Любители на кучета - 108

• 28 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Хубави,хубави,хубави!!!
   Терминатори,ама с толкова благ поглед.
  Нашата Айра се научи да си отваря комарниците на прозорците и онзи ден дъщеря ми я намерила да се разхожда по покрива на навеса, като котка върху горещ ламаринен покрив.
  Иначе проси храна,когато се храним-застава и гледа толкова жално,а едни струи се стичат като водопади....
  Обаче съм забелязала следното-аз не давам храна от масата,никога.Тя при мен не идва.Зет ми й дава и все му се вре в ръцете.

# 226
  • Бургас
И понеже ви споменах, че обичам моркови:

Май ми се паднал фалшив. На цвят го докарва, на вкус - не.

# 227
Добре дошли на всички нови кучаци в темата 🤗
Сий сега ще видиш каква е веселба с тия двамката. Денис как добре го е приел.

Ние днес с Вивата бяхме в София на преглед на очите. Едното е здраво и няма проблем, а другото (проблемното) е зле. Не вижда с него, но това го знаех вече. Самото око е подуто и цялото е бяло. Оказа се, че очното налягане в него е в пъти по-високо. Здравото е 13, а невиждащото е над 70. Доктора обясни, че изпитва дискомфорт и болка. Ама тя нали е темерут и с нищо не показва да я боли. Предписа капки за намаляне на налягането и хапчета за спирсне на възпалителния процес, който тече. Ще мъчим да намалим налягането и спасим самото око, но то едва ли ше функционира повече като око. Ако не успеем ще се наложи да обсъдим операция за премахването му за да не я боли. За сега действам с предписаното и ще се чуя с лекаря в петък, а след това ще каже кога пак да измерим налягането дали спада. В моя град не знам дали има кой да измери, ама ако няма пак ще скокна до този ветеринар. Страхотно място и професионалист е този човек и направи страшно обстоен преглед. Ако бяхме реагирали по-рано може да и имало някаква вероятност да се оправи оченцето, ама кой е предполагал че ще стане толкова зле положението. Ние се бяхме вторачили в оправяне на скъсаната връзка и оставихме очния преглед за по-добри времена, ама е било грешно решение. Поне другото е съвсем здраво и ще може да вижда с него къде върви. Забрани разходки в гората с тичане и скачане, защото това е спомогнало за възпалителния процес. Та вече Вива официално става гражданка и на село само с нас и без обиколки из дивото. Скоро ще я чипирам и регистрирам за да сме спокойни при разходките из града.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:40 от Sivi

# 228
  • София/Севлиево
Аз забравих да кажа за другите му бели-в неделя някак си е успял да докопа едното перде в хола и да го свали цялото,че и да го изкара на терасата през един малък процеп (как се оказа цяло туй перде тъй и не разбрах),преди това ми счупи две бамбукови купи,а снощи-нагревателя на аквариума открих с напълно изяден кабел (и пък взех,че го изпуснах на земята,та съвсем го счупих)...Като тръгна към тоалетната търчи след мен и ако не съм затворила влиза вътре(това детето не го е правило) и се опитва да си налива вода в една чаша от диспенсъра-как го измисли това не знам...
Милата Вива,дано се разреши проблема ѝ по-възможно най-добрия начин ❤️

# 229
Много ми е сладка когато се прибера и й нося нова играчка, радва се като детенце Heart Ще видим колко ще издържи октопода, доста е твърда гумата, но на Кийра-шредера нищо не може да се опре Grinning

# 230
Хвърляй топката, мамо. Но първо опитай да я вземеш. Smile

Забележете как е надрал дивана. Но това е направо дреболия. Какво съм заварвала...

# 231
  • софия
Днес водих Айра на 2 ваксина.На 02.07 е родена. 1150 гр я измериха днес. Омърлушена е , яде малко , пи водичка, но не дава да я вдигам .Изглежда я боли като цяло, не точно на мястото на убождането. При вас имало ли е такива реакции?

