За тези, които четат любовни романи № 37

• 60 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Смолян
От сиела, ще издадат тази книга на Л.Дж.Шен
https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow
Някой, който я е чел, може ли да сподели мнение??

# 121
Чета в момента https://www.goodreads.com/book/show/51477556-my-favorite-souvenir и засега е супер (още съм на 30%, дано не ме разочарова после Smiley).

# 122
От сиела, ще издадат тази книга на Л.Дж.Шен
https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow
Някой, който я е чел, може ли да сподели мнение??

Четох я преди няколко години, на мен доста ми допадна. Като сюжет има леки сходства с "Крадецът на целувки". И тук става въпрос за уреден брак, мафия и т. н. Радвам се, че ще я издават, с удоволствие бих си я взела на български.

Иначе в момента чета "Неизречени неща" на Саманта Йънг и всъщност почти я свършвам. Доста интересна книга, но засега втората от поредицата си ми остава фаворит. Сега само се чудя дали да чакам Ориндж да издадат следващата за Джак и Емъри или да я почвам на английски. Още от първата книга, когато се загатна за тях нямам търпение за тяхната история.

# 123
  • Бургас
Иначе в момента чета "Неизречени неща" на Саманта Йънг и всъщност почти я свършвам. Доста интересна книга, но засега втората от поредицата си ми остава фаворит. Сега само се чудя дали да чакам Ориндж да издадат следващата за Джак и Емъри или да я почвам на английски. Още от първата книга, когато се загатна за тях нямам търпение за тяхната история.
И аз Two Hearts
А има ли прогнозна дата кога да я очакваме?
А за Sparrow ?

Иначе сега чета The Guardian by Margaret Mallory. Минах средата, приятна е. Четеше ми се нещо историческо и понеже не открих The Montgomerys and Armstrongs Series  на Мая Банкс започнах The Return of the Highlanders Series тия шотландци на Маргарет Малъри.

# 124
  • София
Дала съм 4 звезди на "Спароу", обаче съм я чела преди 4 години и въобще не се сещам за какво става въпрос.
Яна, като стана въпрос за историческо, това прочете ли? – https://www.goodreads.com/book/show/43263565-how-to-love-a-duke-in-ten-days Ако не си, препоръчвам я, вчера е излязла втората.

# 125
  • Бургас
milenaka, явно някой я е препоръчал и съм я отбелязала за четене. Сега свалих и двете и след Шотландците вероятно ще започна тях. Благодаря за препоръката.

# 126
Здравейте, момичета, напоследък книгите, които чета са на тема мафия, макар че досега избягвах такива книги. Но след https://www.goodreads.com/book/show/39083635-the-sweetest-oblivion все на там ме влече.  Прочетох почти всички на Cora Reilly, някои са много хубави, други не толкова. Ако ви се четат такива препоръчвам.
Между другото днес трябва да излезе втората книга на J.T. Geissinger за Killian Black - https://www.goodreads.com/book/show/54364041-cruel-paradise

# 127
Какво ще кажете за другата нова книга от Сиела - “Това не е краят” ?

# 128
  • Смолян
Какво ще кажете за другата нова книга от Сиела - “Това не е краят” ?

А, също така и за "В рокля на кралица" - Джо Уотсън - предстоящо от Сиела ??

# 129
Прочетох "44 глави за четирима мъже" - започна доста весело, 18+ е по-скоро заради нецензорните думи и език, а не толкова заради секс сцените. Но след първите 10 глави вече ми дойде в повече главната и постоянното й оплакване от мъжа й.
Скрит текст:
Главната е майка с две малки деца, мъжа й е супер, но секса е скучен. Тя е психолог, но не сяда да говори с него, а почва да си води дневник, в който пише колко секс е правила с бившите си. Той го прочита, светва му лампа и я оправя един път. След като разбира, че той го е чел и има положителен ефект, тя решава, че ще започне да описва секс фантазиите си в дневника и чака той да го прочете и да се почват. Накрая се разбират и всичко си е ок, но по средата вече се губи динамика, няма развитие. През цялата книга нарича мъжа си с обидни думи, иначе го обичала, била психолог, но не сяда да си поговорят. 10 години мъжа ти да лежи в леглото като препариран и ти (психоложката) да си мълчиш и да си мислиш, че вината е само негова и да чакаш нещо да се промени... аз не го разбирам...
Смятам, че тази книга има за цел да помогне на двойки, които са се изгубили в ежедневието си и жените да не чакат да минат 10 години за да  кажат на мъжа си да я оправя качествено и редовно. Дочетох книгата, защо все си мислех, че ще има неговата гледна точка или някакв обрат ще настъпи, но си останах с очакването.
Не е типочна романтична история с тил К.Ашли и втория шанс в живота, не е и хард в стил М.Марч... не е моята книга.

За сравнение "Тайния мъжки клуб за любовни романи" е същата концепция - брак-деца-съпрузите не си отделят време като влюбена двойка, ноо е много забавна, динамична и готина книжка, нищо общо с 44 глави за 4 мъже

# 130
  • Euskal Herria
Благодаря! Засега ще се въздържа от покупката й.

# 131
Почнах без сериозни очаквания "Пакетче желирани бонбони". Не знам защо са я сложили в УО категория, няма хот сцени и не смятам, че главната история е любовната. Книгата е нетипична и ако някой ми беше разказал историята нямаше и да си я купя и да я чета. Но е написана много добре и е една от малкото книги, който след като прочетеш продължаваш да мислиш и да си задаваш въпроси. Няма happyend за любовната нижка, и в началото, и в края все си е невъзможна любов; няма наранени, няма лоши герой, не е типичен любовен роман. Главното в книгата е пробуждането и намиране на щастието на главната.
След като една книга ти оставя доста теми за размисъл, смятам че  е добра книга. Обикновенно един любовен роман наготово ти поднася историята и края със сватба и заживели щастлива (порадо което и чета такива книги), но "Пакетче желирани бонбони" ти поднася история за третия в любовния триъгълник, който не е лош човек, просто живота ги е срещнал в неподходящо време. Много е различна и ми хареса книгата.

# 132
VikiE ,благодаря за споделеното! 🌺
Точно тази книга ми привлече интереса и се двоумя дали да си я закупя.
Но след твоето резюме ,ще си я взема! 🍀

# 133
  • близо под тепетата
Някакви мнения за Танц на вселени? Звучи ми интересна, макар и май не с щастлив край.
Иначе днес завърших The hardest fall на Elsa Maise и ще чакам да издаде нещо ново. Харесва ми как пише. Това ми е третата нейна книга и беше сладка и забавна колежанска любовна история Grinning чак не ми се вярва да има мъже като главния Heart

# 134
Някакви мнения за Танц на вселени? Звучи ми интересна, макар и май не с щастлив край.

На мен ми хареса Simple Smile И краят й си е съвсем щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт