Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 287
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Чака се толкова при Стаменов-при останалите-не...зависи при кого сте.

# 61
Здравейте, да за д-р Стаменов се чака много за коментар. Аз направих неуспешният си трансфер май месец, вайбър коментара ми беше миналата седмица в 22:00 часа. За съжаление при него се чака много, а това чакане ни убива и намалява и без това малкият шанс на повечето от нас Sad. За другите лекари не се чака толкова.

# 62
При него съм.... каквото такова явно е дошъл момента да спра да се боря . Успех момичета ❤

# 63
Здравейте, момичета Simple Smile На 21.06.20г правихме ин витро по кратък протокол- не успешен. След като спрях приема на лекарствата ми дойде и на следващия месец вече на спонтанен цикъл през август. Този месец ми закъснява и се чудя възможно ли е все още да е заради стимулацията. Започвам да се притеснявам... При много момичета след стимулация се бави, но е обикновено месеца след опита. Моля споделете мнение.

Имам 7 опита, 6 от които неуспешни.... първия път ми закъсня с 40 дни и ми дойде без хапчета .... следващите с по около седмица до 10тина дни закъснение.

# 64
Здравейте мили момичета. Този месец в последния момент ми се отложи трансфера отново. Но това което ме вьлнува: прегледите и следенето започна успоредно с моя близка : и тя зет на бластоцисти на ест. цикьл. В деня на последния ми преглед преди трансфера ми бе изписано тригьщата инжекция овитрел и утрогестан и с това излязах от кабинета на доктора. Моят трансфер се отложи но моята близка продьлжи. Тя има пьлен лист с инструкции както и назначен естрофем вечерта преди трансфера и назначен дуфастон в деня на трансфера преди трансфера от сутринта,както и прогестерон и естрадиол крьвни изследвания. При един и сьщ доктор сме, на ец, една вьзраст с еднакво време на овулация и мм на лигавицата а при нея по голяма подготовка. На мен ако не се беше канселирал трансфера имах само прогестерон вагинално назначен. Тя е пациентка от чужбина. Според вас на какво се дьлжи разликата в медикаментите изписани и те биха ли довели до по голям успех? Не че тьрся под вола теле, но вече станах тома неверни и като шерлокс хоумс разпитвам, че всеки неуспех ми коства и парички всичко пак наново.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 17:55 от Анонимен

# 65
Не на всички жени изписват естрофен от ден 0.
Някой жени са с много добра лигавица. За прием на 4-ри дуфастона сутринта в деня на трансфера и два естрофена вечерта преди трансфера го казват емриолизите като се обадя и кажат ден и час за трансфер. Те също казват за изследване на прогестерон в деня на трансфер, а изследването на естрофен е от скоро - дори го прочетох от потребителка тук.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 08:35 от -INA-73

# 66
Благодаря! Да ще питам следващия път за естрадиола прави ли се в деня на трансфера. Благодаря още веднъж.

# 67
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички тази тема наистина да ни бъде късметлийска и скоро да се похвалим с положителни тестове!
Аз пътувам за София, понеделник съм на преглед за стартиране на ЕЦ. Simple Smile

# 68
Момичета, някой наясно ли е какво е метод макси при оплождането?  Андролозите ми обясниха нещо като генетично отсяване на сперматозоидите, но не ми стана много ясно. За имси ми е ясно, че с по-голямо увеличение избират сперматозоида, но ако и макси-то помага да настоявам за него.

# 69
Момичета аз имам следния въпрос.Има ли някоя от вас която прави ЕЦ по фонда, но не е с нисък резерв.В момента съм в друга клиника в която политиката е че не правят ЕЦ по фонда.Поне засега не съм чула нито една от пациентите да прави такъв, без значение с изчерпан, не изчерпан резерв, ако някой отвори дума почват да го убеждават, че трябва 100  % стимулиран опит.
Аз съм с поликистоза и висок антимюлеров 15.При мен има много висока вероятност от хиперстимулация, а и поради ред причини искам първо да пробвам ЕЦ като по-щадящ.
Въпроса ми е имате ли право на избор или такъв се дава само на тези които спадат към критериите посочени от фонда нисък резерв, придружаващо заболяване и тн.

# 70
Макс метода представлява отсяване на дефектните сперматозоиди с магнити. Лошите полепват по магнита и остават тези които са хубави. Може да прочетете по обстойно в интернет ☺️
Момичета, някой наясно ли е какво е метод макси при оплождането?  Андролозите ми обясниха нещо като генетично отсяване на сперматозоидите, но не ми стана много ясно. За имси ми е ясно, че с по-голямо увеличение избират сперматозоида, но ако и макси-то помага да настоявам за него.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 21:14 от Infinity90

# 71
Ние правим ЕЦ по фонд по мое желание и обработка МАКС.Поговорихме с док. казах моята гледна точка и тя се съгласи

# 72
Здравейте дали някой знае дали правят ERA test в Надежда и цена, Благодаря

# 73
Здравейте дали някой знае дали правят ERA test в Надежда и цена, Благодаря

В четвъртък съм на биопсия за имплантационен прозорец, мисля че това е ERA теста, 5 дни след овулация. Ще пиша колко съм платила в четвъртък, струва ми се че има завишение в цените, ама може и да не е на всичко. Ще правя и имунологична, двете наведнъж.

# 74
Ера теста всъщност в Надежда е биопсия за имплантационен прозорец и се прави 5 дни след Ову. Мисля, че цената беше 230лв.    Аз бях на пункция в събота и в неделя се обадиха, че се е оплодила Я и всичко е наред. Днес трябваше да ми се обадят на 3-ти ден да кажат как е и на 5-ти да замразим. Обаче до момента никой не е звъннал и се чудя, ако се беше скапал Ембри нали пак щяха да се обадят? Досега винаги са ми звънкали около 10-11-12ч. сутринта. Дали да пробвам аз да звъня? Някой друг с пункция на 12-ти има ли - да каже дали са се обадили?

Общи условия

Активация на акаунт