Любители на кучета - 108

• 28 203
  • 739
  •   2
Отговори
# 675
На разходка с другарче

# 676
  • Бургас
От пикник стана посерник:( Медузите се давеха, трябваше да ги спасявам!

# 677
Някой кучета се качват по покриви.. Други по пейки.. 😂

# 678
  • Пловдив

Ози бил алпинист, Елза спасител, Еро дегустатор, а Шошо продължава да бъде лИбовник. Не можем да стоим на площадката - само той квичи и тича след същата кучка. Има и стари мъжки кучовци там. Защо само моето пощръкля? Мога ли на 10 месеца да го кастрирам?

# 679
  • тук-там
Можеш Simple Smile
The Barbecue Masters 😂

# 680
  • Бургас
Мъжките май по-късно трябва, след година и половина.
Може просто да я харесва, за да играят, ако не е разгонена... Елза си има любими приятели мъже, с които обича да се надбягва и да се бори.

# 681
  • Пловдив
Съвсем любовни са му намеренията.
Той играе с други кучета и мъжки и женски, но точно тази го побърква. Била е разгонена миналия месец.

# 682
  • София
Днес Юки пощръкля за игра и за първи път я пуснахме в кучешко заграждение. Веднага се яви друго френчи, с един месец по-голяма от нея и ето го резултата

Тепърва ще добива смелост и няма да се дава на големите каки и батковци

# 683
  • sofia
Иланг, Леон на 7 м. го кастрираха. Разбира се, разпитах и според ветеринарите, не беше нужно да чакаме.
Миг на нежност:

# 684
  • Пловдив
mona77, така е с кучетата. Доминация.

Сиганският принц без граховото зърно...

Кришка, на мен ми казаха след годината. Но нагонът му е ужасен. Вече една седмица всяка вечер едно и също...

# 685
А не ви ли е страх от бяс с тия лисици? То кучета са ваксинирани, ама хората не.
И аз си го мислих....
Срам не срам , да си призная, че съвсем на скоро гледах някакво предаване от което разбрах, че бяс не се лекува....
Бях в шок!

# 686
Здравейте ,някой от вас хранил ли е с една от тези храни :
https://petmall.bg/product/puffins-adult-mini-122

или Husse? Ще се радвам да сподели мнение Simple Smile
Хранила съм го с Акана-не я хареса,хапваше Есеншълс с риба(но за съжаление или му дойде много силна или протеина не знам)
В момента е на Вирбак.

# 687
  • София

Хранила съм го с Акана-не я хареса,хапваше Есеншълс с риба(но за съжаление или му дойде много силна или протеина не знам)
В момента е на Вирбак.
За първата нямам мнение. Относно Хусе - изяде един чувал пъпи версията като я взехме от Развъдчиците те хранят с това. Обаче при Гея се появи пърхут, след смяна на храната съответно изчезна.
Хранили сме с Акана, Есеншъл, Ориджин, Тейст ъф дъ уайлд, от всички бяхме доволни с иключение на Тейст ъф дъ уайлд.
В момента от около година сме основно на N&D агнешко със спелта и боровинка, или агнешко с тиква и боровинки, или херинга с нещо си. Като че ли от N&D сме най-доволни откъм усвояване на храна и т.н, което не означава че другите видове храна по горе са лоши. Освен това Гея е мителшнауцер, порода предразположена към определени заболявания, затова се стараем протеина да е не повече от 30 и мазнините в храната 16-18. Та като тръгна да избирам храна съм със стоте претенции, следя разни рейтинги за качество на храните и съдържимото в тях. Тоест оптималната за моето куче храна не е задължително да е идеална за другите, отделно тя яде всичко и не подбира.

# 688

В момента е на Вирбак.
За първата нямам мнение. Относно Хусе - изяде един чувал пъпи версията като я взехме от Развъдчиците те хранят с това. Обаче при Гея се появи пърхут, след смяна на храната съответно изчезна.
Хранили сме с Акана, Есеншъл, Ориджин, Тейст ъф дъ уайлд, от всички бяхме доволни с иключение на Тейст ъф дъ уайлд.
В момента от около година сме основно на N&D агнешко със спелта и боровинка, или агнешко с тиква и боровинки, или херинга с нещо си. Като че ли от N&D сме най-доволни откъм усвояване на храна и т.н, което не означава че другите видове храна по горе са лоши. Освен това Гея е мителшнауцер, порода предразположена към определени заболявания, затова се стараем протеина да е не повече от 30 и мазнините в храната 16-18. Та като тръгна да избирам храна съм със стоте претенции, следя разни рейтинги за качество на храните и съдържимото в тях. Тоест оптималната за моето куче храна не е задължително да е идеална за другите, отделно тя яде всичко и не подбира.

Благодаря ви.По едно време и на моят йорки му давах ND , но се подриска от нея доста и не смея да му давам от тази. То както при хората ,при всеки индивидуално Simple Smile Видях тази Пуфинс,изглежда добра. Гледах и Платинум,по мека била,но мисля,че за зъбите е по-добре да е твърда. Ще видя,може Husse  да поръчам.Надявам се само да не е боклук Simple Smile

# 689
  • София
bulgari_bs чак буклук едва ли е Хусето, но според мен основното съдържимо е ориз и състава на останалата част от гранулата е неизяснен, доволно обогатена с пилешки протеин, тоест ако си имала проблем с НД е много вероятно и с Хусето да имаш.
НД с пиле или с пилешки протеин НЕ препоръчвам /не се подриска но газообразува бррр.../, агнето е друга бира. Имат и разни холистични видове, купувала съм за разкош, че са скъпички, но пък хубави.

Общи условия

Активация на акаунт