Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 56 646
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря ти, Чефи!

# 706
# 707
Има ли някой чакащ за коментар от др Стаменов на неуспешно инвитро? Аз чакам от 2,5 месеца и се чудех дали на някой записан септември са се обадили?

# 708
Здравейте!
Има ли някоя от вас с крехки ембриони, да не могат да издъерржат размразяването, поне така ги нарекоха пона времето, когато работиха в Малинов?
Мислех си да събера на ец и наведнъж трансфера, но имам в Малинов два опита замразени, които не издържаха размразяването.А може пък сега апаратурата да е по-добра и да не се случва така.
И каква е цената за замразяване и размразяването?
Само веднъж съм замразявала, беше перфектен ембрион, генетично изледване му правихме, резултата беше добър, казаха, че се е размразил добре, но нямаше имплантация. Докторката каза, че вероятно в моя случай свеж трансфер е по - удачен. Според мен не таймирахме правилно овулацията и съответно деня на трансфера не беше точен

# 709
За да се размрази един ембрион е нужно ембриолога, който извършва процедурата да има опита и уменията,за да го направи правилно. Също така, е важна и технологията и апаратурата, с която борави да са на добро ниво.
Обикновено, проблемът с размразяването на ембрионите се случва, когато ембриолога е неопитен, апаратурата не е на нивото на големите клиники, не се следва точния протокол или е замразен ембрион с нисък потенциал.Но дори ембрион с нисък потенциал, в ръцете на опитен ембриолог би имал висок шанс от размразяване.
В България масов проблем с размразяването има в по малките клиники, които не разполагат с ресурсите и опита на големите. Не че не се случва и в големите клиники да не успеят да размразят ембриони,де. Но статистически, ако всичко се прави както трябва, шансът да не се размрази ембрион е нищожен.

Това беше в Малинов , където тогава работеха всички лекари и ембриолози от сегашната Надежда .И апаратурата предполагам е била добра.

# 710
Здравейте момичета, прочетах че е Надежда прилагат прп терапия на яйчниците. Ако някоя от вас се е подлагала на тази процедура може ли да сподели на лични или тук. Благодаря ви предварително.

# 711
Добро утро момичета, дали персенска ще е на работа края на декември. Някой знае ли как работят по Коледа.

# 712
  • София
Момичета, на кои телефони звъните запазване на час за женска консултация?

# 713
  • София
Здравейте момичета, прочетах че е Надежда прилагат прп терапия на яйчниците. Ако някоя от вас се е подлагала на тази процедура може ли да сподели на лични или тук. Благодаря ви предварително.
Правих прп септември месец. Октомври нула фоликула. Днес съм на проследяване на два фоликула. Не знам дали е от прп- то, добавките или си е просто организъм. Времето ще покаже.

# 714
  • Пловдив
То зависи и от други неща Simple Smile
Преди процедурата - години , АМХ, инхибин В.

# 715
Момичета, на кои телефони звъните запазване на час за женска консултация?
Звъни се на кол центъра. Телефонът е 024417970.

# 716
Момичета, в момента може ли да се посещава Надежда за изследвания без да са назначени? Очаквам МЦ и по принцип ходя на 2ри ден на преглед, но сега се чудя дали да не пусна изследвания на 2ри ден, и да отида на преглед към 6-7ми ден понеже съм на ЕЦ /и ако хормоните на 2ри ден са ОК, че напоследък са зле/. Та се чудя ще ме пуснат ли.

# 717
Вчера на входа никой не ме пита за какво съм там, но ходих в 16 ч, ако има някакво значение.

# 718
  • София
Ще те пуснат. Аз миналата седмица бях в Парадайс, разхождаха се баби и съпрузи на жените и никой не ги спираше. А ти си пациент з хормони. Може да се обадиш по телефона д ти регистрират хормоните, за да си напълно спокойна.

# 719
Благодаря ви. Може за всеки случай да питам като записвам час дали не могат да ми ги назначат.
Май така ще направя. Така или иначе на 2ри ден няма да има богатство от антрални фоликули /ако въобще има някакви/, в тази ковид ситуация да разредя прегледите. Даже ако са много зле хормоните може и да пропусна и този месец и направо догодина. Дано е по-добра от тази. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт