През МАРТ със мартенички бели и червени и с бебоци сладички засмени!

• 12 669
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Мария, аз ако знаеш как искам да не правя нищо Sad Обаче не мога за 5 мин да си полегна например, или работя, или покрай детето, или в кухнята Close Почивай сега, че после и да искаш вече няма да можеш. Освен ако не дадеш детето на някоя баба  Simple Smile Аз досега още не съм го дала.
Иначе и аз съм цял ден пред компютъра, но освен че ровя тук и работя Simple Smile Излизай, разхождай се, гледай филми, че после ще ги сънуваш  Simple Smile...абе супер е да си свободен Wink Само гаденето е мноооого неприятно, но дано мине скоро и след това да използваш всяка свободна секунда за себе си Hug

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 08:51 от zayo

# 106
Привет на мартенските мами и от мен Simple Smile
Аз също с вълнение и радост се разписвам в тази група Heart Eyes
Оказа се, че живот и здраве ще ставам мартенска мама за втори път Laughing
Вече съм в 15 г.седмица, а продулжава да ми се гади, в допълнение ми става лошо от компютъра.Затова ше съм кратка, просто исках да се включа и аз в групата Simple Smile
Лека и спокойна бременост на всички бъдещи майчета  bouquet

# 107
  • Пловдив Белащица
Ох, аз пак да се оплача. Гаденето се мъчи да си тръгне, ама дойде повръщането. За десет дни съм повръщала таман 4 пъти, като преди това изобщо не съм  Sick Така че ще чакам, да отминат тези периоди вече незнам кога - когато  Confused

# 108
Момичета,днес цял ден имах някакви странни болки от вътре в дясно някъде в областта на жлъчката.Гаденето ми не минава и ми трови дните,просто не мога да си намеря място.А и понеже не работя нищо,по цял ден се чудя какво да правя.Ако не си намеря работа ще полудея така.Само стоя пред компютъра,и очите вече ме болят....
Оплаках ви се,дано при вас е по-оптимистично положението!
Лека нощ!

Аз и предишната бременност си бях вкъщи и зимата ми беше доста скучно. Използвай поне сега времето за разходки.

Иначе и на мен тотално ми втръсна вече от този интернет!  Mr. Green Две години си стоя вкъщи, очертават се още толкова, че и отгоре и накрая ще изпуша!

Аз пия вече Пренатал, сокчетата на Хип нещо не ми допаднаха, във всички витамини има фолиева киселина - витамин B9, така че и аз продължавам да я пия, но наистина няма да навреди с нищо.

# 109
Фема, аз стоя вече 3  Shocked И също имам това чувство, нищо че работя, нали пак съм в къщи сама. Понякога страшно ми липсва някой с който да си побъбря ей така Sad

# 110
Wish, какво ти изписаха за желязодефицитната анемия?На мен ми откриха такава края на май месец.Още дори не бях бременна.Изписаха ми Сорбифер.По едно на ден.Като разбрах за бременноста казах на моята докторка, че пия и тя ми каза, че не пречело.Пих го два месеца.Другата седмица съм на изледвания и ще видя какво става с моя хемоглобин.

# 111
Аз пия Maltofer Fol, по едно на ден. Приличат на ефизол за гърло и са подобни на вкус, само дето ми оцветяват езика в червено! Simple Smile Не са гадни.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 11:01 от wish

# 112
zayo и FEMA-bg ,абсолютно ви разбирам,че с малки дечица няма как да останете свободни,но ако по цял ден бездействаш,е също гадно.Аз доста време съм така - имам големи периоди,в които почивам и ми е адски скучно.Но ще си измисля нещо до догодина,не може така!!! Naughty
А странните болки от вчера,а днес по-леки си мисля,че идват ог разтягащата се матка!?Мислите ли,че може тя да е?Защото болката ми е позната като такава,но просто сега е по-нагоре!
 Heart Eyes

# 113
Здравейте,
отдавна не съм писала, но ви чета когато имам време.Аз съм в 13-14 г.с.Другата седмица съм на преглед и чак тогава ще ме пратят на изследвания.Обаче ми е много притеснено, че става късно.На всички ли ви направиха изследвания вече?И още нещо-някои от вас от Пловдив изследвалили сте се за токсоплазмоза и къде?Много ми притеснено понеже имаме котка и нали знаете.Желая ви много успех и много Laughing Laughing Laughing

# 114
Petygs и аз сега си правя всички първоначални изследвания. Също като теб се притеснявам,че позакъснявам, но доктора така реши. Успокои ме, че не е късно Simple Smile

# 115
Мария, може и от това да е.
Аз имах тази нощ адски странна и силна болка, която не разбрах откъде идва, но някъде откъм пикочните пътища май. Като болка в бъбрека, но не беше той точно. Отидох на тоалетна и после легнах на другата страна и лека полека заглъхна...Така и не разбрах нещо се беше притиснало ли какво newsm78
А за бездействието, така е всяко нещо в повече е гадно Laughing Ако искаш да се разменим за малко, супер ще ни се отрази Sunglasses

# 116
zayo,като гледам какво бонбонче е твоята Дени,с удоволствие ще си поиграеме за ден-два.
При мен болката направо ми спираше дъха,но както обясняваш,май е подобна на твоята.Слава Богу днес за сега я няма.
 Heart Eyes

# 117
  • Пловдив Белащица
...И още нещо-някои от вас от Пловдив изследвалили сте се за токсоплазмоза и къде?Много ми притеснено понеже имаме котка и нали знаете.Желая ви много успех и много Laughing Laughing Laughing
На всякъде може да я направиш. Хубаво е да си пуснеш и IgM и IgG - това са за минала и за сегашна инфекция за да се проследи.

Иначе за момичетата, които не са им пуснали изследванията - могат и сами. ПКК и Урина + Седимент ми струваше 7,50 лв. Вече Хепатита и Васермана излизат към 20 лв общо та може да се напъвате за направление.

# 118
Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук, но днес след като ходих на лекар реших да споделя... Първо, термина ми се промени и сега окончателно ми определиха 12 март 2007г. - това за статистиката. Второто, за което искам да попитам някой по-просветен е, че бебчето е разположено седалищно, та въпроса ми е това лошо ли е? Доктора каза, че то щяло да се обърне, но не ми поясни нищо повече. Така че не разбрах какъв всъщност е риска. Някоя от вас знае ли? Иначе бебчето ми махаше с ръчички докато се преглеждахме. Всичко изглеждаше нормално и слава богу, зощото много се притеснявах напоследък. Та това е в общи линии при мен. Желая ви хубав ден и много усмивки!!!

# 119
Ами те всички бебета в момента се въртят и се преметят на всички страни, с главите надолу, после си лежат като в легълце, както си искат. Все още имат достатъчно място за салта и акробатика.

Въобще не се притеснявай, бебето ще заеме поза доста по-късно, въпреки че много бебета, които са седалищно се обръщат в последния момент.

Нищо притеснително няма за момента!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт