Любители на кучета - 108

• 28 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Seerose., честит Честър! Как така се реши на втори кучовец?
На мен ми се струва, че повече от едно куче е страшно.
От доста време насам искам второ куче да другарува на Денис, обаче все бях с идеята, че "моето второ куче ще си ме намери точно така, както Денис го направи". Та, прибирам се аз вчера и пред съседния блок гледам едно черничко бебче седи и плаче, милото. Повиках го, дойде, гушна се в мен веднага и сърце не ми даде да го оставя на улицата, ами си го грабнах и го понесох към вкъщи да го запозная с батко Денис.

А Бети е страхотна и ви пожелавам още дъъълги години да ви радва.

# 181
Ушите! Чистите уши ме впечатлиха. Разкошно кученце!

# 182
Ушите! Чистите уши ме впечатлиха. Разкошно кученце!

Тя обича да чистим ушите , чак заспива от удоволствие .

# 183
Добре дошъл, Честър! Голям сладур е!

Бети е много красива! Добре сте направили като сте я спасили!

# 184
  • о`майна лунна нощ е
Много ме радвате с последните постове!
Сий, поклон, момиче!
Добре дошли на Честър и Бети!

# 185
  • Бургас
Ето така изглеждам аз, след като вчера ме експлоатираха цял ден на вилата да пека чушки. Така ме налегнала умората, не мога да стана! Попитах - няма ли да правим лютеница като батко Макс, ама ми казаха да си гледам работата. И аз си я гледах работата, намалих морковите, приготвени за бурканите. Защо ми се караха, не разбрах? Говориха си, че морковите били много, реших да помогна.

Много е хубаво да има повече кучета! Добре дошли на новодошлите!

# 186
Тцтцтц, милата - не стига, че пекла чушки, не стига, че намалила морковите, ами сега и да й се карат. Ами, и аз не разбирам пък!

# 187
  • под тепетата
Сгрешила е, защото не е намалила пропорционално всички продукти Joy

# 188
  • Пловдив
Tintina, на кралска особа толкова селска работа... Вие сега като намекнах, че е понаедряла да не сте я оставили на моркови? Някоя селска кокошчица е съвсеем диетична и е някак по-подходяща за аристократимната й същност.

# 189
  • Бургас
Не е наедряла. Сега е разпльокана и затова така ти изглежда. Другите кучкари редовно ми правят забележки, че била слабичка.

# 190
Добре дошъл, Честър! Голям сладур е!

Бети е много красива! Добре сте направили като сте я спасили!
За ММ Бети е най - красивото куче в света , нищо че Бети щом се събуди започва да го използва като плюшена играчка .
Решението да си я вземем беше  на момента , това си е любов от пръв поглед .
Е ....след това любовта премина през изпитания ( обичахме да акаме и пишкаме на килима ) , но това беше толкова отдавна .
Изяде си всички легла , но ние пък най - накрая разбрахме че няма да спи в тях и ще спи при нас .Голям труд положи да качва нейното легло на нашата спалня , накрая го изнесе на терасата и го разкъса .

# 191
Добре дошла на Бети и Честър!
В Бети все едно виждам моята ,с тия огромни уши хаха.
На помощника не се карайте,той толкова работа и свършил като е мислил за вас,да ви спести малко труд.Сега се полага почивка.
Нашата днес не я взехме с колата като излизахме,оставих я на терасата сама.Направила си е раничка под предната лапа,после я свалихме в двора и я закачихме до като качваме покупките.Слушам я скимти,помислих че е за котките,а то било да се качи в колата хахах.Та мм до като прибира колата  в гаража ,я повози,е то беше лай и чудо,да не и вземат колата.

# 192
  • Варна
Добре дошли, Бети и Честър, много са сладки и двамата. ❤

Тонка, на моя комшийка френчито му се схващат краката, когато настине. Ако искаш, мога да разпитам по-подробно.

# 193
Тонка, бързо оправяне, Харли е корав мъж и това ще мине!
Сий, много да те слуша малкият Simple Smile
От нас поздрави от балкана

# 194

Общи условия

Активация на акаунт