Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 842
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Да, така беше. Но откакто почнаха да се трият на поразия негативните коментари за този и онзи, където потребителите с право изказваха своето възмущение, темата западна. А и много се възползваха да се саморекламират. Е такава ситуация писането и коментирането става губене на време и нерви и е демотивиращо. Явно всеки се спасява сам....

# 211
  • София
Здравейте!
Съжалявам, че не съм открила темата по-рано. Посещавала съм 3-4 астроложки и врачки или както преценят те да се наричат. Някои познаха разни неща, други неща тотално в другата крайност. Явно интереса ми към тези неща няма да свърши скоро и искам поне да попадна на човек, които наистина има дарба.
В случая търся и човек, който да може да комуникира с мъртвите.
Просто не ми се дават повече средства, а и време на хора, на които им се иска да са нещо, което не са.

# 212
Да, така беше. Но откакто почнаха да се трият на поразия негативните коментари за този и онзи, където потребителите с право изказваха своето възмущение, темата западна. А и много се възползваха да се саморекламират. Е такава ситуация писането и коментирането става губене на време и нерви и е демотивиращо. Явно всеки се спасява сам....
Цялото ми уважение, към хората, които наистина имат дарба. Но то стана, като битпазар.
А сега и фейс група направиха и пак използват форума, като реклама. Направете си и си я споделете на личен. Защо ви е форума щом сте толкова недоволни?

# 213
  • Варна
Не знам защо е трито, но ако питат мен модераторите, тази тема трябва да бъде закрита изобщо.
И аз съм с уважение към хората с дарба, само дето не съм попаднала на такъв.
Да допусна хипотетично, че съществуват, не си заслужава за няколко души, да се допускат теми като тази, хора без дарба, образование и професия печелят луди пари на гърба на наивни хора.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:51 от Danny_Jo

# 214
Pepina, какво бях писала ли? Ами честно, нищо дори толкова специално. Че съм се свързвала с witch bar и че за момента не мога да кажа дали е познала или не, защото се отнася за бъдещи неща. И че не виждам какъв е проблема и има полемика, след като жената отговаря абсолютно безплатно на 1 въпрос по вайбър, а едва след това явно е платено. Така никой не може да бъде ощетен, излъган и прочие, всеки си има глава на раменете. Хайде сега по тази логика да се изтрият менията за Роберт, Лина, Нони и не знам си кой още.
Женичката Мая от witch bar всъщност е Лина от ясновидство.com ,явно са спряли да я търсят и е сменила телефона и името си !

# 215
  • там, където ми харесва
Как разбра?

# 216
Pepina, какво бях писала ли? Ами честно, нищо дори толкова специално. Че съм се свързвала с witch bar и че за момента не мога да кажа дали е познала или не, защото се отнася за бъдещи неща. И че не виждам какъв е проблема и има полемика, след като жената отговаря абсолютно безплатно на 1 въпрос по вайбър, а едва след това явно е платено. Така никой не може да бъде ощетен, излъган и прочие, всеки си има глава на раменете. Хайде сега по тази логика да се изтрият менията за Роберт, Лина, Нони и не знам си кой още.
Женичката Мая от witch bar всъщност е Лина от ясновидство.com ,явно са спряли да я търсят и е сменила телефона и името си !
Ясновидство.ком? Измамници ли са?

# 217
Ей там горе седи линка за това ясновидство точка ком, никой не го трие два дена. Що ли?  Ако е една и съща, къде е логиката?
Който се е допитвал и до двете, да дава прилики и разлики.
За мен няма логика да се трият постове заради едно име веднага, а цял линк към сайт който е платен да си виси два дена, що е то?

# 218
  • Варна
Лина не е със сигурност, аз съм се допитвала до нея, както и до Мая онзи ден/не знаех името ѝ даже /нищо общо, от къде го измислихте това?

# 219

Говорила съм и с двете, не мисля, че е един и същи човек

# 220
Историята за живота на лина и witch bar е една и съща,както и това за парите дето може и да не плащаш ,както и цената и реалните им имена.И на последно място е това,че малко като психолог постъпва и насочва което е същото,но може да бъркам,ще опитате и ще кажете от ваша гледна точна.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 08:56 от Анонимен

# 221
Със сигурност Мая и Лина се забавляват от нашите писания.Както се казва, няма лоша реклама. Със сигурност не са един и същ човек. Впечатлението е, че дават психологически съвети, защото картите Таро това правят. Картите  съветват, дават насока, показват причини и евентуално решения.

# 222
Със сигурност Мая и Лина се забавляват от нашите писания.Както се казва, няма лоша реклама. Със сигурност не са един и същ човек. Впечатлението е, че дават психологически съвети, защото картите Таро това правят. Картите  съветват, дават насока, показват причини и евентуално решения.
Ами това,че са със едно и също име и фамилия и това,че не е задължително да им платиш и тн ? Има и още неща ,но не ми се влиза в детайли накрая сами ще разберете! Иска ми се да вярвам,че са различни,но не са!

# 223
На Лина се плаща задължително, даже и предварително, за да си запишеш час. Ква е тая мега глупост?

# 224
А добре, доволни ли сте от познаваемостта на Лина ?

Общи условия

Активация на акаунт