Клиники в Истанбул - тема 10

• 46 898
  • 741
  •   2
Отговори
# 585
На Коледа се случват чудеса, дано тази година чудото сполети всички нас. Simple Smile

# 586

Момичета, днес ми е 7ми ден след трасфер.  Според вас имам ли повод за радост?

# 587
Чертичка има но трябва да направите кръвен тест ! Аз на теси пикливи не се радвам! Стискам палци ❤

# 588

И аз имах на 7ми, честито!!!!

# 589
И според мен имаш повода за радост ! Както казват тук в БГ Мама “тихичко честито” 🙏 🤞😊

# 590
Anasteyja, тихичко честито и от мен!

Mimikzbg, на втори ден още не е почнало образуването на лигавица.
Към 11 ден в Мемориал я мерят и преценят дали да включват още лекарства за лигавица.

# 591
Здравейте, пункциите в Турция с пълна упойка ли се правят?

# 592

Към 11 ден в Мемориал я мерят и преценят дали да включват още лекарства за лигавица.
Още на 26.11 се свърза с Елис и тя ми каза че започваме потготовката за трансфера, като следва на 2 ден да отида на преглед да измерят Ф на кръст и дебелина на лигавицата, моята беше 3,5мм., както и да пусна ЛХ, естрадиол и прогестерон. Сега на 06.12 на 11 ден отново съм на преглед тук в Бг и отново трябва да им пратя резултатите от прегледа.
Да с пълна упойка.
Скрит текст:

Честито и от мен. Това първи трансфер ли Ви е?

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 09:10 от AnMary

# 593
MimiKzBg,
Да, така е, мери се лигавицата, имах предвид, че по-важно е на следващия преглед какво ще е. На мен на втория преглед ми включиха и Климара, защото сметнаха, че трябва още да я засилят. Успех!

# 594
MimiKzBg,
Да, така е, мери се лигавицата, имах предвид, че по-важно е на следващия преглед какво ще е. На мен на втория преглед ми включиха и Климара, защото сметнаха, че трябва още да я засилят. Успех!
Ясно. Благодаря. А помните ли вашата колко е била, имам предвид дали съм добре в момента. В неделя пак ще отида на преглед при моята докторка. това са лекарствата които ми изписаха.

# 595
MimiKzBg
Не помня, но със сигурност беше по - малко. Добре си. А и тепърва ще расте!

# 596

Още на 26.11 се свърза с Елис и тя ми каза че започваме потготовката за трансфера, като следва на 2 ден да отида на преглед да измерят Ф на кръст и дебелина на лигавицата, моята беше 3,5мм., както и да пусна ЛХ, естрадиол и прогестерон. Сега на 06.12 на 11 ден отново съм на преглед тук в Бг и отново трябва да им пратя резултатите от прегледа.
Да с пълна упойка.
Скрит текст:

Честито и от мен. Това първи трансфер ли Ви е?
Да, първи трасфер, за радост днес и теста го потвърди с високо ЧХГ.

# 597
Anasteyja, супер новина Heart

# 598
  • Пловдив
Здравейте, момента днес излезе резултата от генетични изследвания струва ми се, че има доста анимали

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 18:22 от Valq12

# 599
Не сте изследвали половината тромбофилии които са важни . Така е малко не пълноценно

Общи условия

Активация на акаунт