Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 336
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Твое право, Мели, да откажеш да минеш при друг. Зависи от ситуацията и това, което предстои да се прави по план. Всички сме с много проблеми и всички се чудим дали заместващ няма да сбърка. Аз не бих си спестила преглед в повече при друг лекар, ако става въпрос за проследяване на фоликули, пускане на хормони, биопсия... Но за ЗЕТ и аз се колебаех какво ще правя, ако не почне работа и вероятно и аз щях да го отложа.

# 601
  • Пловдив
Не разбрахте ли...всимко е заради Парадайс. Няма персонал там Wink

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:48 от casablanka

# 602
  • Панагюрище
Не разбрахте ли...всимко е заради Парадайс. Нямя персонал там Wink
Не мисля, нали щяха просто да ни пратят там, а и лично Тихомирова ми каза, че ще е извън строя за две седмици. Може да са на ротационен принцип, може и да не се чувства добре, важното е да се върне бързо, а за тези като мен, на които ни предстои избор чакане или действие просто не им завиждам. За себе съм решила ако днес ми предложат Цветков просто ще действам с него докато тя се върне.
Все пак обстановката в страната е такава, че не знаем след месец как ще стоят нещата с болници и пътувания ...

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 08:41 от Aneliya Ralenekova

# 603
Не разбрахте ли...всимко е заради Парадайс. Нямя персонал там Wink

По-скоро няма желаещи пациенти за там. Щом за там дават час за същата седмица, а за болницата след 1м. Ако е писано ще стане независимо от мястото и доктора.
Аз също съм имала час за Тихомирова за биопсия и беше добре, но при час за проследянане на Ф.и лигавица тя беше откровенна и ми каза - "др.път им кажи, че не си за мене като ти предложат час". Ако сте сложен и проблемен пациент по-добре истината. Д-р Стаменов в някой случаи дори не знае, че му отклоняват пациенти към др.доктори.

# 604
  • София
Ина, трябва ли да се разбира, че самата докторка преценява, че не е добра.
От опита ми с нея оставам със съвсем различно впечатление.
Дали не е имала предвид да не посочваш конкретен лекар, за да ти дадат по-бързо час, вместо да чакаш?

# 605
Ина, трябва ли да се разбира, че самата докторка преценява, че не е добра.
От опита ми с нея оставам със съвсем различно впечатление.
Дали не е имала предвид да не посочваш конкретен лекар, за да ти дадат по-бързо час, вместо да чакаш?

Не, не, че не е добра, в Надежда всички са добри, имам богат опит от 2009г. с АГ.
По-скоро знае, че не е на нивото на Стаменов за сложните случаи, то ще е главозамайване ако си мисли друго или който и др.доктор от репродуктивните.
Тя ми каза какво да приемам и да запиша час след 1-2 седм, не помня точно, при последвалия преглед Доктърът ме прегледа изсумтя, погледна записки и ми стана ясно, че не одобри предписанието.
След време бременна вече си записах час при нея, спря ми едното лекарство, докторът беше в отпуск, позволих си да му пиша, въпреки, че с този му режим на работа ми е адски неудобно, той одобри решението и.

# 606
  • София
Аз понеже останах с впечатление, че просто обича да изпипва всичко, да се презастрахова и да се консултира с колегите си. Мен ме прати също на допълнителни консултации, за да не се хвърля направо да действа, а да премахне всички възможни пречки.
На мен точно затова ми харесва. Досега все попадам на някакви твърде самоуверени лекари, а прекаленото самочувствие често подвежда притежателя си.
Към Стаменов аз съм предубедена и се надявам да не попадам при него. При Персенски съм била преди години и не ми пречи ужасното й поведение.

# 607
Какъв Ковид? Днес ме прегледа докторката. Как ще преглежда с Ковид? По-скоро може да са решили да са на ротационен принцип. Един излиза за 2 седмици, друг се връща. Това е правилната стратегия в такава ситуация.
И аз мисля че е това, ама могат да ни кажат нали ?

Fever Ray и  аз съм при д-р Тихомирова с подобни впечатления съм и съм много доволна.

# 608
За допълнителните изследвания няма нищо лошо ако питате мене. По-добре 1000 лв. за тях отколкото 5000-7000 лв. за нов опит. Докторите да не са врачки само по погледа да познаят проблема. Те гледат да ни спестяват, защото не всеки може да си го позволи, много хора са със заеми, за да правят опити, но трябва да го предлагат, а пацентите да си решават.

# 609
  • София
Ина, абсолютно съм съгласна.
Аз предпочитам максимално подсигуряване, вместо за разочарование след това.
По-добре да се забавят нещата с няколко месеца, за да се изпича всичко, вместо да се бърза и да се правят напразни опити.
Били сме при такива лекари, дето от първия преглед почват стимулацията и само гледат да ти приберат парите, без да търсят причини за неуспехите.

# 610
Здравейте момичета, има ли някоя наскоро раждала мама в Надежда да сподели дали е доволна. Пациентка съм на болницата и се чудя дали да си раждам тук или в Майчин дом. Ще св радвам ако някой сподели опит 🙂

# 611
Лелее, момичета, свързването с клиниката се оказва мисля невъзможна. От вчера звъня и все едно и също: свързахте се с болница Надежда, в момента не можем да приемем обаждането ви и трак, прекъсват. Добре, че не съм за стимулация на 2 ден, в чудо се виждам. Дайте идеи....пътувам от Бс и не мога да дойда лично Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 15:06 от Daisy81

# 612
  • София
Лелее, момичета, свързването с клиниката се оказва мисля невъзможна. От вчера звъня и все едно и също: свързахте се с болница Надежда, в момента не можем да приемем обаждането ви и трак, прекъсват. Добре, че не съм за стимулация на 2 ден, в чудо се виждам. Дайте идеи....пътувам От Бс и не мога да дойда лично Simple Smile

Пробвай в края на работния ден, на мен последния път ми вдигнаха към 19.00ч. Иначе наистина е голям ужас.

# 613
Здравейте, тези от вас които си бият Пролутекс 25 в корема- как ви се отразява? Аз си го поставям от около 10 дни и всеки път ми остава синка, която изглежда като буца и се подува, все едно не се разнася хубаво течността...вече не ми остана празно място, синките се сляха и целия ми корем е синьо-лилав като патладжан 😭 не ми се мисли, ако трябва да ги продължавам по-дълго време, къде ще се бода...
Същата история съм, от манипулационната ми казаха да ги бия мноооого бавно, тъй като бил по мазен разтвора и по-бавно се разнася. 35 инжекции до тук, преди да боцнеш пробвай няколко пъти къде не боли и боц там, когато иглата влезе лесно не ми оставя синьо ( Ей това е рядко обаче). Някои слагат риванол, но лично не съм пробвала, ще си седя със синини само бебо вътре да расте безпроблемно.

# 614
Като им се обадя, все имам усещането, че говоря с А1 или Спиди.
В момента за след колко време горе-долу дават час за коментар при д-р Стаменов?

Общи условия

Активация на акаунт