Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 865
  • 730
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте, някой има ли актуален телефон на Ташинка от с. Конуш? Знаете ли работи ли? Гледа ли по телефона?

Ти сериозно ли....?

# 571
Някой знае ли нещо за Ивелина Христова? Говорихме по телефона и каза че сега не приемала хора. Ставало по вайбър и иска 50 лева. Разбрахме се за час и ще чакам да се обади. Някой дали така се е консултирал по телефона с нея?

# 572
  • В.Търново
Само като чуете, че искат 50лв трябва да ви светне, че човека е меркантилен.

# 573
Ами аз платих парите и така и не успях да се свържа с нея... Но вие опитайте, ако сте упорита може и да успеете 😂 Иначе със сигурност има дарба. Не виждам нищо лошо в това, че взима пари за помощта си. Имала съм взимане даване с хора, които уж не искат никакви пари, и после плюят зад гърба на хората, които не съм им дали достатъчно

# 574
Успях да се свържа с нея Simple Smile нещата които ми каза се припокриват до някаква степен с тези,които ми каза Хайрие онзи ден Simple Smile така че ми остава само да чакам.

# 575
Мхм, късмет...че ще ти трябва.😖

# 576
  • София
Бихте ли споделили човек за изчистване на блокажи, премахване на негативни връзки и енергийни връзки. За София става въпрос.

# 577
  • В.Търново
Ами аз платих парите и така и не успях да се свържа с нея... Но вие опитайте, ако сте упорита може и да успеете 😂 Иначе със сигурност има дарба. Не виждам нищо лошо в това, че взима пари за помощта си. Имала съм взимане даване с хора, които уж не искат никакви пари, и после плюят зад гърба на хората, които не съм им дали достатъчно
Ако човек има истинска дарба няма право да иска пари, особено високи суми, а 50лв не са малко.Трябва да се оставя кой колкото може.

# 578
Аз не виждам нищо лошо човек да взима пари за труда си, а когато има точно фиксирана цена за услугите, които предлага, така и двете страни на сделката са доволни. Никой не е длъжен да работи без пари, защото в магазина хляба е с пари. Социализмът отдавна се е доказал като не работеща система - от всекиго според способностите, на всекиго според нуждите... Айде няма нужда

# 579
Аз не виждам нищо лошо човек да взима пари за труда си, а когато има точно фиксирана цена за услугите, които предлага, така и двете страни на сделката са доволни. Никой не е длъжен да работи без пари, защото в магазина хляба е с пари. Социализмът отдавна се е доказал като не работеща система - от всекиго според способностите, на всекиго според нуждите... Айде няма нужда

Хайде стига с глупостите !
Дарбата не се продава ! Ако някога сте срещали човек, който наистина да има дарба, питайте го какво дължите. Отговора ще бъде - нищо. Също така, притежаващия дарбата няма право да връща човек, който наистина има нужда от помощ. Не говорим изобщо за плащане ! Откаже ли в момента ( ако няма сили или е някакъв празник ) е длъжен да посочи дата кога човека да дойде и да му помогне. Има случаи в които се нарушава правилото да не се правят някой неща в определени дни, защото човека търсещ помощ е много зле.
Този на когото са помогнали, ще се реваншира. Това няма какво да го мислите вие. Как ще се реваншира, това си е негова работа и не ви касае !
Щом толкова искате да плащате, пълно е с обяви с фиксирано заплащане за врачки, гледачки,  и т.н. Друг е въпроса, те имат ли дарба или не !

# 580
Доколкото си спомням, Ванга с огромната си дарба не е имала фиксирана такса. А тези дето хал хабер си нямат, взимат колкото искат. А ако нищо не са ти познали? Плащаш си и това е.

# 581
Моят опит показва, че ако не ти искат пари, ти взимат нещо по-ценно. А и както съм казвала, ако дадеш малко или нищо, човекът "с дарбата" се озлобява. Виждала съм го не един път.

# 582
  • Варна
Труд!? Работа!? Услуги!? Сделка!?
Хляба приравнен към "услугата" на "ясновидеца"!?
В какъв свят живееш...
И друг път се е водила дискусия трябва ли да се плаща. Като отидеш на магазина си взимаш със сто процентова сигурност хляба и си го плащаш, при ясновидеца няма и един процент сигурност че ще получиш това за което си отишъл.
В това е разликата....

# 583

Хайде стига с глупостите !
Дарбата не се продава ! Ако някога сте срещали човек, който наистина да има дарба, питайте го какво дължите. Отговора ще бъде - нищо. Също така, притежаващия дарбата няма право да връща човек, който наистина има нужда от помощ. Не говорим изобщо за плащане ! Откаже ли в момента ( ако няма сили или е някакъв празник ) е длъжен да посочи дата кога човека да дойде и да му помогне. Има случаи в които се нарушава правилото да не се правят някой неща в определени дни, защото човека търсещ помощ е много зле.
Този на когото са помогнали, ще се реваншира. Това няма какво да го мислите вие. Как ще се реваншира, това си е негова работа и не ви касае !
Щом толкова искате да плащате, пълно е с обяви с фиксирано заплащане за врачки, гледачки,  и т.н. Друг е въпроса, те имат ли дарба или не !

"Няма право"; "Длъжен"; "Правило" - това са думи, които използвате за човек с дарба, а за човек, който търси помощ- "Негова си воля как да се реваншира"

Извинявам се, ама първо звучи малко неравностойно и второ има някакъв закон за ясновидци ли, че използвате такива категорични думи като "длъжен", "правило", "изобщо", та чак и конкретна дата, а може и  договор да сключат..

Не коментирам кое е правилно и кое не, но мнението ви твърде крайно, едва ли не тези с такса нямат дарба, а тези, които не взимат пари автоматично влизат в графата на познаващи и помагащи.

# 584
Не, но поне няма да се изръсиш с 50 лв да ти кажат "нищо".

Общи условия

Активация на акаунт