Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 379
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Обади се на спешния. На мен беше 3х2 за колко дни не помня. Май 5 или 7.

Да споделя какво казаха за Парадайс: поетапно цялото инвитро заминава там, заради корона вируса и не само.

Аз се радвам, защото ми е близо и е в града, сега всяко пътуване до болницата ми е като пътуване извън града.

Успех на всички и на мен ! Flowers Four Leaf Clover
Аз също питах и казаха че няма да има инвитро там. Само кабинети

# 121
  • София
Албена, отговарям ви тук. Информацията ми е от днес от лекар в инвитро сектор. Следете фб.

Друго няма да коментирам.

# 122
Албена, отговарям ви тук. Информацията ми е от днес от лекар в инвитро сектор. Следете фб.

Друго няма да коментирам.
Интересно. Аз минах преди малко на преглед и отговора беше " глупости" .

# 123
  • София
Момичета, да ви попитам, някъде бях чела, пе естрофема влияе на ТСХ. От днес спрях да пия естрофем и утре мисля да си пусна ТСХ, дали има значение?

# 124
Момичета, да ви попитам, някъде бях чела, пе естрофема влияе на ТСХ. От днес спрях да пия естрофем и утре мисля да си пусна ТСХ, дали има значение?

Да, естрофена вдига ТSH,  то зависи и колко време си го пила. Може да го изследваш, но резултатът може да е не точен и ще трябва да го повториш

# 125
Здравейте момичета, от болницата ми подготвят документите за фонда и искам да ви попитам каква е процедурата? Как си получавам номерчето и те ли изпращат документите? Поискаха ми само АМХ и това беше. Винаги аз съм си ги подавала лично и не разбрах каква е практиката в Надежда.
Благодаря

# 126
Като са готови документите ще ви се обадят, съответно ще трябва да си ги вземете от болницата, пращат и с куриер. Вие и партньора подписвате и попълвате няколко полета (много ясно ще ви обсяснят), след което ги пращате  към фонда. Сега заради ковид ситуацията фонда не приема документи на място, а само с куриер за ваша сметка. Като получат пратката връщат входящ номер, с който проверявате статута си в сайта. Отнема около една седмица да върнат входящия номер към вас.
Здравейте момичета, от болницата ми подготвят документите за фонда и искам да ви попитам каква е процедурата? Как си получавам номерчето и те ли изпращат документите? Поискаха ми само АМХ и това беше. Винаги аз съм си ги подавала лично и не разбрах каква е практиката в Надежда.
Благодаря
Здравейте, при предстоящ ЗЕТ на 5ти ден, кога се обаждат ембриолозоте да назначат час за трансфера? Вече чакам 3ти ден за обаждане.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:21 от AnMary

# 127
Здравейте, при предстоящ ЗЕТ на 5ти ден, кога се обаждат ембриолозоте да назначат час за трансфера? Вече чакам 3ти ден за обаждане.
На мене ми се обаждаха 1ден 3 ден и на 5 ден как се развиват ембриончетата и на 3 ден ми казаха че др е казал на 5 ден трансфер записаха ми час трансфер на 5 ден обикновено след 12.00ч званят

# 128
Леле, това е страхотно!!! Браво, много много успех и всичко да е наред!
Дай боже повече такива чудеса!

Момичета, днес си направих кръвен тест и това е резултатът. Докато чаках да ми дойде за започване на ЗЕТ, то взело, че естествено се е получило. Имам от 3-4 дни кафяво течение. Утре ще се обадя да си запазя час за Цветков, но дотогава мислите ли, че трябва да пия нещо? Дуфастон и утрогестан?? Притеснявам се

# 129
Ммичета предстои ми ЗЕТ и днес след 5 дни и днес ми е нулевия ден и дадох първа кръв са РВМС (имам отклонени в имунологичната биопсия) и в понеделник ще ходя да давам втора кръв и да ми слагат лекарството, но ми се обади днес акушерка от кабинета на д-р Цветков и ми каза да си запиша час за второ лепило и в деня на ЗЕТ.Исках да ви попитам това второ лепило пак ли струва 280лв. или второто е това от 50лв.?На някоя от вас слагали ли са 2 лепила?И да попитам прогестерон в деня на трансфера ли е добре да се пусне или предния ден?

# 130
  • София
Леле, това е страхотно!!! Браво, много много успех и всичко да е наред!
Дай боже повече такива чудеса!

Момичета, днес си направих кръвен тест и това е резултатът. Докато чаках да ми дойде за започване на ЗЕТ, то взело, че естествено се е получило. Имам от 3-4 дни кафяво течение. Утре ще се обадя да си запазя час за Цветков, но дотогава мислите ли, че трябва да пия нещо? Дуфастон и утрогестан?? Притеснявам се
Александра, благодаря!
Дано всички да сбъднат мечтите си!
Бях днес на преглед, каза, че всичко е нормално, в 7 г. с. съм и ми изписа утрогестан за течението, както и вит. С.
Стискам палци на всички Flowers Four Leaf Clover

# 131
Второто лепило е от 50лв.
За прогестерон няма значение, въпросът е да е станал резултатът до трансфера, за да го кажеш.

# 132
А какво представлява подготовката за ЗЕТ?
Може и да е на ЕЦ при който се следят фоликолите и прогестерона. Тук пак има два варианта:
1. Чакат да настъпи овулацията и започват с Прогестеронов препардт. Деня на овулацията е нулев и след това трансфеа е след толкова дни на колкото са и замразените ембриони.
2. Всичко е същото просто поставят една инжекция Овитрил за да таймират овулацията. И спрямо нея вече се почва прогестеронов препарат.

Аз явно съм на вариант 2, но нямам назначен овитрел... Имах естрофем от 2ри ден на МЦ и проследяване на лигавицата. На 14ти ден имах назначен прогестерон и дадох кръв за РВМС. От 14тия ден вечерта започнах утрогестана и на 19ти ден съм на трансфер...Винаги ли при ЗЕТ се поставя овитрел?Не съм чула д-ра да споменава за размер на фоликули или да ги проследява, а само за размер на лигавицата...

# 133
Здравей, слънце.
Аз също бях по твоята схема, само естрофем, включванв на утрогестан и поставяне на лепило. Не съм имала Овитрел. Успех ♥️
Може и да е на ЕЦ при който се следят фоликолите и прогестерона. Тук пак има два варианта:
1. Чакат да настъпи овулацията и започват с Прогестеронов препардт. Деня на овулацията е нулев и след това трансфеа е след толкова дни на колкото са и замразените ембриони.
2. Всичко е същото просто поставят една инжекция Овитрил за да таймират овулацията. И спрямо нея вече се почва прогестеронов препарат.

Аз явно съм на вариант 2, но нямам назначен овитрел... Имах естрофем от 2ри ден на МЦ и проследяване на лигавицата. На 14ти ден имах назначен прогестерон и дадох кръв за РВМС. От 14тия ден вечерта започнах утрогестана и на 19ти ден съм на трансфер...Винаги ли при ЗЕТ се поставя овитрел?Не съм чула д-ра да споменава за размер на фоликули или да ги проследява, а само за размер на лигавицата...

# 134
Здравей, слънце.
Аз също бях по твоята схема, само естрофем, включванв на утрогестан и поставяне на лепило. Не съм имала Овитрел. Успех ♥️

Аз съм писъла за Зет на Естествен Цикъл (ЕЦ). Там няма естрофем, разчита се единствено на вашия си цикъл и хормони за да си направи лигавица. Съответно и се разчита на нейната овулация, но за да не ходиш всеки ден когато фоликула доближи 20 мм. поставят Овитрила, за да таймират овулацията до 48ч.. При естрофем не мога да коментирам , защото не съм пила естрофем при ЗЕТ.
Доверете се на доктора си и Успех!

Общи условия

Активация на акаунт