза, че било още рано Wink Но за сряда си записах преглед за четириизмерен ехограф и се надявам там да науча повече Simple Smile
Тази седмица ще бъда по-активна Laughing

# 102
Здравйте момичета. Искам да ви питам нещо
Някоя от вас замисляла ли се е за замразяване на стволови клетки от пъпната врър на  бебето? А някъде търсили ли сте материали по темата?

# 103
Привет и от мен , момичета,

аз от известно време пътувам без колан - направо ми настръхва косата като си помисля къде ще ми се вреже тоя колан при едни резки спирачки.  На бременните жени е позволено да се возят без колан и няма санкции от КАТ.
Моята свекърва не ми е предлагала за сега дрешки, но за сметка на това ми подарява разни украшения за къщата, които са меко казани кичозни. Прибирам ги любезно и толкова - заминават в някой шкаф. Скоро искаше да ми подарява и някакъв гоблен да си го закачим в хола - отказах й - малко се нацупи , но какво да направя, просто не си падам по гоблени, в хола !!!!! .
Колкото до стволовите клетки преди да забременея глдах предване, в което се говореше ,че цялата работа била една голяма измама. Не знам трябва хубаво да се проучи фирмата , преди да и се възложи задачата. Съхранението става в разни чуждестранни клиники и абе била съмнителна работата...

# 104
Здравейте и от мен днес!
На мен коланът започна да ми убива и го държа надалеч от корема си. Понякога даже го свалям, въпреки, че съм свикнала доста да го ползвам. Но повече ме е страх да не ми се вреже в корема.
Да ви се похваля, панталоните са станали супер, като нови оит бременен магазин са. Много им се кефя

Общи условия

Активация на акаунт