# 232
Ние сме на коксиален кабел, женска кожа и къси панталонки. В момента, в който не дам да яде боклуци по време на разходка или не иска по моя маршрут се опитва да ме изяде. Проблемът е, ако съм с къси панталонки с ластик. Директно се пазя, за да не ми се видят бикините.

# 233
  • под тепетата
Sivi, за глаукома ли става дума при Вивата?
Някой питаше за негово куче , че не  иска да пишка навън, а стиска до пеленките вътре. След като започнахме да извеждаме нашето му изкарвахме   напишкани пелени навън. Като му замирише на неговото и се задейства.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:18 от bilqna_69

# 234
Оох само прекрасни кучовци 😍
Тайра от както сме я взели е изяла само ъгъла в коридора..

Като се прибрах от работа и го видях, просто ревнах, изпуших 3 цигари за 5 минути иии чаках да се успокоя 😵... Другото е, че на няколко места леко се наду ламината от пишканото като бебе, защото въпреки, че имаше пелени, тя някак си все успяваше да пишка и извън тях 😁
А за лигите.... Няма да говоря..
Тя първо, че както пие вода и тръгва,иии след нея е една диря от банята по коридораа и накрая през целия хоол.. Шегуваме се с мъжа ми, че трябва да и закачим един парцал на дупето, че да бърше след себе си 😂.. Аа за просене не мога да се намеся, защото от малка знае, че до масата по време на хранене няма работа.. Единствено си пробва късмета, като имаме гости, ама аз на всички съм забранила, така че пак не и се получава 😁

# 235
Бети изгриза няколко ризи на ММ , чаршафите на спалнята ( те ми се досвидяха повече от ризите ) , кабели и най - вече столове .След като си разкъса леглата и изгриза коша за играчки в момента ( да чукна на дърво ) само нейните играчки унищожава .
Един стол за секунди го гризе , само стърготини от мустаците а после и от дупето излизат .

# 236
Ох,милата Вива,дано нещата се подредят по най-безболезнения за нея начин! Ще стискаме палци и лапи!
Ама каква тема сте захванали,ние сигурно ще сме първенци.. Blush Арес беше ОПУСТОШИЛ апартамента. То не знам от къде да започна- вратата на банята беше изгризана,паркета беше изкъртен на места,а на други надут от пишкане,лайсни имаше само 1.Стената в коридора беше издълбана толкова,че виждахме плочките в банята. После заварихме дивана само надран,на следващия ден облегалката беше на трески.. Hushed От 4 стола в кухнята,само 1 остана с всичките си крака. Колко чехли,кабели,зарядни са изяде. Имаше период в който за 10 дни,7 беше изял кабела за интернета и вече като звъннех в Булсатком ми казваха-Да,за Череша 12,ще изпратим момчетата Satisfied Дистанционни,колкото пъти ги забравя,толкова ги е изяждал.. Разпилени боклуци,ролки тоалетна хартия из целия апартамент милион пъти. И когато забременях,вече беше време за основен ремонт и когато всичко беше чисто ново буквално,умирах от страх да не изяде нещо. Ама се беше кротнал вече и не сме имали никакви “аварии”( пу пу,да не ме чуе Дявола) Joy

# 237
Леле,хора,какво говорите вие?!
  Желая Вива да се оправи скоро и бързо!

# 238
bilqna не спомена вет днес глаукома, ама като чета симптомите са идентични. Дано само здравото оче да си остане здраво.

Като сте заговорили за бели, аз май не се класирам въобще. Макс беше сравнително кротък. Чифт джапанки и май друго не се сещам да е направил. Вивата беше малко по-палава и все още е. От нея имам нагризан кабел на епилатора, кабела на лаптопа, оптипния кабел, малко обувки и сандали, домашни чехли. 🤣 Ама като ви чета вас направо са си били кротки агънца моите.

# 239
  • тук-там
Горката Вива! Дано имате късмет! Ще стискам палци да мине всичко леко и да оправите това страдание!
Ние минахме успешно пътуването с кола и фери и сме щастливи на морето:

Общи условия

Активация на акаунт