Любители на кучета - 108

• 28 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • sf
А пък някои сме на море 😁

# 316
  • под тепетата
Е, завидях за морето на Нейо!
Честър явно се спогажда с батю си и двамата са партия в игрите Simple Smile
Тонке, може да има бучка от игли, ако са бити все на едно и също място.
Автопортретът е един път! То при такъв модел ( позьор Sweat Smile) няма как да не стане, но си признавам, че и техниката много ми допада!
Иланг, не го мисли Озьо за самотен, той си е самодостатъчен. Пък и се навира във всеки, буквално не мога да взема думата вечер като се обадя да ги чуя. Вчера в Капана що кучета имаше...Едно сивичко с големина на магаренце го хранеше едричък господин ( лика-прилика са си) с картофки от чинията си.

# 317
  • Пловдив
`ТуиГ, портретът е уникален. Joy Ама Швепс-ът как е застанал за снимка - като войник. Heart
donsita, дайте му на Нейо една възглавничка бе. Яде ли пясък?
Seerose., вкара ми много грешни мисли в главата за второ куче. Цял следобед съм разглеждала обяви. Комшийката ме обяви за луда  - две деца, куче и коте... Но осъзнавам, че ми е рано за трети (пети) добитък.
Все пак не пречи да помечтае човек:
Скрит текст:
bilqna_69, онзи ден и аз водих Шошо на ресторант (Хепи) и се мъчих да го храня с тиквички и картофи. Е не - Сиганският Принц дори не опита картофче... Ама виж пилешки пуканки не отказва. Trollface

# 318
  • под тепетата
Иланг, що ме дразниш с тая красота, дето я показваш скришно, М?
Ако е  Хепито на главната, управителят има бултериер. Аз пък вчера бях да закрия сезона (като не съм го открила) на Рахат тепе. Там е котешкото царство!

Скрит текст:
Като гледам Швепса, в мен напира "Аз съм само един юноша бледееееен". Шма извините, нещо работата май в повече ми дойде през седмицата Sweat Smile

# 319
Представям Ви най-класическата игра в двора-Кой ще начупи най-много цветя?

Тежък живот води мойто куче

Или са така

Или така

Абе вижда се кой е мързела в групата 😂

Ето и бебето Граф

Без плезлата не може да минем

Пази дивана

Разходка

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:38 от Анонимен

# 320
  • под тепетата
Разкошни и  прекрасни!

# 321
Внимавайте с човешката храна.На наши приятели котката им получи алергия от човешка храна.

# 322
  • София
Гледайки снимките ви, стигам до извода, че е крайно време да си сменя телефона. Не само кучетата са прекрасни, но и самите фотоси. Недялка, ако не е тайна, с какъв телефон снимаш? Може и на лични да ми отговориш.

Аз много внимавам къде пипам Харли заради инжекциите, но той изрева като лъв, когато го подхванах през корема отдолу и това много ме притесни. Но кой знае, може без да искам да съм го притиснала и откъм хълбоците. Определено вече е по-добре, днес го пуснах да потича малко на поляната и ходихме да му купя антибиотика, с който ще завършим лечението.

# 323
Гледайки снимките ви, стигам до извода, че е крайно време да си сменя телефона. Не само кучетата са прекрасни, но и самите фотоси. Недялка, ако не е тайна, с какъв телефон снимаш? Може и на лични да ми отговориш.
Аз обожавам да снимам даже и инста страница/photo.grapher666/ само за снимки имам.Преди снимах с iPhone 8plus сега съм с iPhone 11Pro и двата са с хубави камери ,но и удрят доста бюджета,но все пак ми е по-удобно да снимам с телефон отколкото с фотоапарат/особенно кучетата/

# 324
  • София
Недялка, благодаря!
Надявах се да не е IPhone, тъй като не мога да се откъсна лесно от Samsung, а и дъщеря ми ще изпадне в люта завист. Имам хубав апарат, но напоследък ме мързи да го взимам да снимам и след това да източвам снимките.
Ще продължавам с удоволствие да разглеждам снимките на всички кучовци. Hug

# 325
  • под тепетата
Тонка, ако ходите пак при ветовете, кажи им за реакцията на Харли и помоли да му прегледат коремчето. Радвам се, че болежките му отминават, а и твоите тревоги покрай него!

Скрит текст:
Относно телефона - аз съм с марка, която вече не се произвежда, но ми е толкова удобен като размер и функции, че лесно няма да се простя с него. Имам Сони Ериксон XPERIA на 10 години миниатюрната версия , по-малък от кутия цигари 100мм. Обаче съм се убедила, че когато искаш качествени снимки, друго си е да снимаш с апарат.

# 326
Не знам откъде извади тази поза:

Все едно е виновен или уплашен, а нямаше нищо такова. Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Много е сладък е тоз Арчи. Трябва да се пробва в киното и на модния подиум. BowtieAnimal Dog2Sunglasses
Недялка, как се справяте с тази тайфа? Обучавате ли ги всичките?

Имам питане - както знаете Саско е голям любител на кучетата. Пощръклява като види някое, много му се играе, тича като обезумял да се гони (с което му угоди на тичането). Обачее без куче - не иска да бяга. Очаква да го гоня. Хвърлям му пръчка, тича да я вземе и после я зарязва. Същото и с топка. Вкъщи носи играчки, топки, въжета, шишета... Навън нищо не иска да носи. Как да го изморявам?

# 328
  • sf
Нейо и медузата

# 329
Много е сладък е тоз Арчи. Трябва да се пробва в киното и на модния подиум. BowtieAnimal Dog2Sunglasses
Недялка, как се справяте с тази тайфа? Обучавате ли ги всичките?

За храна и разходки писах скоро,а относно обучението всяко куче е на различна възраст докато е било бебе е главно само то обучавано.
Виктория знае -клетка/място,седни,стой,дръж,лай,ела
Румба -седни,клетка,ела,айде/когато го пускаме в гората за да ходи по дири от животни/
Луци-седни,легни,стани,донеси,хвани,стой,клетка,ела,айде/като румба/,да яде по команда
Граф-засега нищо не знае
Алабай и Мелиса знаят само ела и седни

Общи условия

Активация на акаунт