Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 329
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, тези от вас които си бият Пролутекс 25 в корема- как ви се отразява? Аз си го поставям от около 10 дни и всеки път ми остава синка, която изглежда като буца и се подува, все едно не се разнася хубаво течността...вече не ми остана празно място, синките се сляха и целия ми корем е синьо-лилав като патладжан 😭 не ми се мисли, ако трябва да ги продължавам по-дълго време, къде ще се бода...
Същата история съм, от манипулационната ми казаха да ги бия мноооого бавно, тъй като бил по мазен разтвора и по-бавно се разнася. 35 инжекции до тук, преди да боцнеш пробвай няколко пъти къде не боли и боц там, когато иглата влезе лесно не ми оставя синьо ( Ей това е рядко обаче). Някои слагат риванол, но лично не съм пробвала, ще си седя със синини само бебо вътре да расте безпроблемно.

Раче, благодаря за съвета, ще пробвам по-бавно...Като се замисля май доста бързо го инжектирам Simple Smile Ти си след + тест и ти го продължиха, така ли? Чувала съм, че горе-долу до 12 седм. се бие. Някъде четох, че момичетата си го бият в паласките, поради липса къде...ще пробвам и това!

# 616
Ако ти даде опция за гласово съобщение, остави и ще ти звъннат. Поне при мен, така стана, след двудневен опит за връзка с тях. Оставих съобщението и ми звънаха след 20 мин.
Лелее, момичета, свързването с клиниката се оказва мисля невъзможна. От вчера звъня и все едно и също: свързахте се с болница Надежда, в момента не можем да приемем обаждането ви и трак, прекъсват. Добре, че не съм за стимулация на 2 ден, в чудо се виждам. Дайте идеи....пътувам От Бс и не мога да дойда лично Simple Smile

# 617
Привет момичета,
Някой знае ли какво се случва в Надежда.
Моята лекарка няма да я има до декември и ми предлагат да се прехвърля при друг. Предстои ми трансфер и не ми се иска да сменям отново лекаря.
Има ли други с подобна дилема и какво смятате да правите?

# 618
Благодаря за съветите, момичета. На драго сърце бих записала съобщение, но за съжаление въобще не ми се отдава тази възможност. Записът на клиниката стига до репликата: в момента вашето обаждане не може да бъде прието и линията се затваря. Пробвах на всякакви телефони, само на спешен не съм звъняла, защото ми е неудобно. Остава ми надеждата- довечера късно да се свържа. Но чак така никога не е било положението. Аз отдавна не съм ходила в клиниката - от юни м., оттогава чаках за вайбър коментар 3 месеца, а сега съм на терапия с тайнствените рецепти на д-р Стаменов. Той искаше един месец след приема им да ме види и да реши кога да правим стимулация ...Уви, как да се свържа, не става ясно хахахх Явно доста неща са се променили...пак да благодаря на момичетата, които се отзоваха.

# 619
  • София
Днес след упорство се свързах по телефона. Дори 10 минути след разговора ми върнаха обаждане с отговор на въпроса ми. После успях и с акушерките да говоря на спешния.

Бъдете упорити.

# 620
Ох, имам 30 изходящи повиквания на номера на клиниката, но при мен записът звучи по-различно от обикновено , въобще не ми казват, че операторите са заети, да изчакам, че преди мен има две входящи обаждания и дрън дрън...директно ме резват-обаждането не може да бъде прието и линията прекъсва. Ако е удобно, напишете номера, на който успешно се свързахте днес. Да не би от този храст да изскочи зайчето хахахаха  Извинявам се на всички, че ви занимавам с всичко това Simple Smile Голяма драма, едно телефонно обаждане, а стана пълен цирк хихихии

# 621
  • София
На този номер: +359882193970

# 622
  • Панагюрище
Привет момичета,
Някой знае ли какво се случва в Надежда.
Моята лекарка няма да я има до декември и ми предлагат да се прехвърля при друг. Предстои ми трансфер и не ми се иска да сменям отново лекаря.
Има ли други с подобна дилема и какво смятате да правите?
Здравей, аз също съм така.
Доктор Тихомирова отстътва, а ми предстои трансфер. Записаха ми преглед за утре /3 ден от цикъла/ при доктор Цветков. Съгласих се, защото съм била при него на преглед /по заместване/ и ми направи страшно добро впечетление. Мисля, че всички в тази болница са добри и си в професионални ръце. Аз избрах да не чакам, защото не знам обстановката в страната дали няма да се влоши и отново да забранят трансферите като мярка за безопасност.

# 623
Момичета някоя имала ли е много висока фолиева киселина?Аз днес пуснах и резултата ми е 160.5 при горна граница 60.8🙄 Чакам да ми излезнат и другите витамини и ще се опитам да се свържа с Цветков да го коментираме...Пия 2х1 мета фолиева от колко 2 месеца (като почнах подготовката за ЗЕТ) и понеже съм бременна не е момента да я спирам напълно... Дали е възможно лабораторна грешка?Лятото я бях пускала и беше даже към долна граница...Притеснено ми е дали не е опасно за бебето и дали да не пусна една контрола в друга лаборатория утре...

# 624
  • Sofia
Момичета някоя имала ли е много висока фолиева киселина?Аз днес пуснах и резултата ми е 160.5 при горна граница 60.8🙄 Чакам да ми излезнат и другите витамини и ще се опитам да се свържа с Цветков да го коментираме...Пия 2х1 мета фолиева от колко 2 месеца (като почнах подготовката за ЗЕТ) и понеже съм бременна не е момента да я спирам напълно... Дали е възможно лабораторна грешка?Лятото я бях пускала и беше даже към долна граница...Притеснено ми е дали не е опасно за бебето и дали да не пусна една контрола в друга лаборатория утре...
Не е лабораторна грешка, често става с тази мета форма... И аз отдавна я пия и не съм я спирала, а съм вече 29гс.. Ще взема и аз да пусна, защото никого не съм я изследвала, кой знае и при мен какво е станало.... Пишете ако ви отговори.

# 625
http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Folate%20,%20serum.htm

От тук може да гледате реф.стойности, има и за бременни

# 626
Слънце,

Пиши на Денис в групата с добавките. Тя ще те посъветва докато д-р Цветков се включи.
За фолиевата, мисля, че не си оставила достатъчно време между приема и вземането на кръв. Поне при мен така беше веднъж като нивото беше 10 пъти над допустимото...

Много се радвам, че сте успели с доктора и успешен  финал ти желая!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 627
Слънце,

Пиши на Денис в групата с добавките. Тя ще те посъветва докато д-р Цветков се включи.
За фолиевата, мисля, че не си оставила достатъчно време между приема и вземането на кръв. Поне при мен така беше веднъж като нивото беше 10 пъти над допустимото...

Много се радвам, че сте успели с доктора и успешен  финал ти желая!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ами сега като се замисля я пуснах 2ч след като изпих хапчета...По принцип колко време след хапчето трябва да се пуска изследването? Сега ще се допитам и до Денис...
Благодаря и успех и на теб😊

# 628
Здравейте,
От дълго време ви следя, но пиша за първи път. Моята история е следната. Правим опити за бебче две години и няколко месеца. Направени са всички основни изследвания и на двамата-цветна снимка, полови хормони, виросология, микоплазма, уреплазма. Овулацията също е проверявана и проблем с нея няма. След всички изследвания установихме морфология на мъжа ми, варираща между 5 и 7 и завишен пролактин за мен. Във времето на завишения пролактин, овулацията беше на лице. Проверявана е многократно. Докторката, при която се следя ме изпрати на ендрокринолог, след което последва ЯМР. Резултатът от него беше микроаденом. Въпреки това доки каза, че това не е проблем и просто да не спирам лекарствата. Последваха 4 неуспешни инсеминации. Сега процедурата ви е ясна. Съветът от страна на лекуващия лекар е: идваш на 2 ден от цикъл, след като сте получили заповед. На въпроса какво да изследвам и да правя преди това, ми се отговори, че няма нужда да изследвам нищо друго. Евентуално след неуспешно инвитро, тогава могат да се назначат други изследвания. Обосновката беше, че тогава ще имаме ясна ситуация с яйцеклетки и оплодителна възможност на материала. Моля, за съдействие адекватно ли е мнението? Какво друго бих могла да изследвам и има ли смисъл да то правя? Не знам дали да вярвам напълно или да продължавам да търся проблем. Има ли нещо, което със сигурност ще попречи на инвитро? В допълнение и двамата сме на 29 години. Извинявам се за дългия пост! Знам, че тук ще намеря разбиране, подкрепа и съвет!  Стискам палци с края на тази година да започван да валят положителни тестове:))))

# 629
Здравейте, тези от вас които си бият Пролутекс 25 в корема- как ви се отразява? Аз си го поставям от около 10 дни и всеки път ми остава синка, която изглежда като буца и се подува, все едно не се разнася хубаво течността...вече не ми остана празно място, синките се сляха и целия ми корем е синьо-лилав като патладжан 😭 не ми се мисли, ако трябва да ги продължавам по-дълго време, къде ще се бода...
Същата история съм, от манипулационната ми казаха да ги бия мноооого бавно, тъй като бил по мазен разтвора и по-бавно се разнася. 35 инжекции до тук, преди да боцнеш пробвай няколко пъти къде не боли и боц там, когато иглата влезе лесно не ми оставя синьо ( Ей това е рядко обаче). Някои слагат риванол, но лично не съм пробвала, ще си седя със синини само бебо вътре да расте безпроблемно.

Раче, благодаря за съвета, ще пробвам по-бавно...Като се замисля май доста бързо го инжектирам Simple Smile Ти си след + тест и ти го продължиха, така ли? Чувала съм, че горе-долу до 12 седм. се бие. Някъде четох, че момичетата си го бият в паласките, поради липса къде...ще пробвам и това!

Ния,от началото и аз ги правех набързо и тогава бях на синьо-лилави буци. Сега просто с охлювена скорост и също така редуват ляво и дясно на корема, ако е много близо до предния ден може дори да получиш почти черна подутина. Да, продължиха ги след положителен резултат и от скоро ги направиха през ден, но пък ми добавиха + Още2 вида инжекции. Вече съм 11 г.с и имам за още за седмица като последния преглед при репродуктивния лекар бе миналата седмица, а първия за ЖК чак за 30 ноември. Така че не мога да схвана логиката на нашето полу самолечение с цялата налична фармация и без лекарски надзор и изследвания ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт