ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 594
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
Вчера бях на преглед. Отидох само да си взема болнични, но доктора реши да ме прегледа за всеки случай!  Видях малкото краче не бебето и пръстчетата му. Като нарисувано беше табанчето му... едно миниатюрничко и сладко!
Видях и част от профила му. Порастнало е малкото човече с 4 см. за почти месец. Това нормално ли е? Колко растат бебетата ...
имаше някъде аблица ама не се сещам къде я гледах ...

# 166
Wish,при кой лекар ходиш,аз още се колебая кой да ме гледа на видеозон и да ми води раждането.За консултациите иначе в 1п при Братова ходя

# 167
Радостче, когато бях бременна с Валката също така засичах колко време кротува и не рита. Но като си сложех ръката на корема и започваше да шава , и така се успокоявах Simple SmileА много обичаше да слуша музиката на балета , в края на шоуто на Слави. Тогава такива ритници започваха , че си мислех че е момиче и ще стане балерина Mr. Green

# 168

Ще си направя този експеримент с музиката на балета със сигурност хихих . Дали започват да чуват бебчетата ни вече ? 

Радостче, когато бях бременна с Валката също така засичах колко време кротува и не рита. Но като си сложех ръката на корема и започваше да шава , и така се успокоявах Simple SmileА много обичаше да слуша музиката на балета , в края на шоуто на Слави. Тогава такива ритници започваха , че си мислех че е момиче и ще стане балерина Mr. Green

# 169
При нас пък както си шава, като си сложа ръката за да го усетя и то спира. Хитрушче ще е, крие се! Аз си го усещам от доста време, не знам в коя седмица- бях писала тук, но очаквам ритниците. Всички казват да не бързаме, че после ще има да ни ритат...
Хайде съвземете се бе девойки, за резил сме пред другите мами, със зор си пълним темичките, нещо сме се отпуснали.

# 170
Съгласна съм - нещо голям мързел е настанал.. Crossing Arms Naughty А преди се напреварвахме една през друга да пишем. при нас бебчо се кротва , когато татко му си сложи ръката. Но успяхме да го издебнем на 2 пъти и тати също получи от сладките ритничета. Много се забавляваме. осебено , когато му говори : Бебчо, къде си бебчо Simple Smile)))) все едно играят на криеница Simple Smile

# 171
И мен, мили момичета ме притеснява това,че не усещам бебоците всеки ден!  Confused Знае ли някой дали всеки ден трябва да  се усещат?

# 172
Az sym v na4aloto na 20 sedmica, no ne use6tam bebeto da podritva. Tova dali e normalno? Vsystnost imam niakakvi osobeni use6tania v korema naposledyk, no hi4 ne sym sigurna dali ne sa mi 4ervata. Simple Smile Vsi4ki li ve4e li si use6tate bebetata?

# 173
  • Стара Загора
Точно това дето мислиш, че са ти червата е бебо. И аз бях така в началото, вече различавам движенията на беба от тези на червата. Днес например е голяма танцьорка, цял ден я усещам как ритка  newsm68

# 174
Привет от мене!Аз също не съм писала тези дни,но имах ангажименти.Вчера бяхме на предварителен договор-продаваме апартамента в Пловдив и сега ще започне голямото търсене в София,дано да имаме късмет да намерим бързо каквото търсим.Голямо тичане падна,толкова много документи трябваше да изкараме за един ден,не е лесно и да тръгнеш да продаваш.
Моето бебче също него усещам постоянно,но вече изядох два яки ритника Grinning,в рамките на два дни.Днеска сме кротички-леко си плуваме Simple Smile.
Тази вечер за първи път си виждам краката доста отекли Sadужас!

# 175
Wish,при кой лекар ходиш,аз още се колебая кой да ме гледа на видеозон и да ми води раждането.За консултациите иначе в 1п при Братова ходя
При Гамишев в Ел Масри ходя от здравната каса, за да ми дава болнични и направления за изследвания, а при Георгиев ходя на частно!

# 176
  • София
Здравейте момичета!
Аз леко залях лаптопа с вода Embarassed и беше на ремонт,но вече работи.Да се похваля ,че бебо е добре и е доста голям-17см и 260гр,но не се показа какво е много се въртеше Sad .Е ще разберем другия месец...или като се роди.Баткото тръгна на градина и вече е с хрема.
rene_rs в книгите пише,че трябва да го/ги усещаш всеки ден,ако един ден не го усетиш да се консултираш с лекар,но това се отнася за напреднала бременност когато рита сериозно.Все пак са още много малки бебоците и движенията са  им по-леки и е възможно да не се усещат всички.За по-сигурно се обади на лекаря си.
Лека вечер на всички   bouquet

# 177
Момичета,
моя любим вчера ми купи една книжка "Йога за бременни от 15 до 30 г.с.". Снощи я разгледах само и ми се стори полезна... Като я разуча по-подробно ще пусна повече инфо за нея. Това което ми хареса е че има упражнения за перинеума.

# 178
  • София
Момичета,
моя любим вчера ми купи една книжка "Йога за бременни от 15 до 30 г.с.". Снощи я разгледах само и ми се стори полезна... Като я разуча по-подробно ще пусна повече инфо за нея. Това което ми хареса е че има упражнения за перинеума.

Sky angel, aз също играя йога за бременни Peace Много съм доволна, изправи ми се стойката и вече не ме болят врата и гърба. Освен хубавите упражнения, се тренира и дишането. Препоръчвам!
През последните дни бях все на път, много са гадни тези автобусииииии  #Cussing out Не стига, че друсат ужасно, ами и смърдяяяяяяят. Не знам кога ще се престраша да карам кола сама  Embarassed

# 179
  • София
Момичета,

Sky angel, aз също играя йога за бременни Peace Много съм доволна, изправи ми се стойката и вече не ме болят врата и гърба. Освен хубавите упражнения, се тренира и дишането. Препоръчвам!
През последните дни бях все на път, много са гадни тези автобусииииии  #Cussing out Не стига, че друсат ужасно, ами и смърдяяяяяяят. Не знам кога ще се престраша да карам кола сама  Embarassed
Добро утро и от мен:)И аз искам а играя йога. Къде ходите?

Общи условия

Активация на акаунт