Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 374
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Момичета, направих биопсиите. Пуснаха ми прогестерон и естрадиол преди това. Подготовката като преди трансфер, но наистина май месец преди трансфера само прогестерон правих. Цените са по 230 лв всяка. /имунологична и имплатационен потенциал/

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 17:48 от Nina Nikol

# 107
Момичета, направих биопсиите. Пуснаха ми прогестерон и естрадиол преди това. Подготовката като преди трансфер, но наистина май месец преди трансфера само прогестерон правих. Цените са по 230 лв всяка. /имунологична и имплатационен потенциал/
Здравей на 10ти ден след цикъл съм на преглед май и мен ме готвят за биопсия. Боли ли? В кабинетите ли си ги правят?за колко време излиза резултата.

# 108
Абе да ти кажа, че не боли ще излъжа. Здраво се изпънах на стола, добре че са бързи. Пих един аулин след това. В кабинета ги правят. За имунологията казаха седмица, за импл. около 20 дни, резултати няма къде да видя. Ще чакам като са готови, да получа обаждане с коментар какви са резултатите, необходимо ли е лечение или мога да стартирам стимулация и да записвам час. Ако искам да ги имам на хартия, трябва да заявя разчитане /странен термин/ което ставало до няколко дни и като отида на място да си ги взема. Малко ме дразни тази практика, специфични скъпи изследвания и с хиляди молби да ти дадат резултатите. А и като не сме от София, специално да ида лично. Confused Имам кръвна имунология, бях помолила да ми заверят скъпото листче с резултати и бяха толкова очудени „Защо ви е необходимо, в друга клиника ли ще ходите?„

# 109
Някой на пункция на 19.09(събота) при д-р Цветков?

# 110
Абе да ти кажа, че не боли ще излъжа. Здраво се изпънах на стола, добре че са бързи. Пих един аулин след това. В кабинета ги правят. За имунологията казаха седмица, за импл. около 20 дни, резултати няма къде да видя. Ще чакам като са готови, да получа обаждане с коментар какви са резултатите, необходимо ли е лечение или мога да стартирам стимулация и да записвам час. Ако искам да ги имам на хартия, трябва да заявя разчитане /странен термин/ което ставало до няколко дни и като отида на място да си ги взема. Малко ме дразни тази практика, специфични скъпи изследвания и с хиляди молби да ти дадат резултатите. А и като не сме от София, специално да ида лично. Confused Имам кръвна имунология, бях помолила да ми заверят скъпото листче с резултати и бяха толкова очудени „Защо ви е необходимо, в друга клиника ли ще ходите?„
Аз също не съм от София. Др седмица имам час за коментар след 1ви опит. Нз точно коя биопсия ще правя. 1ви трансфер имах биохимична 2ри нямах въобще имплантация. Пуснах нк клетки там нямам проблем. Преди време имам гарднерела, мисля че там е приблема. Октомври стартирам стимулация.дано до тогава да се види от къде идва проблема с неуспеха

# 111
  • София
Здравейте. Имах назначена една инжекция Zarzio  след зет трансфер. Сега съм с положителен резултат и си чакам първия преглед на 28 ден след трансфера. След прегледа има ли практика да се назначава още Zarzio?

# 112
  • Пловдив
Здравейте. Имах назначена една инжекция Zarzio  след зет трансфер. Сега съм с положителен резултат и си чакам първия преглед на 28 ден след трансфера. След прегледа има ли практика да се назначава още Zarzio?
Да някой момичета го слагат до 12г.с

# 113
С предната бременност имах зацапване и много силни болки, слагах зарзио до 10 гс. Сега съм с положителен тест и също имах зарзио след трансфера, днес мина първият ми преглед, но доки прецени, че няма да ми назначава отново зарзио, зависи от развитието на бременността. Успех!

# 114
Някоя от вас знае ли повече инфо за новия център. На мен лично сега ми е мн удобно местоположението. А парадайс ми е далече. Дали ще имаме право на избор? Как ли ще е? 🤔

# 115

Назначили са Ви 1 инжекция точно или са Ви назначили през 2 дни по 1 деление да биете и 1бр. инжекция Ви е стигнал до теста?

На мен лично от трансфера ми го бяха изписали и след положителен тест от манипулационната ми казаха да нe го спирам, че се бие до 10 г.с., а понякога може и по-дълго, в зависимост има ли нужда за това (примерно при прокървяване се продължавала терапията със Зарзио).

Разбира се, съветвам Ви да не гледате кой как си го е бил, ами да зададете този въпрос там, където е редно да го направите - в болницата.

Поздрави и успех!

# 116
Момичета, на мен продължава да не ми идва цикъла.
Да припомня от миналата тема - задържан фоликул след икси на естествен цикъл с хапчета.
На втората седмица закъснение на цикъла д-р Персенска ме прегледа и каза, че фоликула е смачкан и до десетина дни ще изчезне, а ако не, ще ми изпише лекарства.
Та какви хормонални лекарства изписва при задържан фоликул и колко време след вземането им идва цикъла?
А веднага от същия цикъл може ли да се планира нов опит на ец?

Стана вече 1 месец закъснение, на 15 ден д-р Персенска каза, че вероятно до 10 дни ще дойде, но не идва цикъла.

Писах днес на докторката, каза да взема дуфастон.
Но на въпроса по каква схема и колко дни, не ми отговаря.

Та при вас как е било, поне да я питам конкретна схема добра ли е?

# 117
  • София
Обади се на спешния. На мен беше 3х2 за колко дни не помня. Май 5 или 7.

Да споделя какво казаха за Парадайс: поетапно цялото инвитро заминава там, заради корона вируса и не само.

Аз се радвам, защото ми е близо и е в града, сега всяко пътуване до болницата ми е като пътуване извън града.

Успех на всички и на мен ! Flowers Four Leaf Clover

# 118
  • София

Момичета, днес си направих кръвен тест и това е резултатът. Докато чаках да ми дойде за започване на ЗЕТ, то взело, че естествено се е получило. Имам от 3-4 дни кафяво течение. Утре ще се обадя да си запазя час за Цветков, но дотогава мислите ли, че трябва да пия нещо? Дуфастон и утрогестан?? Притеснявам се

# 119
Здравейте момичета. Понеже аз нямам ФБ акаунт и от вас разбрах за преместването на Инвитро докторите. Това означава ли че пункции или зет ще бьдат в новата сграда и преместени ли ще ни бьдат ембриончета? Може ли да ми поясните повече тези които са гледали предаването днес.

link=topic=1249647.msg41408154#msg41408154 date=1600442634]
Обади се на спешния. На мен беше 3х2 за колко дни не помня. Май 5 или 7.

Да споделя какво казаха за Парадайс: поетапно цялото инвитро заминава там, заради корона вируса и не само.

Аз се радвам, защото ми е близо и е в града, сега всяко пътуване до болницата ми е като пътуване извън града.

Успех на всички и на мен ! Flowers Four Leaf Clover
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт