Любители на кучета - 108

• 28 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Време е и аз да се отчета. Малко ми е трудно, понеже и аз имам невъзможност да качвам снимки от телефона и трябва да ги свалям на компютъра първо. Ние бяхме на хижа сред едни малинови насаждения. Пихме малиново вино, а Хари изяде каквото имаше под всички маси. Сигурна съм, че едно залъче от пържолка си хапна, понеже аз го изтървах, но какво още намаза, само тя си знае. Дори до някъде пребори страхът си от коне, понеже се появи една яздеща девойка, която любезно разходи децата ни по поляната на кон, а аз държах Хари да стои мирна.
Ето я и нея, развяваща уши из малините и дъвчеща пръчки.

# 196
  • Bарна, морето, сините вълни
Бети е прекрасна млада дама. Heart
Честър също е страхотен.добре са ни дошли! 🥰
Направо се обнадеждявам, че някой ден и Ерос може да приеме второ куче. Но това ще стане, ако успеем да се сдобием с къща, живот и здраве. Работим по въпроса...
Хибискус, много готино ѝ се веят ушаците. Grinning

# 197
Тоз дребният ще ме побърка - батко му е мноооооого по-интересен от някакво си там ядене, моля ви се

# 198
  • под тепетата
След 12часов работен ден сте като балсам за умората ми! Бети е прекрасна, както и ушаците, малини те...

# 199
  • Пловдив
Хаха, Честърчо как се е качил на главата на Денис.
Хари е млада дама вече.❤
Скрит текст:
И на мен всички вкъщи ми се качват на  главата. Дон Томазо и буквално.

# 200
  • тук-там
Ама много сте сладки! Добре дошли на новите попълнения! Честър не е глупав - разбрал е кой е шефът вкъщи Wink.
Ние утре пътуваме за морска почивка - 10 часа път с кола и ферибот. Стискайте ни палци да се справим с пътуването и двата “звяра”.
Ето ги на разходка в Рила (няма такъв кеф):

# 201
  • София
Благодаря на всички за загрижеността! Hug
Харли днес има леко подобрение. Повръща на по-големи интервали от време и апетитът му започна да се връща. Аз обаче давам малко храна,тъй като захранването ще е дълго.
Тази вечер му поставиха само 5 инжекции, утре след работа отново сме в клиниката и така докато спре да повръща.

Билянче, какъв е този рингер?

Естела, не знам от какво точно е сковаването на краката, но ветеринарите смятат, че пренатоварване е причината и изключват настинки и подобни. А точно 2 дни преди да се схване, наш съсед полива Харли с маркуч със студена вода и изрично питах дали това може да е причината. Отговорът беше - малко вероятно.

Разкошни снимки пускате, направо като терапия ми действат, а определено имам нужда от такава. Blush

# 202
  • под тепетата
Тонке, това е разтвор, който дават при повръщане, за да не се обезводниш.
https://apteka.framar.bg/17000837/рингер-банка-500-мл-пластмасова-банка-actavis
 За хора е, но предполагам, че и при кучетата дават нещо подобно, ако не същото. При тежки форми на повръщане от собствен опит - течности на глътки през интервал от 10-15 мин, иначе всичко се връща.

# 203
Записвам се като горда собственичка на ей тоя звяр. По порода кавалер, по убеждения питбул.

# 204
  • София
О, Сигме, добре дошла на теб и прекрасната Сара! Hug

Билянче, във водата на Харли има разтворено специално прахче срещу обезводняване. Отделно някакви супер дупер спешъл инжекции му бият, та се надявам лечението да е адекватно.

# 205
  • sofia
Тонка, радвам се, че Харли е по-добре!!!
Всички нови кучета са страхотни!

# 206
  • под тепетата
Е, значи си поема каквото трябва Харльо!
Добре дошли на Сара и Sigma!
Ох, след малко трябва да ставам в 5, а още зяпам сериали.Ще бъде дъъъълъг ден!
 Успешна учебна година на всички!

# 207
Добре дошли на Сигма и Сара! Много харесвам кавалерчетата, много!

# 208
  • София/Севлиево
Добре дошли на новите попълнения.
Радвам се,че Харли е по-добре.
Моето диване ми изяде кухненския ъгъл

Не ми е толкова за ъгъла (ще го оправя някак си),ама като гледам е хапнал дунапрен.За какво трябва да го следя и много ли е опасно за него?

# 209
Ерислава, аматьор Grinning

Ние давахме картофено пюре, но тя беше глътнала и телбод.

Общи условия

Активация на акаунт