Клиники в Истанбул - тема 10

• 46 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой чувал ли е мнения за имвитро в Medicana Bahçelievler ?

# 556
Здравейте! Искам да попитам, дали има дама, на която са й отстранявали миоми, преди ин витро процедура? Интересувам се, как са протекли нещата - при кой лекар/клиника, колко е струвало и има ли успели, впоследствие. Ще съм ви много благодарна, ако споделите!

# 557
Здравей, scharada!  Аз преминах през операция на миома началото на август при д-р Карликая! В зависимост от това какъв подход ще предприеме д-ра и какво е най-добро за теб цените са между 2500-3500€ . Препоръчвам ти да се свържеш с някоя от координаторките и те ще ти дадат най-подробната и вярна информация за цените! Операцията ми мина много добре, излязох упойка и след това спах цял ден! След два дни ме изписаха и на деня след това имах пак преглед при д-ра и после се прибрахме в бг! Операцията се прави в съседна клиника, точно до хотел Мим! Не съм имала никакви проблеми след това и сега живи и здрави началото на Дек заминаваме за започване на процедурата! Надявам се че съм ти помогнала! Успех!
Здравейте! Искам да попитам, дали има дама, на която са й отстранявали миоми, преди ин витро процедура? Интересувам се, как са протекли нещата - при кой лекар/клиника, колко е струвало и има ли успели, впоследствие. Ще съм ви много благодарна, ако споделите!

# 558
  • София
Доктор Танчев в Токуда. Работи и с давинчи, и с лапаро. Доплащането е 1100 някъде, поема се от допълнителното здравно ако имаш.

# 559
Аз мога само да кажа , че имам успешна бременност след махната миома и 4 кюртажа. Миомата беше по вътрешна стена и към 8х8 см. Бях при др. Славчев от Майчин Дом, мина мнг добре но беше 2013г. Ако може да се махне с Давинчи е по-добре. Зависи и от размера - лапароскопски е по-добре.

# 560
Имам вече две операции, в България. Четири години, почти не растяха, въпреки че се формираха нови, вероятно от стимулациите. Имам и две, неуспешни бременности. Тази година, отново забременях и те пощуряха. През годините съм ходила, при доста специалисти. Мнението им е, че миомите ми са рецидивиращи - режат ги и поникват, нови. Имам и една миома, в стената на матката, за да се премахне - трябва да отранят, матката.

# 561
Имам вече две операции, в България. Четири години, почти не растяха, въпреки че се формираха нови, вероятно от стимулациите. Имам и две, неуспешни бременности. Тази година, отново забременях и те пощуряха. През годините съм ходила, при доста специалисти. Мнението им е, че миомите ми са рецидивиращи - режат ги и поникват, нови. Имам и една миома, в стената на матката, за да се премахне - трябва да отранят, матката.
При повечето миоми се очаква , че пак може да порастне нова и все повече жени имат и то млади. Моята миома беше интрамурална и голяма, махнаха я с операция като секцио. При успешната ми бременност ембрионът се беше закрепил за късмет  на другата стена на матката ( не при операцията) Консултирай се с турците по-добре , а също и за инвитро с ПИД, за да не се стига пак до аборт. С Давинчи могат да премахват малки миоми ( по скъпо ще е сиг.).В Плевен също имат Давинчи и са добри , но май доста се чака за да се вредят за апарата. Правили ли сте консултация с него може ли да се махнат - мисля , че до около 3 см миома може.

# 562
Здравейте, днес е първи ден от цикъла и писахме на Елиз за започване на подготовка за ЗЕТ. Това което ни притеснява е че пролактина на съпругата има големи вариации. В рамките на две седмици го изследвахме 3 пъти - първия път - 53, втория - 17 и третия - 33 при горна граница 23. Някой имал ли е такова движение и дали с този пролактин ще ни отложат за следващ месец?

# 563
Здравейте, има ли сред вас успели в Турция с установена лека форма на ендометриоза?

# 564
Здравейте, днес е първи ден от цикъла и писахме на Елиз за започване на подготовка за ЗЕТ. Това което ни притеснява е че пролактина на съпругата има големи вариации. В рамките на две седмици го изследвахме 3 пъти - първия път - 53, втория - 17 и третия - 33 при горна граница 23. Някой имал ли е такова движение и дали с този пролактин ще ни отложат за следващ месец?
Здравейте. Пролактина се влияе от много фактори, за това дава различни резултати. При мен положението беше същото. При първото изследване беше 2 пъти над нормата, втория път беше на горна граница и при третото изследване вече беше в норма. И трите пъти бях спазила изискванията за изследване на пролактин и нямам обяснение защо така се получава. В Мемориал нищо не казаха, започнаха стимулацията.

# 565
Здравейте! В понеделник беше моят трасфер на ембрион след ПИД с качество 4АА. От днес усещам постоянно придърпване и имах еднократно кафеникаво зацапване. Използвам Лутинус таблетки сутрин и вечер (заместител на Кринон), на някоя от вас случвало ли се е кафеникавото зацапване?

# 566
Ако това те тревожи, пиши на координаторите.  Дано е добър знак.
Аз съм имала зацапване към 5 г.с., тогава им писах и получих инструкции.

Здравейте! В понеделник беше моят трасфер на ембрион след ПИД с качество 4АА. От днес усещам постоянно придърпване и имах еднократно кафеникаво зацапване. Използвам Лутинус таблетки сутрин и вечер (заместител на Кринон), на някоя от вас случвало ли се е кафеникавото зацапване?

А какви са специалните изисквания при изследване на пролактин?
Здравейте. Пролактина се влияе от много фактори, за това дава различни резултати. При мен положението беше същото. При първото изследване беше 2 пъти над нормата, втория път беше на горна граница и при третото изследване вече беше в норма. И трите пъти бях спазила изискванията за изследване на пролактин и нямам обяснение защо така се получава. В Мемориал нищо не казаха, започнаха стимулацията.

# 567
Здравейте, има ли сред вас успели в Турция с установена лека форма на ендометриоза?
Аз съм сред успелите в Турция с тежка трета степен на ендометриоза.

# 568
Пролактина е стресов хормон и  може да излезе завишен от много фактори. За да е реален резултата предната вечер не трябва да сте правили секс,  не трябва да се докосват гърдите, вземането на кръв трябва да стане сутринта, като не трябва да е имала много движение и да е в покой 20тина минути преди това.

# 569
Здравейте, днес е втори ден от МЦ и от клиниката ни изпратиха терапията преди ЗЕТ. Имаме указания да направим преглед на 11-ти ден и да изпратим резултатите. Съпругата има поликизтозни яйчници и затова се чудим дали да се проследяваме в БГ до трансфера или да отидем по-рано за да ни проследят там на място. Вие как процедирате преди ЗЕТ? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт