Любители на кучета - 108

• 28 276
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тонка*, Харли не е само голям сладур, той е голям боец. Всичко ще остане само неприятен спомен. Heart

След последните капки Vectra 3D Саско получи сърбеж. Мина бързо, но сега не знам с какво да го обезпаразитявам външно. Алергия може да се появи във всеки един момент, а препаратите са такива гадости...

Данък: и той като батковците искал да ходи на спортни танци. Обувки вече си намери, ама нещо са му големи, та си ги моделира...

# 166
Ами,Иланг,това си е чиста дискриминация.. За едните може,за другите не. Той милия и обувките си нагодил..ти пак не го пускаш..Бива ли? Айде утре да се поправиш,да разклати и той малко опашка JoyHeart

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тонка, радвам се че имате диагноза и сте почнали с лечението ❤ Той не си мисли, че само Харльо е кекав, моя е същия кекльо. Така е с дисковата при булдоците, като руска рулетка е, ще се молим нашите да се разминат с нея 🍀

Иланг с каишка дали ще има реакция, защо не пробваш. Тео е с каишка от две години и съм доволна, иначе от капките и пропуски имаше с бълхи, че и с кърлежи 🤦🏻♀

Явно има пак много бълхи, че ми се прибра с 4 одеве 😮 Такова нещо от както е с каишка не е било, иначе накапах котарака, че да не скочи някоя на него с тая голяма козина, иди я намери пустата гад.

# 168
Цели 12 страници съм изпуснала.

Запознайте се с новото братче на Денис - Честър

# 169
Ох какъв сладур,добре дошъл HugHeart

# 170
  • под тепетата
Супер новина за започване на седмицата! Здрасти, Честър! А как го възприема батко му Денис?

# 171
  • sofia
Добро утро!
Тонка, как е Харли?
Добре дошъл, Честър!!!

# 172
Супер новина за започване на седмицата! Здрасти, Честър! А как го възприема батко му Денис?
Батко му първо го обдуши обстойно, после играха до полунощ. Накрая се тропнаха изморени да спят единия в краката ми, другия до главата.

# 173
  • под тепетата
Ще пестиш от ток зимата 😁

# 174
  • sofia
Последен ден ваканция...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 16:14 от Кришка

# 175
  • Пловдив
Seerose., честит Честър! Как така се реши на втори кучовец?
На мен ми се струва, че повече от едно куче е страшно.

# 176

Да разкажа за нашето съкровище .Тя се казва Бети и скоро направи една година .Не знаем каква порода е , намерихме я изхвърлена в един кашон .Беше малка , сладка топчица и се събираше в една ръка , не можеше да стой стабилно на крачета .Според вет.лекар тогава е била на около два месеца .
Сега е голяма , с характер и дава многа щастие и смях у дома .
До този момент не сме си мислили че ще си имаме куче , но ето че се промениха много бързо нашите мисли .

# 177
  • София
О, колко е красива!!!

# 178

Благодаря , с хетерохромия на очичките е но в.лекар каза че няма проблем за сега .

# 179
Разкошна красавицаа!! Адмирации за постъпката ви! HeartHug

Общи условия

Активация на акаунт