Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 56 644
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Няма никакъв проблем.. Отиваш си, заявяваш си ги на регистратура, плащаш и си готова.... Тях не ги интересува дали са назначени от някой или не са 😁

# 721
Аз вчера ходих да пускам хормони без да са предварително заявени и никой не ме спря или попита за какво влизам в болницата. Не е както преди няколко месеца, когато имаха списък на входа и пропускаха само, ако фигурираш в него. Единствената разлика е, че в момента се влиза през централния вход, а се излиза през вратата до кабинета на д-р Цветков.

# 722
Някой знае ли дали ще работят по Коледа. Интересуват ме репродуктивните.

# 723
  • София
До 23.12. ще работят и до 03.01. ще почиват. На 04.01. почват пак.

# 724
Здравейте момичета,някой знае ли тази събота кой д-р е дежурен от репродуктивните.Благодаря и успех на всички.

# 725
Здравейте ще започвам зет на 2 ден минах преглед изписа ми естрофем но се зачудих защо толкова рано започвам естрофема,може ли да споделите при вас как е било,Благодаря

# 726
Здравейте ще започвам зет на 2 ден минах преглед изписа ми естрофем но се зачудих защо толкова рано започвам естрофема,може ли да споделите при вас как е било,Благодаря

Винаги при ЗЕТ съм започвала Естрофем от 2-ия или 3-ия ден, след изследване на хормони сутринта.

# 727
  • София
За инфо вече не правят SARS-COV2.
Сега правят Антигенен бърз тест и цената вече е 60лв взима се секрет от гърлото.

# 728
Този тест показва ли анти тела. В момента дали сме и дали сме прекарали?

# 729
  • София
На моят резултат пише негатив, но жената ми обясни, че показва и антитела - дали си прекарал или не и бил най-близкия до PCR теста като резултат. Това е най новия вид тест.

# 730
  • София
За инфо вече не правят SARS-COV2.
Сега правят Антигенен бърз тест и цената вече е 60лв взима се секрет от гърлото.

Това от днес ли?
Защото вчера ми пуснаха кръвен.

# 731
  • София
Да днес бях, плаща се на касата и не се взима в лабораторията, а се слиза на долното ниво при подземния паркинг там го правят в едно като кабинет-зала

# 732
До колко време излиза резултата

# 733
До колко време излиза резултата
15-20 минути

# 734
Преди започване на стимулация и преди пункция вече от този тест лл пускат

Общи условия

Активация на акаунт