Любители на кучета - 108

• 28 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Bарна, морето, сините вълни
Много е сладка тази кавалерка, мислеща се за питбул. Hug

# 211
Здравейте отново, един бърз въпрос.

Почнахме да излизаме с малкият мишок Чихуа (3 месеца и полова е вече) и с всички ваксини, хапче против тения/паразити и намзан с пипета против кърлежи и други твари Simple Smile)))

Но той не се сеща да пишка или ака навън.

Свикнал си е на пелената на терасата и само там си ходи. Как да го приуча и навън (Съвети от хората с малки кученца са добре дошли) Пръскам с един спрей на тревичката навън, който уж ги карал да пишкат там , но никакъв ефект. Страх го е да се изпишка навън сякаш.
Мерси предварително за мнения и съвети.

# 212
Разкошен кавалер- питбул!

# 213
  • Sofia
О, ако трябва да направим класация по изядени вещи, посуда и обзавеждане, наш Чоки със сигурност ще е първенец!
Просто е като оценител в Сотбис - ако изяде нещо, то ще е най-ценното в момента в стаята... то не бяха обувки, дрехи, очила, ДВЕ каски за ски барабар с очилата... на корковия паркет му видя сметката, възглавниците вече не ги броя, че и два сутиена заминаха.... Абе има няма едно 3-4 хил. лева е изял!

И пак гледа като неял три месеца при всяка поява на храна.
Сега ще ви покажа как се яде диня вкъщи, докато краката на ядящия са олигавени от капеща слюнка... все едно кюфтета са това..

# 214
Ех, този тъжен поглед....
За мое огромно щастие, моето момче сме го научили, че не му даваме нищо, което ядем, докато ядем и понякога сама се изненадвам като го видя да спи, докато мляскам около него или шумоля с опаковка солети примерно.
Винаги съм имала просещи кучета, но за него устисках и сега ми се отплаща

# 215
  • София/Севлиево
Диването повърна(дано е изкарал всичко погълнато),после яде и сега спи блажено на шарена сянка на терасата...

# 216
О, Денис макар да е научен, че няма да получи храна от масата, пак се опитва да проси ядене, тропва се до мен с един жален, жален поглед, все едно храна не е виждал през живота си.
Аз имам въпрос към тези, дето са си с кучетата от бебета. Честър нали ми е първо бебе, та от колко месечни започнахте да ги приучавате на командите? Денис го започнах от ден 1, обаче той си беше на година и половина и много бързо схващаше за какво става дума.

# 217
  • София/Севлиево
Аз започнах около 2 седмици след като го взехме,да е бил на малко повече от 4 месеца...Бързо си научи името,да идва при мен,да си отива на мястото,да седне и легне,но все още не иска много да ходи до мен като е пуснат,а се движи на зиг-заг след или пред мен,но ако много избърза винаги сяда да ме изчака.

# 218
Ох , това с капещите слюнки и гладният поглед почти съм свикнала .Но когато се изправи на задните си крака и започне да се кара .....като италианска ария се получава .Комшиите може би си мислят че я дерем жива .

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 16:04 от nkv_sz

# 219
  • София
На Буба дълго време не й течаха слюнки, а стояха само на балончета по оплезения й език. Не може да устоиш на балончета!!! Буквално трошичка ще дадеш, но ще дадеш Grinning  
Обаче от 1-2 години насам вече и на това дребно куче започнаха да текат слюнките. Ако седи и проси на паркета даже се чува "кап". Винаги си представям какво ли "КАП" се чува от голямо куче Grinning

# 220
  • Sofia
JoyJoyЧува се "ПЛЬОС" JoyJoy

# 221
Grinning Абе то па човек да не помързелува малко, всичко изпуснах. За Харли стисках палци и се радвам, че е добре. Обаче Сий как се сдоби с Честър егати?

Прочетох.
Добре дошли и на новите кучовци Simple Smile
Видях страхотни снимки. При нас нищо ново, освен че козината й е разкошна! Много съм доволна от това, че я почнахме само на гранули.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:41 от Анонимен

# 222
Ееех и ние даваме но ....има да сваля 1.50 кг , затова за да има мир бутам един морков в устата  и за много кратко е кротка.
Но пък днес взех от магазина от любимите й курабийки , не знам как ще  я опазим и ще даваме само по една .

# 223
Да не мислите ,че само големите просят или рушат...Няма такова нещо,първо изгриза един стол ,явно като сменя зъбите,краката му.Да, ама една сутрин намерихме пробит стола тапицерията,мислех да го сменям,ама сега като легне там и си слага муцунката в дупката.Как да я лиша от това удоволствие хаха.Заминаха не един ами два чифта очила,при условие, че нося нон стоп  и без тях ми е трудно хаха,е вече се научих да ги вдигам и крия .А диня как обича,ама ние се храним с вилица .Стои и гледа с жален поглед,е понякога не издържа и се вдига да  проси,при мен де.При мм директно си сяда в него и иска.Ама той си я научи да и дава храна като ядем.При мен рядко идва,обаче научи и котката да проси храна хаха.Идва котката и с меката лапичка ,ако не я видя естествено, ме гали.А тя е при нас от 8 години и си е инат голям.Бе цирк голям си е в къщи,весело от всякъде.Ако се реше едната,другата идва да бута с лапа и нея да я  решат,всяка си има четка де.

# 224
  • София
Като бебе само нагриза един кабел (зарядно за лаптоп), но не го проби и си работи и досега. Обаче ми унищожи 3-4 чифта джапанки - последователно и методично... ММ ме беше заплашил, че ако още едни я оставя да надъвче, ще ми сложи лимит от 3 лева за джапанките и ще ме следи да си купувам само веднъж годишно Grinning Но се научих и аз да си пазя нещата, добро куче ме научи. 

Общи условия

Активация на акаунт