Любители на кучета - 108

• 28 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И искаш да кажеш, че за пореден път ми приготви раницата, хавлията, яденето, наградките и пак ги забрави ... в Пловдив?! Добре, че леля ми Кая има храна и ще отдели шепа гранули, та да не ми свири тумбакът от глад.

изражението на Швепса просто е култово. Няма нужда даже от превод... Joy

# 661
  • Бургас
Мен ако ме погледнат тъй, вечно ще си нося наградите в джоба!

# 662
.......... хляб с бульон и гръбчета, три пушени пилешки фенера и един голяяяям кокал пушено рагу.....

Сиви, имам малко тъп въпрос - пилешките фенери направо ли ги даваш или ги обезкостяваш? Аз отвреме навреме взимам патешки набор за супа и варя и обезкостявам всичко, каквото може, но пилешки фенери не съм взимала.
Пушените фенери ги взимам за бездомниче, което храня. Давам го с кокала. Каква съм гадна само, ама на Макс не съм му давала до сега такъв 😂 За Макс варя пилешки фенери, ама добре ги разварям и те кокалите омекват и му ги давам така. Патешките обезкостявам, сами патешкийки шийки давам с кокала да се радва, че много обича.
Знам, че е кучешка тема, ама вижте какъв нов любимец си имаме на работа нощем:

Хапна си мекица и луканка 😁

# 663
  • Bарна, морето, сините вълни
Ехааа, душица. Добре си е замезила Кума Лиса. Много дълъг куйрук има. Grinning
А ти доближи ли се до нея, не се ли страхувахте една от друга?

# 664
  • под тепетата
То само погледът на Швепса да беше! Ами жуката как тънко е присвил кат свекърва, м?!
Sivi, поправям се - майка Тереза за всички животни!
И ние си имаме такива гадинки.

# 665
Деспи не я е страх от хората. Бях съвсем близо до нея. Освен това и една камара народ се подреди да я снима и им викам да я оставят малко на мира да си похапне на спокойствие. Мярка се от две седмици тук и обикновено стои покрай опашката с камиони. От време на време идва и до нас да огледа за храна, ама понеже е атракция и всеки хвърля по нещо.
Преди време имаше една седеше в българско пак по опашката с камиони. Ама точно като куче, подредила се под кабинките и гледа жално към шофьорите 😂 Даже имаше случаи подредила се лисицата с няколко кучета и чакат ядене.
А физиономията на Швепса е просто уникална. 😁

# 666
  • Sofia
Сиви, благодаря за информацията, ще пробвм и аз с фенерите. Шийките ми се струват много ръбести, но ако при вас няма проблем да ги яде, може да му дам да опита. Те са един калибър с моя Чоки.

Една снимка със “снахата”

# 667
Те направо са се целунали. Красавци Heart

# 668
  • София
Буба пак се надивя с другарката й Рая вчера, та днес още си доспива Grinning И пак нямат дори една снимка заедно...

Нашата идва привечер, хапва (на улицата, не вкъщи) и една част си заравя в двора ни, ходи да си върши лисичите работи из квартала, пък после наминава късно вечерта да поиграе с Буба. Играта се изразява в лаене, тичане, скачане и драскане с лапи и усти по прозореца (Буба чат-пат се удря в хладилника от вълнение) Grinning Ако бяхме с голямо куче, сигурно вече щяха да играят заедно навън, но Буба е малка и Лиси не знае съвсем добре кучешките игри. Тяхната любов ще си остане платонична, уви.
Бяхме спрели да й даваме папу, ама очевидно цялата вилна зона я храни, та не ни се получи идеята с подивяването Sad  Само да види човек с торбичка да излиза от вратата, веднага тръгва след него. Тази ще си остане полудомашна, вместо да хване гората и да всява респект.

Много е готин Саско, как с неудоволствие, но все пак угажда Simple Smile И Арчи как бързо е терминирал топката - явно нищо не може да му се опре. И Швепса, и Макс, и... всичките, бе! Да са здрави, наядени, изкъпани и послушни дано! Само това с балконите звучи опасно, но съм сигурна, че човеците все ще намерят начин да опазят безценните калпазани...

Despicable, Еро малиноа ли е или друга овчарка? Всее не мога да разбера по снимките (stupid me).

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:52 от ToniShu

# 669
  • sf
Неделя е...

# 670
  • Bарна, морето, сините вълни
Леле, толкова са сладки тия лисички. И кучаците, разбира се! 🥰

Тони, на Еро майка му е малинка, а баща му немска, миксче е. Grinning

Не, не съм сбъркала темата! Баш за тук е.
Ще правя аз руло от тиквички и съм си оставила блата на терасата да изстива и тоз' нашия лакомник да вземе да ми го огризе. По принцип не е такъв...тоест, лаком е и проси но досега нямам спомен да е крал от масата. Или, ако го е правил, то е било като по-малък. Как да е, не ми развали плановете, изрязах огризаното. Grinning

# 671
  • София
А не ви ли е страх от бяс с тия лисици? То кучета са ваксинирани, ама хората не.

# 672
  • под тепетата
Много сладка лисичка! Също като по филмчето "Лисицата и детето"!
Despi, ми и той се е научил здравословно да се храни покрай Монката Smile
"Котка"(голяма) върху горещ неламаринен  покрив

# 673
  • Sofia
Леле, какъв алпинист! Не го ли е страх от високо? А теб?

# 674
  • под тепетата
Мен определено ме е страх от високо, но тук покривът е под формата на дъга и слиза до земята Simple Smile На снимката не се забелязва.

Общи условия

Активация на акаунт