За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • близо под тепетата
Аз сега привършвам Drunk dial - P.Ward - интересна ми е, но в сравнение с The day he came back си е слаба ракия Blush ще пробвам после Love online, но съм скептична.
На Tijan нещо-някой? Grin
Все отлагам Nightfall na П.Дъглас, струва ли си толкова много страници? Или е тегава? Не мога да ѝ се наканя.
На LJ Shen чакам втората от Boston belle, първата много ми хареса!!!
Иииии тъкмо сега видях - на 12/12 излиза The darkest temptation на Danielle Lori! Доживях! Отивам да полея обилно новината Joy
Помня,че имаше още една-две фенки тук на тази мафиотска поредица Kissing Smiling Eyes

# 361
Спароу на Шен не е лоша книга, но аз тръгнах с големи очаквания и не ме заплени. Интересна е, мафиотска, но Крадеца на целувки ме завладя повече от Спароу, а и поредицата „Красиво безразсъдство” също ми харесва много повече...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 20:56 от VikiE

# 362
  • близо под тепетата
Да, и аз не останах очарована от Спароу. Аз всъщност я започнах след като прочетох The hunter, защото тази е за дъщерята на двойката от Спароу, но така и не я изкарах докрай май. Не помня вече, но не ми направи кой знае какво впечатление. Крадецът на целувки си е една от нейните най-добри Heart Eyes

# 363
  • София
Ще ме накарате пак да се пробвам с Крадецът. Преди не ми потръгна, но може моментът да не е бил подходящ.

# 364
В последно време никак не я харесвам LJ Shen. Обаче Danielle Lori я чакам с огромно нетърпение. Искрено се надявам да оправдае очакванията ми.

# 365
  • Бургас
Обаче Danielle Lori я чакам с огромно нетърпение. Искрено се надявам да оправдае очакванията ми.
ееее, аз пък съм я проспала тази писателка. Записвам си я да и обърна внимание.

# 366
  • София
Аз подхванах К. Линдън и засега съм доволна. Прочетох  "Греховни облози" и "Съдбовен залог"- леки, романтични, приятни истории.

# 367
Аз сега привършвам Drunk dial - P.Ward - интересна ми е, но в сравнение с The day he came back си е слаба ракия Blush ще пробвам после Love online, но съм скептична.
На Tijan нещо-някой? Grin
Все отлагам Nightfall na П.Дъглас, струва ли си толкова много страници? Или е тегава? Не мога да ѝ се наканя.
На LJ Shen чакам втората от Boston belle, първата много ми хареса!!!
Иииии тъкмо сега видях - на 12/12 излиза The darkest temptation на Danielle Lori! Доживях! Отивам да полея обилно новината Joy
Помня,че имаше още една-две фенки тук на тази мафиотска поредица Kissing Smiling Eyes
На  Tijan съм чела само "Enemies", но не бях във възторг, така че... Прочети си "Nightfall"-  аз не я усетих като много дълга, беше ми интересна точно толкова, колкото и останалите. И много интересно свърши и се чудя как ще продължи... Мисля,че в Hellbent ще вмъкнат дъщерята на Рика и Майкъл.
Сега чета "Archer's voice" на Миа Шеридън и за сега много ми харесва. След това ще подхвана Danielle Lori, щом я хвалите, че от одавна съм я сложила в TBR, но все я подминавам.
И аз точа лиги по "The Villian", дано не се разочаровам, защото имам големи очаквания. 😄😄😄

# 368
  • София
В момента чета това – https://www.goodreads.com/book/show/42105502-beautifully-broken-life
Сега, книгата не е мой тип и най-вероятно няма да я довърша, но всъщност идвам да я препоръчам Simple Smile

Съвременна е, действието се развива в малко градче, на фона на коне, красива природа, каубои...За мен стилът на авторката е малко по-описателен, отколкото ми харесва, но дори за мен е четим. Героинята бяга от годеник – насилник, установява се в това градче, там се запознава с главния, който пък е известна рок-звезда, но поради различни причини се крие в това градче... Историята и героите не са мой тип – обичам да има повече дарк, повече контраст, но тези, които обичат чистата романтика, по-бавното развитие на образите, на отношенията между тях, на фона на красива природа, мисля, че ще харесат много книгата (а и поредицата, всъщност, защото съм чела първата, но не я дочетох поради същите причини). Авторката е добра, просто не е мой тип.

П.П. Подозирам, че по някое време ще има и крими-елемент, защото рок-звездата имал някаква откачена фенка, която го преследвала, пък главната героиня има луд бивш...

# 369
Зравейте, нова съм незнам дали тук е мястото, но бих искала да попитам за една книга. Четох  я преди време но не си спомням името. Разказваше се за една жена която се налсга да се погрижи за бебето на сестра си. Тогава се запознава с един мяж който и помага в отглеждането и се влбват. Благдаря предварително ако някой я знае да каже името.

# 370
Зравейте, нова съм незнам дали тук е мястото, но бих искала да попитам за една книга. Четох  я преди време но не си спомням името. Разказваше се за една жена която се налсга да се погрижи за бебето на сестра си. Тогава се запознава с един мяж който и помага в отглеждането и се влбват. Благдаря предварително ако някой я знае да каже името.
Здравейте,
Имам спомен за едно подобна книга, но там жената подозираше, че въпросния мъж може да е бащата на бебето, той беше някакъв баровец и тя го караше да направи ДНК тест и се влюбиха. Никакъв спомен как се казваше книгата Flushed

# 371
Здравейте,
Имам спомен за едно подобна книга, но там жената подозираше, че въпросния мъж може да е бащата на бебето, той беше някакъв баровец и тя го караше да направи ДНК тест и се влюбиха. Никакъв спомен как се казваше книгата Flushed
Лайза Клейпас-Непризнати грехове
https://chitanka.info/text/28267-nepriznati-grehove

# 372
Скрит текст:
Зравейте, нова съм незнам дали тук е мястото, но бих искала да попитам за една книга. Четох  я преди време но не си спомням името. Разказваше се за една жена която се налсга да се погрижи за бебето на сестра си. Тогава се запознава с един мяж който и помага в отглеждането и се влбват. Благдаря предварително ако някой я знае да каже името.
Здравейте,
[/quote]
Благодарности, сетих се, поредицата Травис Sparkling Heart

# 373
Прочетох Това не е края и се скъсах от рев. Изключително тежка, пълна с емоции книга, типична драма, но с щастлив край Simple Smile леко ми напомни за книгите на К.Ашли с по-дългите описания. Разкава се от главната геройня, добре написана , много тъжна, въздействаща книга. Прочетох я за ден(добре и вечер според часа, в който пиша) и не можах да я оставя. До край не знаеш с кой какво ще стане. Аз си харесвам любовни исторически, М.Марч, В.Кийланд, С.Йънг и др. и е трудно някоя такава драма да ме впечатли. Но книгата ми хареса и не съжалявам, че я купих, въпреки че не е май стил.

# 374
Здравейте,
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт