Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 56 691
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Fever Ray за 1-2 яйцеклетки може и без упойка, както се договорите с доктора ти.
И без упойка да е пак е горе.

Slanceto88 това е супер странно, че отлагат ЕЦ при един от докторите. Не виждам логика ....

# 691
  • София
Много странно.
Моята пункция на ЕЦ беше на 16.11, като на 9.11 звъннах и си записах час за преглед на 7ми ден.

На мен всички пункции на ЕЦ (5 на брой) са ми били без упойка (по мое желание).

Любопитно ми е има ли момичета на ЕЦ, които са само на Циклогест след пункция (подготовка за трансфер) и никакви изследвания на хормони, освен ЛХ и Е2 на 7ми ден, нямам и назначен преглед след пункция? Надявам се, че поне в деня на трансфера ще ме прегледат...
Това ще ми е последен опит в клиниката и помолих да проверим всичко преди трансфер, тъй като ще размразя и ембриона, който пазя 4 години като последна надежда, и ме е страх да не го пропилея, заради лоша лигавица или хормони. Мисля да си пусна прогестерон в деня преди трансфера, но се чудя дали да не отида и някъде на преглед.

На 31ви октомври се обадих за час и ми отказаха, точно около 12и щеше да се падне и моята пункция. Обяснението беше много странно. Ще пробвам пак този месец и дано ме запишат.

# 692
Нали Персенска в момента ппеглежда пациенти на Тихомирова. На Регистрателата са знаели, че ще е така и са ограничили записването на часове за ЕЦ, защото при стимулациите е по трудно, особенно ако са по дълъг протокол. Ако искате по-бързо час може би.трябва да искате за МОЛ

# 693
Много странно.
Моята пункция на ЕЦ беше на 16.11, като на 9.11 звъннах и си записах час за преглед на 7ми ден.

На мен всички пункции на ЕЦ (5 на брой) са ми били без упойка (по мое желание).

Любопитно ми е има ли момичета на ЕЦ, които са само на Циклогест след пункция (подготовка за трансфер) и никакви изследвания на хормони, освен ЛХ и Е2 на 7ми ден, нямам и назначен преглед след пункция? Надявам се, че поне в деня на трансфера ще ме прегледат...
Това ще ми е последен опит в клиниката и помолих да проверим всичко преди трансфер, тъй като ще размразя и ембриона, който пазя 4 години като последна надежда, и ме е страх да не го пропилея, заради лоша лигавица или хормони. Мисля да си пусна прогестерон в деня преди трансфера, но се чудя дали да не отида и някъде на преглед. 

Аз съм така .Само Циклогест.В деня но ЕТ сама си пуснах прогестерон.Беше 24 не съм го коментирала с Персенска

# 694
Някой знае ли кога се връща д-р Тихомирова?

# 695
  • Пловдив
Здравейте момичета , искам да питам тези които вече са минали по този път,
за ЗЕТ , преди трансфер правят ли тест за Ковид ?
Прогестерон на кой ден следят ? или си го следим ние ? Simple Smile

# 696
Аз съм така .Само Циклогест.В деня но ЕТ сама си пуснах прогестерон.Беше 24 не съм го коментирала с Персенска
[/quote]

А колко трябва да е прогестерона в деня на трансфера?

# 697
  • Пловдив

[/quote]
Знам че не трябва да е над 1 , ама това би трябвало да се проследи от лекаря ? Вчера на втори ден не ми взеха кръв и изобщо незная къде се намирам , а изписах естрофем , ей тъй просто.

# 698

Знам че не трябва да е над 1 , ама това би трябвало да се проследи от лекаря ? Вчера на втори ден не ми взеха кръв и изобщо незная къде се намирам , а изписах естрофем , ей тъй просто.
[/quote]

На мен в деня на трансфера не са ми изследвали прогестерон, но виждам, че седмица преди това е бил 0,4.
Иначе, не правят (или поне не правеха през Септември) тест за ковид преди ЗЕТ.

# 699
  • Варна
Прогестерона в деня на трансфер трябва да е висок. Под 1 трябва да е в дните преди трансфера, още преди да е започнат прогестероновия препарат. Аз сама си пусках прогестерон в деня на трансфера, без доктора да го е назначил.

Не са ми искали тест за Ковид преди ЗЕТ.

# 700
В нулевия ден (в деня, имитиращ овулация, а с вече хубава трислойна лигавица) трябва да е под 1. След него започваме прогестеронови препарати и в деня на трансфера трябва да е висок (колкото може). Зависи от мерните единици и референтните за лабораторията. Предполагам колкото повече, толкова по-добре. Май докторите не го изследват, защото с приема на външен би следвало да е ОК. Някои момичета го пускат, но понякога дори не успяват да го коментират като резултат с лекаря. Така или иначе ембрионите са размразени и всички пристъпваме към трансфера. По спомен съм чела коментари за ~15-20 нг/мл че е добър. Аз не го изследвах предния път. Но ако го изследвате поне може да направят корекция на дозата.

# 701
  • София
Някой знае ли кога се връща д-р Тихомирова?

В понеделник ще е на работа.

# 702
На мен са ми назначавали изследване на прогестерон в деня на трансфера. Тогава бях ЗЕТ на естествен цикъл. Нямах никакви медикаменти преди трансфера. От резултата зависеше дали ще има трансфер. Беше ми около 20 единици, но не помня точно кои. Казаха, че е идеален.

# 703
  • София
Здравейте. Някой който вече е бил в Парадайс би ли казал как се стига до центъра? От главния вход ли, от къде с кой асансьор и т.н. ?

Утре имам час и не попитах при записването.

# 704
Здравейте. Някой който вече е бил в Парадайс би ли казал как се стига до центъра? От главния вход ли, от къде с кой асансьор и т.н. ?

Утре имам час и не попитах при записването.

На 3 ти последен етаж е.
С ескалаторите или ако сте с кола и сте паркирали в подземния паркинг с асансьорите. Избирате 3 етаж,

Общи условия

Активация на акаунт