Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 555
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Цитат

Ако не се взима по правилата, какъв е смисъла да давате 100+ лв?
Минах го вече. Взимат секрет само от гърлото. Тестът не се плаща допълнително, включен е в цената на операцията. На мен тест не ми трябва.
При взет материал не от където трябва, няма как да се разчита на този резултат. Това си е чисто отбиване на номера
Не съм съгласна. До носоглътката, от където се взима секрет, спокойно може да се стигне и през устата. Не е нужно да се навира 10см клечка в носа на човек, за да се стигне пак до същото място. След като от клиниката са преценили, че е достатъчно значи е така. Все пак тези изследвания ги правят, за да не зарази пациента персонала и другите хора с които има контакт.

# 241
  • София
Момичета, а на вас какви ви бяха нивата на естрадиол и прогестерон в деня на биопсия?

При мен естрадиолът беше 40, което ми се струва ниско. Бях на фемара този ц., А прогестерон >60, което пък ми се струва твърде много. Само вагинален прогестерон съм приемала след пункцията, без естрофем. А пункцията беше успешна. И лигавицата голяма и трислойна, уж.

# 242
  • Sofia
Здравейте,някой има ли информация до кога ще отсъства д-р Стаменов?

# 243
До 12.10. вкл. го няма д-р Стаменов.

# 244
  • София
Здравейте. Препоръки към кой лекар да се обърна за женска консултация. За женска консултация работят ли с НЗОК?

# 245
  • София
Ами не знам. И аз бях на циклогест. За естрадиола докторът каза, че било от фемара. Но прогестеронът му се струваше екстра, имало успешни трансфери с такъв прогестерон, което ми е странно.

На неуспешния ми трансфер естрадиолът беше 200, а прогестерон 19 в ден на трансфер на трети ден, тогава бях без фемара и с кринон. Пак ми се струва висок прогестерон.

# 246
При мен в деня на биопсията Естрадиол  238, Прогестерон 32. Биопсии направих след пункция на естествен цикъл без таблетки с 1 я. Бях само на утрогестан. На свеж трансфер на 5-ти ден съм била с прогестерон 53. Тогава имах и естрофем. Без успех.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 12:05 от Nina Nikol

# 247
Здравейте. Препоръки към кой лекар да се обърна за женска консултация. За женска консултация работят ли с НЗОК?
Неработи изцяло по НЗОК. Може да отвориш страницата и да видиш цените на пакетите за проследяване. Аз препоръчвам др. Павлова  но видях че др. Данаил Илиев от Токуда се е преместил в Надежда (него го имат за светило в проблемните бременности). Бо за да успяваш да запишеш часове за ЖК всеки месец трябва да дебнеш от 1 до 10 всеки ден докато не излезе графика за следващия месец иначе е голям кошмар. А и твърде вероятно да не ти дадът голям избор за доктор, което е ужасно в политиката на болницата в това отношение  хем си плащаш, хем нямаш избор Sad

# 248
  • София
Нина, благодаря! Беше ли успешен трансферът?

# 249
За съжаление не Disappointed Но, няма да се отказваме, продължаваме напред!

# 250
  • София
Съжалявам. Благодаря ти!

# 251
  • София
Неработи изцяло по НЗОК. Може да отвориш страницата и да видиш цените на пакетите за проследяване. Аз препоръчвам др. Павлова  но видях че др. Данаил Илиев от Токуда се е преместил в Надежда (него го имат за светило в проблемните бременности). Бо за да успяваш да запишеш часове за ЖК всеки месец трябва да дебнеш от 1 до 10 всеки ден докато не излезе графика за следващия месец иначе е голям кошмар. А и твърде вероятно да не ти дадът голям избор за доктор, което е ужасно в политиката на болницата в това отношение  хем си плащаш, хем нямаш избор Sad

Много полезно инфо ми давате. Аз имам допълнително здравно, така че това което не се поема от НЗОК ще го мина през Уника. Чудесно, че д-р Данаил Иванов е за проблемни бременности, тъй като моята се очертава такава. Бременна съм с тризнаци и след две седмици ще се реши дали ще мога да ги износя или ще се прави ембриоредукция. Радвам се, че им такива лекари в Надежда. А за запазване на час за ЖК не подозирах, че е пак толкова трудно както при репродуктивните специалисти.

# 252

Много полезно инфо ми давате. Аз имам допълнително здравно, така че това което не се поема от НЗОК ще го мина през Уника. Чудесно, че д-р Данаил Иванов е за проблемни бременности, тъй като моята се очертава такава. Бременна съм с тризнаци и след две седмици ще се реши дали ще мога да ги износя или ще се прави ембриоредукция. Радвам се, че им такива лекари в Надежда. А за запазване на час за ЖК не подозирах, че е пак толкова трудно както при репродуктивните специалисти.
Дано Господ Ви пази и  да стигнете до раждане в късни седмици с здрави дечица!

# 253
Това което знам е, че преди трансфер е важно прогестерона да е висок- над 60 е ок

# 254
Някой да е правил скоро биопсия при Персенска.Цена?

Аз правих биопсия предната събота, изпратена бях от д-р Персенска, но реално д-р Цветков ми я извърши, защото беше дежурен. Едната е имунологична и струва 230лв., а другата е микробиологична и струва 80лв.

И в тази връзка да ви попитам нещо, момичета. На вас след биопсия изписвали ли са ви антибиотик след процедурата? На мен нищо не ми изписаха и от събота вечер съм с температура вече 6ти ден...Не знам какво да правя и дали тази температура се дължи на манипулацията или просто съм болна😔😔😔

Общи условия

Активация на акаунт