Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 900
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Със сигурност Мая и Лина се забавляват от нашите писания.Както се казва, няма лоша реклама. Със сигурност не са един и същ човек. Впечатлението е, че дават психологически съвети, защото картите Таро това правят. Картите  съветват, дават насока, показват причини и евентуално решения.
Ами това,че са със едно и също име и фамилия и това,че не е задължително да им платиш и тн ? Има и още неща ,но не ми се влиза в детайли накрая сами ще разберете! Иска ми се да вярвам,че са различни,но не са!
.
ДВЕ различни персони са. Нямам интерес да бъде подведен никой. Нали тук сме да споделяме опит, ползотворно!

# 226
На лина съм плащал след сеанса и тя казваше ,ако си доволен и че за нея парите не са всичко и тя имаше бизнес и тн ! Който както желае да го тълкува ,аз просто изразих мнението си. Лек ден

# 227
Т.е няма проблем да приема безплатно? Правилно ли разбирам?

# 228
На лина съм плащал след сеанса и тя казваше ,ако си доволен и че за нея парите не са всичко и тя имаше бизнес и тн ! Който както желае да го тълкува ,аз просто изразих мнението си. Лек ден

Добре де, явно си се чул по телефона с въпросните. По глас и маниер на говорене и изказ приличат ли си?
Щото ти преди с мен имаше конфронтация за нещо подобно за Ваня Вучкова, но не беше много прав в обвиненията си тогава. Нищо лично.
И още нещо. Не вярвам някой админ по цял ден да седи и да ни чете неволите из тая тема. За мен триенето идва от докалдването за самия пост. Продължава да седи линка за ясновдиството на Лина / чувала съм се с нея, предварително съм плащала/, никой не докладва постовете, името witch bar пак е споменавано, но няма вече положителни отзиви, съответно няма докладване и не се трие.
По скоро ми мирише че няква конкуреция върви тук и докладва положителните отзиви, а неговите си собствени не.
Мда, иде глад и в тоя  "бизнес".
Извинете.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 17:05 от Melissa77

# 229
  • Варна
По-нагоре писах, че не съм срещала човек с дарба.
Когато съм ги търсила винаги е било по здравословни причини, всички други причини за мен са меко казано неоснователни, по-тежко казано търсене на ясновидци и феномени за глупости и клюкарски неща. Даже някои при които съм била са били с образование Дочка Жекова - висше Екология, Божидара Христова - архитект, не и помня името от София е една висше ветеринарен лекар.

Ясновидци/енергийни лечители/феномени много, но когато човечеството има нужда от тях както в момента никакви ги няма. Нито една прогноза която съм прочела до момента за коронавируса не се е сбъднала, да не говорим за помощ за лек.
А тук в тази тема списва един "професор" по езотерика, поне четири пъти съм го хващала в тежки противоречия.

# 230
Това не е ли същата Нони от форума?

# 231
  • Варна
Относно това дали Лина и Мая са едно и също лице, аз съм се чувала и с двете, НЕ е отговора, повтарям се.

# 232
Това не е ли същата Нони от форума?
Да, има и телефона - същият в тема 36

Относно това дали Лина и Мая са едно и също лице, аз съм се чувала и с двете, НЕ е отговора, повтарям се.
И коя от двете оценяш, като по-добра? 🤔

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:50 от Не се сърди, човече

# 233
  • Варна
Много пъти се е коментирало за Лина, ако търсите конкретно ясновидство, а не просто разговор, не ви трябва. За Мая, не мога да кажа все още, освен, че подходи отговорно и сериозно и то за без пари.
Лятото бях препоръчала Поля от Попитайте Поля - Анибел. Дали някой се свърза с нея, доволни, недоволни? На мен ми се видя най-точна и сериозна от няколкото с който съм комуникирала.И за да изпреваря въпросите, пише ѝ се на ФБ страничката.

# 234
И аз реших да се допитам до тази личност с безплатният въпрос във вайбър,но така и не получих отговор.

# 235
И аз реших да се допитам до тази личност с безплатният въпрос във вайбър,но така и не получих отговор.

Пишете и, че искате консултация, ще си уговорите време, в което трябва да се обадите. И тогава задавате въпроса, казвате име, дата на раждане и тя пита картите и т.н. Ако просто сте и писали въпрос по вайбър няма да ви отговори. Аз съм много доволна поне от към описание на ситуацията и проблема ми. А самата прогноза естествено ще видя по- нататък дали ще се сбъдне.

# 236
  • бургас
И се регистрирахте с цел да изкажете благодарност?
да защото точно тук я открих в някоя от миналите теми. за това и реших тук да и благодаря
Може ли цитат или насока къде и кога е писано преди за нея в бг. мама.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1082008.135

# 237
В предните теми освен за тази Нони има и за Ники - ще може ли телефон ако имате негов,  намерих само мнения в страниците около същата Нони ? Ако някой има и повече инфо би било полезно също , мерси

# 238
Нони е абсолютна измамничка и поста на въодушевената госпожа аз лично ще го докладвам.

# 239
скоро чували ли сте се с нея? на някой познала ли му е ?

Общи условия

Активация на акаунт