Любители на кучета - 108

• 28 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Нейо постоянно ближе едната си лапа. Гледам, че е червена между възглавничките, но не виждам рана.
Ще се пробвам утре да вместя в графика един вет.

И Чоки е така, ще чакам с интерес да чуя какво е казал доктора.

# 631
Ох, олекна ми, не сме сами.

# 632
  • Sofia
.......... хляб с бульон и гръбчета, три пушени пилешки фенера и един голяяяям кокал пушено рагу.....

Сиви, имам малко тъп въпрос - пилешките фенери направо ли ги даваш или ги обезкостяваш? Аз отвреме навреме взимам патешки набор за супа и варя и обезкостявам всичко, каквото може, но пилешки фенери не съм взимала.

# 633
  • тук-там
Ние сме научили Плюй и Пусни. Като изплюе, веднага награждавам. Още обаче не респектират напълно Не и понякога лапат нещо, което трябва да изплюят.
Изкъпах Мокка само с шампоан, май няма нужда от балсам:

# 634
Първо пусни научи, сега просто очите са ми на 100 и видя ли гадост казвам “не” и дори не посяга. Ако не видя нещо го засмуква де.. а разходките с ММ са си брънч, кво да ви кажа..
Близането на лапа - имаше случаи за гъбични инфекции от влага, при нас бяха в ушите, но някой беше споделил точно между пръстите, вижте се с ветеринар

# 635
Арчи има нова топка. Много готини звуци издава и му харесва. Е, това не му попречи да я пооформи тук-там:

Дори спеше с нея Smile

Няколко дни по-късно от топката остана това:

Към днешна дата я няма никаква. И звуците й останаха в историята. Smiley

# 636
  • Sofia
Искам да съм кучеееее 😁

# 637
А аз забелязах едно черно петно на спалнята, като се прибрах от работа 😂

# 638
  • под тепетата
Една новина от Пловдив
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Plovdiv-otbelyazvat-Me … hivotnite-1005835

Поздрави от Озьо Голямото Ушо

И на него му сложиха камина, зер да не му изстине дупарата!
Sivi,ти си майка Тереза в кучешки вариант Sparkling Heart
mtz, Мокката е разкошотия! Като виден лакомник я оприличавам на това

# 639
  • о`майна лунна нощ е
О, любим мой канелен нос! Виртуална прегръдка и намачкване от мен.

# 640
  • под тепетата
Благодаря,ТуиГ! Ще му я предам и аз виртуално Wink  А ти пък намачкай Швепса от мен !
 Цвети, подозирам, че известно време ще имате розово в изходната материя Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 641
  • Пловдив
Много данък, много нещо. Heart Усмихнахте тъжния ми ден.
mtz, по принцип няма огромна разлика между човешките и животинските козметики. Животинските следва да са по изчистени откъм съставки. Проблемът с балсамите е, че се отлагат върху косъма и животните при евентуално близане може да погълнат нещо. Също така голямата площ, върху която се нанасят може да доведе до по-голямо абсорбирано от кожата количество.
Аз лично мия/къпя Саско и Томас с една пяна, с която си мия лицето - без консерванти и без парфюмна композиция, без СЛЕС с меки пенители. Предполагам, че като кондиционер може да се използват най-обикновените балсами  и след това много обилно изплакване.

Саско си яде хапчетата, но яде и голи гранули! Направо не мога да повярвам. След като вчера вечерта ака 4 пъти  и последното пак беше към течно реших само на гранула да го мъча. И днес е добре. Дано продължи така. Хапва по 300 гр, разпределено на два приема. Дано се разминем с по-сериозни лечения и овладеем драмата.

# 642
  • Пловдив
Пак съм аз.
Ако ви липсва ревливият принц
https://youtu.be/lDa-ZMyZVOs

Към площадката реве и дърпа. На връщане образцов.

# 643
  • sofia
Пак съм аз.
Ако ви липсва ревливият принц
https://youtu.be/lDa-ZMyZVOs

Към площадката реве и дърпа. На връщане образцов.
Хаха, голям образ е Шошко! Изпълнявям, вика, с отвращение.

# 644
Хах.. Как те погледна само, изразително! Голям е сладур Шоши

Общи условия

Активация на акаунт