За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 546
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Всеки има право да коментира даден автор. Пък дали ще повтаря дали го харесва или не, все е едно и също.

# 496
Скрит текст:
Съжалявам за двойния пост, но не мога да редактирам предишния.
Като разглеждах озон попаднах на това https://www.ozone.bg/catalog/product/view/id/409109/s/vsichkite-mi-angeli/
Хареса ми корицата и реших да споделя.

Трагедия покоси живота ми веднъж. После го направи отново.

На прекалено крехка възраст се наложи да се справям с това, което никой не бива да преживява. И бях на финала на силите си.

До една съдбоносна среща. До една нощ, която промени всичко. Четири години по-късно най-сетне знам коя съм. Аз съм Зоуи Харпър – момичето, намерило призванието си. Отдавайки приятелството си на емоционално наранени мъже, късам от собственото си сърце, за да бъдат щастливи те. Спасението на всичките ми ангели е единственият ми шанс да намеря изкупление. Но дали действията ми са наистина толкова невинни и безопасни? И дали зад чуждите травми не се спотайват коренно различни хора?

Тогава срещнах Него. Кристофър преобърна света ми. Накара ме да повярвам, че мога да имам повече. Само ако знаех какво ще доведе това със себе си…

Една история за взаимното израстване, истинското приятелство и преобразяващата сила на любовта. За пречупените ангели, загубили крилете си, и за тези, открили строшените си късчета.

Ала кой е ангел? Кой е по-нуждаещ се? И кой всъщност ще спаси другия? 

Това българска авторка ли е Thinking

Бях писала, че си поръчах Всичките ми ангели, но за съжаление доставка след 17ти. Началото от wattpad ми хареса и друг път съм купувала български автори, смятам че трябва да се подкрепят.
За корица във фейса момичето обясни, че

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 17:53 от VikiE

# 497
Момичета, попаднах на филма "Адът на Гейбриъл" (Gabriel's inferno). Въпросът ми е дали са преведени книгите от тази поредица?

# 498
преведени са, можете да ги потърсите в темата Търся електронна книга

# 499
Момичета, попаднах на филма "Адът на Гейбриъл" (Gabriel's inferno). Въпросът ми е дали са преведени книгите от тази поредица?
От къде мога да си го изтегля или гледам?
И с бг превод ли е?

# 500
  • Разпиляна във въображението
Не го приемайте лично, просто наистина не мога да разбера като не харесвате определен автор защо продължавате да се мъчите с книгите му?? Или е само, за да го плюете по форумите. Не е нужно на всяка втора страница да коментирате колко е накадърен, все пак е вложен труд. Всеки си има вкус и не е нужно всички да четем едно и също.

Не го приемам лично, споко. Всъщност не се мъча. Тази книга на Хувър е определена като по-различна от другите й, затова реших все пак да видя - може по-различното да ми допадне. Пресиленото нералистично начало е на път да ме откаже бързо, но ще видим. Темата е за любовни коментари и споделяне на мнение. В момента се опитвах да чета Хувър.

Като цяло заобикалям модерните днес масово издавани Шен, Дъглас, Хувър и т.н. Мисля, че "Колекционерът на желания" на Шен бе последната. Набелязала съм си да подхвана нещо историческо. В момента чета коледна история от СофтПрес ""Полунощ ме води към теб". Започва интересно, има пътуване във времето Simple Smile

Значи правилно съм забелязала приликата на корицата със "Спароу".

# 501
А на хартиен носител предлагат ли се?

Мавина, filmisub, с български субтитри.

