За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Euskal Herria
Героите присъстват във всяка част от серията. Но  всяка книга (или две) е за отделна двойка - както първите три са за Ръш и Блеър, има две за Грант и Харлоу и пр.

# 481
  • Варна
Има и новела за Емили и Киро (тоест майката и бащата на Харлоу). Толкова ми е мъчно за тях.

# 482
  • Euskal Herria
Да, нея засега умишлено я прескачам.

# 483
  • София
Героите присъстват във всяка част от серията. Но  всяка книга (или две) е за отделна двойка - както първите три са за Ръш и Блеър, има две за Грант и Харлоу и пр.

Оооо, тези за Грант и Харлоу ще ги прочета. Но няма да чета за Нан. Всеки път като си отвори устата бълва "пепел и жупел". Не мога да понеса да чета за такъв злобен човек

# 484
  • Плевен / София
Здравейте, някой да е чел поредицата „Розмари Бийч“ на Аби Глайнс? Доколкото разбрах, само първите 3 са преведени на български. Тях ги прочетох. Но има още 10 книги от серията. Дали знаете как се развива действието в останалите книги?
в едно приложение Wattpad има фен превод на останалите части.
Момичето сега превежда книгите от поредицата "Черните рицари " на Джули Ан Уокър...вече е на шеста книга.

# 485
  • Варна
Съжалявам за двойния пост, но не мога да редактирам предишния.
Като разглеждах озон попаднах на това https://www.ozone.bg/catalog/product/view/id/409109/s/vsichkite-mi-angeli/
Хареса ми корицата и реших да споделя.

Трагедия покоси живота ми веднъж. После го направи отново.

На прекалено крехка възраст се наложи да се справям с това, което никой не бива да преживява. И бях на финала на силите си.

До една съдбоносна среща. До една нощ, която промени всичко. Четири години по-късно най-сетне знам коя съм. Аз съм Зоуи Харпър – момичето, намерило призванието си. Отдавайки приятелството си на емоционално наранени мъже, късам от собственото си сърце, за да бъдат щастливи те. Спасението на всичките ми ангели е единственият ми шанс да намеря изкупление. Но дали действията ми са наистина толкова невинни и безопасни? И дали зад чуждите травми не се спотайват коренно различни хора?

Тогава срещнах Него. Кристофър преобърна света ми. Накара ме да повярвам, че мога да имам повече. Само ако знаех какво ще доведе това със себе си…

Една история за взаимното израстване, истинското приятелство и преобразяващата сила на любовта. За пречупените ангели, загубили крилете си, и за тези, открили строшените си късчета.

Ала кой е ангел? Кой е по-нуждаещ се? И кой всъщност ще спаси другия?  

Това българска авторка ли е Thinking

# 486
  • Разпиляна във въображението
Видях книгата онзи ден, корицата ми заприлича на тази на "Спароу", само че тази е руса. Стилистиката ми е една и съща.

# 487
  • София
Българска авторка, сензация в Wattpad Simple Smile

# 488
Дали наистина е интересна?
Намерих я в Wattpad.
Започнах вчера да чета Бриджит Кемерер - Проклятие за мрак и самота.
Нещо като Красавицата и звяра в нов вариант.
За сега е доста интересна и ако продължи в този дух ,ще си я прочета с удоволствие.
Ако не ще видим тази книга Всичките ми ангели.

# 489
  • София
Дали наистина е интересна?
Намерих я в Wattpad.
Започнах вчера да чета Бриджит Кемерер - Проклятие за мрак и самота.
Нещо като Красавицата и звяра в нов вариант.
За сега е доста интересна и ако продължи в този дух ,ще си я прочета с удоволствие.
Ако не ще видим тази книга Всичките ми ангели.
Никаква идея Grinning Grinning Grinning    Само от коментарите се водя.

# 490
Може ли линк към Wattpad с книгата?

# 491
https://my.w.tt/PvbTQlZa6bb
За първи път споделям линк от Wattpad ,ако не се получи моля някой да обясни как се споделя линк.
Това е от приложението ми.

# 492
https://my.w.tt/PvbTQlZa6bb
За първи път споделям линк от Wattpad ,ако не се получи моля някой да обясни как се споделя линк.
Това е от приложението ми.

Благодаря! Всичко е наред.

Вчера хвърлих поглед на "Варити" на Хувър. Оооххх, пак ми започва тъпо, какви са тези нелепости от първата страница?! Simple Smile Не знам защо толкова й се дразня на тази авторка и не мога да вляза в емоционалността, която предизвиква в толкова жени.

# 493
Не знам защо толкова й се дразня на тази авторка и не мога да вляза в емоционалността, която предизвиква в толкова жени.
И аз не мога, за мен си е тийн авторка и емоционалността е точно такава - плитка. Може би единствената ѝ книга, която ме жегна донякъде бе Свършва с нас /как го превеждаха?/, но пак сравнявайки я с "Виж Джейн бяга" на Джой Филдинг, която е с подобна тематика, или "Натюрморт" си е направо лигава и разни еднорози хвърчат.
Верити пък е много противоречива книга /още не съм стигнала до нея/, но трилъристките не я харесват /блудкава била, то няма и какво друго да се очаква де/ и съм се настроила с малката кошница, пък каквото дойде.

# 494
Не го приемайте лично, просто наистина не мога да разбера като не харесвате определен автор защо продължавате да се мъчите с книгите му?? Или е само, за да го плюете по форумите. Не е нужно на всяка втора страница да коментирате колко е накадърен, все пак е вложен труд. Всеки си има вкус и не е нужно всички да четем едно и също.
И по темата: след продължителна смяна на жанра, вчера подхванах The Perfect First, не е лоша, но признавам, че на места прескачам малко..

Общи условия

Активация на акаунт