Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 351
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са правили трансфери последните месеци. Знаете ли дали се практикуват вливките Имуноглобулин и Интралипид преди трансфер? Заради това, че смъкват имунитета не е желателно във времената на Корона вирус...Аз имам ембриотоксини и НК клетки,та се чудя дали Док. ще се навие за вливка или да проверя на друго място. Знам че действието е 12 месеца и се чудя дали да не го направя октомври, ако ще имам трансфер ноември? Иска ми се да не чакам студеното време, когато върлуват всякакви вируси. Дайте съвет!

# 91
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са правили трансфери последните месеци. Знаете ли дали се практикуват вливките Имуноглобулин и Интралипид преди трансфер? Заради това, че смъкват имунитета не е желателно във времената на Корона вирус...Аз имам ембриотоксини и НК клетки,та се чудя дали Док. ще се навие за вливка или да проверя на друго място. Знам че действието е 12 месеца и се чудя дали да не го направя октомври, ако ще имам трансфер ноември? Иска ми се да не чакам студеното време, когато върлуват всякакви вируси. Дайте съвет!
Ще ти направят вливка, но след преглед при имунолозите на надежда. И вливката  за НК клетките при тях е само с Имуноглобоин, чието действие е 3-4 седмици не една година както твърди великия доц. Русев. Те не понижават имунната система, а я моделират. В Надежда практикуват изследване, лоши резултати вливка, добри няма вливка и това е през 4 седмици. Аз съм в 29г.с. и днес пуснах изследваня за НК клетки и ако са под норма за втори пореден ът няма да ги изследваме повече. Да спомена, че моята вливка беше на 10.03 точно преди затварянето заради Ковит и да кажа вобще не се чудих, защото осъзнах, че няма перфектен моент, а понякога най нелепия момент може да се окаже твоя. А и вливката се прави 10 дни преди трансфера иначе от сега ще си дадете парите на вятъра.

# 92
Благодаря ти за отговора, Йорданка! Аз имам назначен Имуноглобулин преди трансфер заради ембриотоксини и Интралипид след положителен тест заради НК клетки в матката. Кръвните ми изследвания при имунолозите в Надежда винаги всичко ми е било ок и затова много не разчитам само на тяхната терапия.

# 93
  • sofia
Ще ти направят вливка, но след преглед при имунолозите на надежда. И вливката  за НК клетките при тях е само с Имуноглобоин, чието действие е 3-4 седмици не една година както твърди великия доц. Русев. Те не понижават имунната система, а я моделират. В Надежда практикуват изследване, лоши резултати вливка, добри няма вливка и това е през 4 седмици. Аз съм в 29г.с. и днес пуснах изследваня за НК клетки и ако са под норма за втори пореден ът няма да ги изследваме повече. Да спомена, че моята вливка беше на 10.03 точно преди затварянето заради Ковит и да кажа вобще не се чудих, защото осъзнах, че няма перфектен моент, а понякога най нелепия момент може да се окаже твоя. А и вливката се прави 10 дни преди трансфера иначе от сега ще си дадете парите на вятъра.

Здравейте, за тези вливки чувам различни мнения и най - разпространеното е че след 12 седмица няма смисъл от тях. Вие на какво мнение сте Simple Smile

# 94
Здравейте. Прочетохте ли новото съобщение в страницата на болницата,че имат ново място и вече ще преглеждат там? Дали според вас всички лекарите се преместят или само инвитро центърът, всъщност някой знае ли нещо по темата?

# 95
Нищо не ми излиза. Може ли линк?

# 96
Здравейте. Прочетохте ли новото съобщение в страницата на болницата,че имат ново място и вече ще преглеждат там? Дали според вас всички лекарите се преместят или само инвитро центърът, всъщност някой знае ли нещо по темата?

И аз го видях, но не разбрах точно какви услуги ще се предлагат там. Много ми е близо до работа и ще е супер, ако мога там да ходя на прегледи и да пускам хормони. Не пише даже на кой етаж е, иначе бих отишла да проуча Simple Smile

# 97
Кристи, виж публикацията със снимка на д-р Стаменов. Вътре е описано и наистина звучи като ,,нов дом".

# 98
  • София
сигурно ще заточат един лекар там да дава някакви консултации.

# 99
МОЛ"Парадайз"?

# 100
Аз бегло го прочетох, реших, че ще е административен център, може би за обща инфо, за получаване на резултати, за попълване на документи към ЦАР, може би за получаване и на лекарства... Чак лаборатория не ми се вярва, но е възможно. Ще видим.

# 101
Момичета, пуснаха лайф от новата клиника, излъчват на живо, влезте във фейсбук, за да гледате.

# 102
  • София
на живо са във фейса от новия център.

# 103
Момичета, удобно ли ще е да споделите какво казаха в живата връзка, тъй като не можех да гледам. Благодаря Ви!

# 104
Дайте линк към публикацията, де. На телефона продължава нищо да не ми излиза.

Общи условия

Активация на акаунт