# 502
Не го приемам лично, споко. Всъщност не се мъча. Тази книга на Хувър е определена като по-различна от другите й, затова реших все пак да видя - може по-различното да ми допадне. Пресиленото нералистично начало е на път да ме откаже бързо, но ще видим. Темата е за любовни коментари и споделяне на мнение. В момента се опитвах да чета Хувър.
Като цяло заобикалям модерните днес масово издавани Шен, Дъглас, Хувър и т.н. Мисля, че "Колекционерът на желания" на Шен бе последната.
Тази книга е уж по-различна, но пак си е в стила на Хувър Smiley Извинявам се за горния пост, просто аз правя така. Като пример мога да дам "Завещанието" на Кристен Ашли-такава мъка ми беше преводът ли, самата книга ли, но оттогава избягвам авторката.
"Колекционерът на желания" не беше ли на Миа Шеридън - една от хубавите ѝ.
Гледам книгите в Goodreads за best romance за тази година и ето тази е там: https://www.goodreads.com/book/show/52585101-you-had-me-at-hola?from_choice=true Чудя се дали ще е много лигава Satisfied Oбмислям да ѝ дам шанс или да прочета някоя от новите на Сандра Браун.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:28 от SunnyBird

# 503
  • в сърцето на един мъж...
На Сабрина Джефрис поредицата "Хората на херцога" много ми хареса. Чета вече четвъртата книга и съм очарована. Ще прочета каквото намеря нейно Simple Smile

# 504
  • Euskal Herria
Цитат
Скъпи читатели, представяме ви акценти от издателския план на импринт #Уо, Книги за любов без предразсъдъци! Това е първият анонс в рамките на онлайн събитието #ЕгмонтНАЖИВО на изданията на Егмонт, които предстоят през 2021 г. 📚 🌟
Дами, издателският ни екип преди месеци стартира подготовката на книгите, така, че през 2021 г. всеки месец да посрещате най-малкото по едно заглавие, от което да замират пеперудите в стомаха ви! 💖
А по време на #ЕгмонтНАЖИВО можете да поръчате КЛУБНА КАРТА ЕГМОНТ, която да ви предостави постоянна отстъпка от 20% през цялата 2021 г. за всички заглавия, налични на egmontbulgaria.com (до изчерпване на количествата). 🌹
През 2021 г. сред новите ни книги са поредицата Tin Gypsies на Девни Пери, продължението на #КръвтанаЗевс на Ейнджъл Пейн и Мередит Уайлд, както Falling Stars series на Ей. Ел. Джаксън и разбира се – Мегън Марч, която продължаваме да издаваме с Legend series! 💃
Пожелаваме си една щастлива нова година из страниците на #Уо, Книги за любов без предразсъдъци!
Бъдете здрави и влюбени, приятели! 💌 💋
https://www.facebook.com/romance.egmont/videos/692277821472987

# 505
Тъкмо идвах с въпрос за “Кръвта на Зевс”. Струва ли си поредицата? Ако гледам анотацията - не е точно по вкуса ми, а имаше и мнения, че върви мудно и скучно. Ще ми бъде интересно да споделите мнения.

# 506
  • В къщурката на хълма на феите
Тъкмо идвах с въпрос за “Кръвта на Зевс”. Струва ли си поредицата? Ако гледам анотацията - не е точно по вкуса ми, а имаше и мнения, че върви мудно и скучно. Ще ми бъде интересно да споделите мнения.
не я бива книгата .. много е .. ами плоска е ..

Колекционерът на желания не беше ли на Миа Шеридън - една от хубавите
дам, на Шеридан е и да, много е хубава Simple Smile

# 507
След като прочетох коментарите ви, поръчах "Всичките ми ангели". Нямам търпение да пристигне. По принцип предпочитам да чета електронни книги, но много се зарадвах,че е на български автор и нямаше как да не подкрепя момичето. Дано има много успехи! След като я прочета ще напиша мнение.🤗🤗🤗

# 508
Здравей, имам я тази поредица, дай мейл и ще ти я пратя.
А аз събирам мнения за 365 дни. Снощи гледах филма  и ми хареса. Търся я и в Ел вариант книжката.

# 509
  • Euskal Herria
Книгата излезе на българския пазар в началото на този месец. Иначе я има на английски и полски, в темата за търсене на книги я пращаха.

Общи условия

Активация на акаунт