ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 557
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!
Стана въпрос за йога и гимнастика-аз мислия да се запиша на аква-аеробика за бременни в клиниката на Мазнейкова.Там е най-чист басейна и с препарати подходящи за бременни,много добре се отразиавало на болки в кръста и гръбнака.Иначе все още чакам резултата от БХС и да направя морфологията след това.
jas.min честита ти девойка!! stork-girl Време е да мислите женско име,но за резерв и мъжко smile3521

Мисля, че няма да сбъркаш ако се запишеш на водната аеробика в Св. София. Ходя там от две-три седмици и съм много доволна. Ако имаш въпроси питай.

# 226
Рано рано добро утро от мен.
Развълнувана съм защото се обадих и си записах час за 4D за 25.09 и сега нямам търпение да свърши тази седмица.
Относно упражненията аз си намерих Пилатес за бременни но надявам се да ги започна тия дни.
Спорен ден

# 227
  • София
Рано рано добро утро от мен.
Развълнувана съм защото се обадих и си записах час за 4D за 25.09 и сега нямам търпение да свърши тази седмица.
Относно упражненията аз си намерих Пилатес за бременни но надявам се да ги започна тия дни.
Спорен ден
Добро утро:)Къде си записа час?Аз се обадих пред седмица и ми определиха час чак за 18-ти октомври Cry

# 228
Добро утро и от мен девойки !  bouquet
Аз си имам вкъщи книгата "Йога-  Шиванда" и съм много доволна! Още преди да забременея си правех упражненията за начинаещи,а сега правя тези за бременни,но само по- леките,за да не направя някоя беля! NaughtyАка честно казано понякога ми е скучно сама да ги правяи се замислям за груповите посещения на такива мероприятия!
Po-po, наистина е много вълнуващ прегледа на 3D , така че има защо да си нетърпелива! Дано да успеите да видите и пола и дано всичко да е наред с бебо! Peace

# 229
Добро ви утро момичета! Благодаря ви за отговорите по въпроса с 2Д и 3Дтата newsm03. Аз исках да отида главно за да видим бебчи по- хубаво отколкото на 2Д(май) в Шейново и да ми покажат по подробно, нали все пак си плащаш отделно за частен преглед. Най-важно е да сме здрави и всичко да ни е наред- то така като ми кажат и дори да са били груби- забравям всичко и се ухилвам до уши newsm47.
Maktub, всичко много хубаво, ама аз например имам уговорка с акушерка за раждането- така, че няма да ми е безплатно. Платих си и абонамента към Шейново, но това все пак си е въпрос на избор.
А как ви завиждам с тези планове за спортни занимания. Много ми се иска и на мен- да посещавам у- ще за бременни, разни курсове, упражнения и такива неща. Ама засега нямам как да го наглася (така си казвам, нали човек ако иска нещо винаги намира време yes), ще ви се радвам на вас.
Ами приятен ви ден и до скоро!

# 230
Добро утро и от мен,
имам няколко въпросчета, след колко дни ви бяха готови резултатите от БХС?
Аз ги правих в Майчин дом на 14 етаж.
И къде има 3D?
С каката ме гледаха в "3та градска" и сега незнам къде да отида.
Пожелавам ви лек и успешен ден.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 09:42 от mariaD

# 231
Здравейте момичета!
Стана въпрос за йога и гимнастика-аз мислия да се запиша на аква-аеробика за бременни в клиниката на Мазнейкова.Там е най-чист басейна и с препарати подходящи за бременни,много добре се отразиавало на болки в кръста и гръбнака.Иначе все още чакам резултата от БХС и да направя морфологията след това.
jas.min честита ти девойка!! stork-girl Време е да мислите женско име,но за резерв и мъжко smile3521

Мисля, че няма да сбъркаш ако се запишеш на водната аеробика в Св. София. Ходя там от две-три седмици и съм много доволна. Ако имаш въпроси питай.

Може ли малко пове4е информация за аква-аеробиката?Може да се събереме групи4ка? Party

За феталната морфология при Димитрова от Фемина-аз имам 4ас за 21.09-19ч. Wink Надявам се да се види ,какъв е пола;) ! От около 15-16.09. малкото 4ове4е по4на да се усеща,как шава насам-натам! Blush ,а бъдещия батко само ме дебне да ме пипне по корема и пее песни4ки на бебето! Hug

# 232
Здравейте,
Аз съм в 18 седм. и още не го осещам да рита .Не му ли е време
Гери, ако ти е първо детенце е нормално все още да не го усещаш.Усетих движенията на Валери, когато бях в четвърти месец и половина Simple Smile

# 233

galastra, отдавна измислихме женското име и точно затова мислех, че ще си имаме момък. Но с мъжкото доста се затрудняваме и съм заръчала на цялата рода да мисли по въпроса. newsm47

# 234
Здравейте февруарки!Радвам се да се присъединя към отбора
 smile3503
Аз съм Ани на 24г.,София,терминът ми е на 14.02.07,очакваме момче  newsm44

# 235
  • София
Отдавна не съм се включвала, и колко много сте изписали  Hug
Радвам се за вас момичета страхотна е идеята за спорта....аз обаче не мога да се включа Embarassed ...просто нямам време, ще се примиря и само с тичане след малката Laughing

Иначе да ви се похваля ....днес ми е часа за фетална морфология при д-р Томова....много се надявам да се види пола на бебока (поне с каката бях в същата седмица и се разбра, че е девойка)
Стискайте ми палци всичко да е наред, че не знам защо но съм ужасно притеснена  Rolling Eyes

# 236
Миналата седмица като ходих на прегледа с 4Д платихме 25 лева - това само за прегледа +10 лева за запис на прегледа на диск. Продължи около 45 минути. Доктора обърна и към мен монитора, но така,че да вижда и съпруга ми. След това обяснява много подробно. Оглежда всеки орган, крайник ,главичка и изобщо всичко и ни обяснява с достъпни думи. След това анализира данните с някакви таблици и графики. Останах доволна и бях писала за това. Сега когато съм в 20-та седмица ще запиша отново час - този път ще гледа пола, плацентата , околоплодната течнос и обстойно ще гледа дали всички камери на сърчицето са изградени. Simple Smile

# 237
Здравейте,
Аз съм в 18 седм. и още не го осещам да рита .Не му ли е време
Гери, ако ти е първо детенце е нормално все още да не го усещаш.Усетих движенията на Валери, когато бях в четвърти месец и половина Simple Smile
благодаря за успокоението, но като чета че в 18седм. и вече го осещат "Колежките" почвам да се притеснявам #Crazy

# 238
Миналата седмица като ходих на прегледа с 4Д платихме 25 лева - това само за прегледа +10 лева за запис на прегледа на диск. Продължи около 45 минути. Доктора обърна и към мен монитора, но така,че да вижда и съпруга ми. След това обяснява много подробно. Оглежда всеки орган, крайник ,главичка и изобщо всичко и ни обяснява с достъпни думи. След това анализира данните с някакви таблици и графики. Останах доволна и бях писала за това. Сега когато съм в 20-та седмица ще запиша отново час - този път ще гледа пола, плацентата , околоплодната течнос и обстойно ще гледа дали всички камери на сърчицето са изградени. Simple Smile
Bopsi,кажи ми моля те къде си се записала за 4D и ако може телефонче. newsm03 Благодаря предварително

# 239
AniPA, добре дошла при нас и леко бременеене!
mariaD, моите ги правиха в Шейново и казаха 1-2 седмици, но станаха след 2 седмици.
geri 1, недей да се тревожиш, аз съм сигурна, че бебчи си шава, но ти не го усещаш. Ще видиш кака ще те изненада изведнъж.
Anim, стискам палци всичко да е наред с бебчи и да останете доволни от прегледа.
jas.min, свиркай ако трябва да помагаме с именца...
 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт