Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 449
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! Записвам се, че ви изтървах. Утре ще ходя на очен преглед, после има още 1-2 профилактични и си надявам към края на ноември да започнем опита.

# 136
Ако има Я. би трябвало да има овитрел, за да се таймира нейното спукване и повишения естестнен прогестерон да спомогне имплантация. Аз съм си мислила дали в такъв случай има полов контакт не е възможно тя да се оплоди - малко е фантастика и но има такъв мин. шанс.
Може и да няма ако прегледа е на ден нула и се види, че се е спукала.

# 137
Момичета, искам да ви попитам на всички ли правят такава биопсия преди трансфер? И ако не при какви случаи се препоръчва?

# 138
Момичета, искам да ви попитам на всички ли правят такава биопсия преди трансфер? И ако не при какви случаи се препоръчва?

Предполагам след неуспешен инвитро опит, за да видят има ли причина за липса на имплантация. Поне при мен така реши док. Момичета, аз исках генетичен тест на ембрион още при първия опит, тъй като имам един аборт, но не се съгласи док. Сега как да го съглася при следващ опит, дори и малко ембриони да останат, ако са генетично грешни, защо да си причинявам неуспешни трансфери, тъпкане с хормони, безкрайно чакане след това, годините вървят, нещата стават по-трудни. Много се притеснявам от тези разговори 😔 Ако пък си призная какви съм ги вършила в Турция, ще ме изхвърли от клиниката 😢

# 139

Предполагам след неуспешен инвитро опит, за да видят има ли причина за липса на имплантация. Поне при мен така реши док. Момичета, аз исках генетичен тест на ембрион още при първия опит, тъй като имам един аборт, но не се съгласи док. Сега как да го съглася при следващ опит, дори и малко ембриони да останат, ако са генетично грешни, защо да си причинявам неуспешни трансфери, тъпкане с хормони, безкрайно чакане след това, годините вървят, нещата стават по-трудни. Много се притеснявам от тези разговори 😔 Ако пък си призная какви съм ги вършила в Турция, ще ме изхвърли от клиниката 😢
В крайна сметка вие решавате, няма какво да иска той. Аз също ще държа този път, и на мен не ми разреши преди миналия трансфер

# 140

Аз незнам при кой доктор сте, но при положение, че си плащате вобще не смятъм за важно неговото мнение. Защото при неуспехи, накрая те свиват рамене и казват: еми то Божа работа, да пробваме това, после друг неуспех да пробваме друго и така те мотат. Даваш си парите, времето, здравето и надеждите. Аз следж3-тия неуспех съвсем спокойно си говорех с др. Персенска за мнението и на нейни колеги и дори тя ни каза, че щяло да е странно ако не сме били поискали и други мненоя. Всяко решение сме взимали заедно, дори понякога аз съм надделявалавъпреки нейното мнение. Защото както казах вече цялата отговорност си е моя накрая, а те могат само да свиват рамене.

# 141
При Стаменов съм, той мълчи мисли и като опитам да попитам нещо ми се поскарва, като питах за пид, ми каза ако не се чувстваш готова да не започваме, вярвай и ще излезеш с бебе от тук. Едва ли не им нямам доверие, чувствам колебание като искам да се презастраховам от бъдещи неприятни преживявания. Ами има си го страха 😟 И в мен остава чувство, че съм го обидила. А всичко е с цената на здравето ни, надеждите ни, качеството на живот, затваряне в себе си, преструваш се пред всички че си ок, нямаш право на емоции, сълзи, а от вътре душата ти се къса.  Все по-трудно преживявам неуспехите,  само вие тук разбирате за какво става дума.

# 142
Много хубаво си го написала Нина Никол. По същия начин се чувствам спрямо д-р Стаменов, когато задавам някакви въпроси.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 19:42 от Daisy81

# 143
Всичко това ми е много странно. Аз съм пациент на др. Персенска, но пък съм обиколила поне 5-6 доктора в тази област и то доста известни имена и никой не си е позволявал да се държи с мен сякаш съм безгласна буква  та нали подяволите това е моят живот и винаги е имало предложения и обсъждане на тези предложения, ОБУСНОВАНО при това. Ние не сме неодушевени  предмети, а и в крайна сметка следкато работи в такава област от медицината в която парите ги вадим ние, той е човека който трябва да ни продава, а ние като копувач да можем да вземаме информирано решение на база неговатаа обусновка.

# 144
Да попитам тези от вас, които имат допълнително здравно осигуряване, къде е?
"Доверие" днес ми казаха, че не правят за физически лица, а до края на месеца искам да направя за мен и мъжа ми някъде.

# 145
При мен имаше само 1 качествено ембрионче и ми обясни че няма смисъл да го тестваме. Каза ми че смисълът в ПИД е когато има достатъчно качествени и за замразяване . Може би това е причината.

# 146
Potrebitel8 и аз така съм чела, но аз го попитах по време на стимулацията. Вървяха 6 фол.  Той каза по-добре си направете вие генетични като се притесняваш. Имаме ги, правихме ги след аборта, наред са. Но и след успешна стимулация в Турция, завършила с 4 перфектни на вид ембриони, но всички излезнаха с различни генетични аномалии, негодни за трансфер. Или няма да се имплантират или ще спрат развитие, сега вече си мисля, че трябва да настоявам и да стигнем до здрав ембрион не само външно. Има допустими аномалии, които има вероятност да се саморегулират и тях са склонни да ги връщат.

# 147
Шарлот, аз съм в Уника, но пак е корпоративен договора.

# 148
Jordanka, всъщност не става дума за това, че не мога да задавам въпроси на д-р, а че аз сякаш изразявам съмнение в него, когато настойчиво питам разни работи, а не искам да е така, защото му вярвам 100%. Както и да е, всеки си има някакви скрити мисли, страхове и надежди. Дано се усмихне късметът на всяка една от нас.

# 149
При Персенска имах ПИД на 1 ембрион получен на естествен цикъл. Различни са разбиранията на докторите, но е добре да са отзивчиви и към исканията на пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт