💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 521
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 45
Този е на 38, а дава заявка да е кух като хралупа...

# 46
Имам един въпрос - тази вечер какво се очаква? Първата капитанска или първата номинационна битка?

От промото останах с впечатлението, че в битката участват всички играчи, тоест е номинационна, а преди бях запомнила, че във вторник са капитанските.

# 47
Много дълги епизоди - снощи докато ги догледам, стана време за ставане. Не знам дали ще следя до края.
Но ако говорим за предпочтания към определен отбор - засега най-приятно впечатление имам от Жътварите, макар и Иванка да прекалява с превземките и руския акцент.
От Ловците харесвам половината - онова момче - фехтовчика и Ванчето. Йоана ми е чисто визуално странна - много на ранен етап се вкисна и според мен обезсърчи. Колкото до Жиу-Жицуту и онази перхидролена прелест - бих се радвала много, ако в реала не ми се налага никога да деля един покрив с подобни екземпляри.

Рибарите - нещо мъШката част секаш дава фира. Тва напомпаното пилотче два часа развръзва възел. Егаа си - представям си, ако пък трябваше да вдява. Отново чисто визуално ми е много анти онази дама с плитките, дет била много хепи. Катето не знам защо лекичко ми напомня на Рут Колева като държание. Именно заради това не знам още дали наистина и симпатизирам. Определено ще е трън в задника на мъжете, ако не и на...всички. Колко за дълго - отделен въпрос.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:58 от Анонимен

# 48
Ще има май нов начин на гласуване на номинации. Много се надявам да е по-справедлив. В предния сезон кой ще е номиниран много зависеше от първия посочен да номинира. Останалите просто номинираха първите нарочени колкото да избегнат те номинации.
После вече дойдоха заговорите.
При две жени капитани с по два гласа би било голяма грешка да не ползват предимството си да отстранят мъж докато са по равно. Изгонят ли жена оттам са наред жените, защото мъжете не биха се номинирали в началото. И ще видим същия сценарий от миналата година.

# 49
На Жътварите мъжката част ми изглежда по-стабилна; на Ловците - женската, Рибарите за нищо не стават.

# 50
  • Sofia
Ще има май нов начин на гласуване на номинации. Много се надявам да е по-справедлив. В предния сезон кой ще е номиниран много зависеше от първия посочен да номинира. Останалите просто номинираха първите нарочени колкото да избегнат те номинации.
После вече дойдоха заговорите.
При две жени капитани с по два гласа би било голяма грешка да не ползват предимството си да отстранят мъж докато са по равно. Изгонят ли жена оттам са наред жените, защото мъжете не биха се номинирали в началото. И ще видим същия сценарий от миналата година.
И аз това си мислех,но дали ще им стигне акъл...Thinking

Още на никой отбор не симпатизирам.Харесвам Милен и Владислав,ма те пък от различни.

Смайли,страхотна нова тема! Hug

# 51
Много ми е неприятно, че някои от жените се натискат на мъжете и биха номинирали жена на случаен принцип само заради това(едва ли слаби звена (както бояна миналата година) биха се аргументирали, че номинират някоя жена, защото е слабо звено, по-логично е поне едни по-силен опонент да искат да изгонят, от друга страна не е много изгодно да гонят силните в началото на играта, когато отборните битки са важни.
Също толкова ми е неприятно да гледам разни мъжемелачки, мъжемразки и вечно заканване...само защото някой е мъж.

При мъжете сякаш това го няма, от време на време някой бай тошо се появява да се тюхка как жена има два гласа, или да заявява , че жените не са му конкуренция. Но като цяло сякаш мъжете играят за себе си и мислят по-логично, поне миналата година беше така и сега макар и в началото отново усещам същото.
Това равенство дето все го повтарят не го виждам особено в самото общуване.

Ако бях вътре сигурно щях да се сприятеля с Ваня и Йоана.

Но за бога що за лукс е това да спиш с непознат в едно легло.... дори и с познат, е5аси лукса, по -добре стая и баня за всеки, а не тоя иконом, който миналата година беше точно за два епизода........
А и отбраните им ястия ги помня, че бяха снакс и макарони, и вафлички...
А в колибата имаха най-прясна и даващи сила храна ....зеленчуци и яйца.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:49 от Anne

# 52
О, да - това, което беше обявено за лукс 5* хич не ми изглежда като такова.
А Ивана може и сама да се е пъхнала в легълцето на актьорчето. Тя нали уж на горното легло искаше, а се виждаше как тя е на долното от външната страна.
Джералдин малко ме дразни с това еуфорично цвилене. Ама хайде, на нея ще й простя, защото е още малка.

Това, че в началото не се номинират мъже за гонене, го отдавам на притеснението, че ако се паднат нейде край реката, разчитат все пак на мъжка сила и уменя за разни, както се видя, паянтови постройки, риболов и палене на огън.
Не съм гледала в предишни сезони, но наистина рядко се вижда по тези формати жена, която по всичко може да съперничи на някой от силните мъже.
Но пък и това откровено присламчване като на бившата балерина не ми допада. Тя си показа всъщност при разговора с едрогърдата си съквартирантка, че ще залага на подмолни тактики. Само дето явно не е толкоз умна и отдалеч си личи лично нейната тактика каква ще е. Освен ако не е амазонка - скрита лимонка и заедно с другите мацки не теглят шута на Тодър ЖиуЖицуту.

# 53
  • Испания
Имам един въпрос - тази вечер какво се очаква? Първата капитанска или първата номинационна битка?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 54
Благодаря за темата. Сега ще разучавам участниците.
Снощи не можах да гледам много, но гледах почти всички от участниците докато плуват и никой не плува добре. Уж свободен стил, обаче така си въртят главите, че се чудя как не им се замотават. Полицаят беше най-добре.

# 55
И аз още не мога да си избера отбор, на който да симпатизирам повече. Може би след края на тази седмица ще ми бъдат по-ясни. Не са ми интересни интригите им, кой го е страх от кози и кой ще се намести в нечие легло.
Искам са гледам битките и отношенията им там. Предпочитам да отделят повече време на това, как си разпределят задачите преди битка, чия тактика печели и т.н. Вероятно ще си харесам някой конкретен участник и покрай него ще подкрепям и отбора му.

# 56
Само на мен ли ми се стори, че не дадоха визитките на всички участници? Или съм ги превъртяла заедно с някоя реклама...

# 57
Ох, и аз съм в потрес от подбора на участници.
Разлигавено рускинче, дето даже не крие меркантилността си;
Тази със салона за красота, дето дори не мога да й изкоментирам "красотата";
Ученичка, дето още не знае на кой свят се намира;
Екатерина ми е толкова противна в изказа си, ако ми е на къс пас... не знам, голяма уста вади, ама пълни глупости дрънка;
Ева, Сюзън, Симона и какви бяха още там кифли, крайно неподготвени за каквото и да е състезание и за тези условия....
Честно казано, от момичетата само Ваня ми харесва и то само горе долу.

За мъжете какво да кажа - половината са пълен минус - моделчета, актьорчета, модни брандове...
А големите спортисти и те повечето май са въздух под налягане. Ще ги видим.

Само дано няма повече епизоди по 2 часа и половина, че откачих снощи докато свърши. Интересното беше 20те минути битка, останалите 2 часа много бигбрадърски го раздават. Коментират се един друг и се надвикват и обиждат. Интрига да има. Ужас.

Ще му дам шанс де, да не прибързвам. Миналата година не го гледах точно по тая причина.

# 58
  • София
Само на мен ли ми се стори, че не дадоха визитките на всички участници? Или съм ги превъртяла заедно с някоя реклама...

Не дадоха всички визитки.

# 59
  • София
Благодаря за темата, чудна е!

Гласувах за ловците, въпреки че и и на мен ми е малко рано. Но просто в този отбор към момента имам най-много играчи на които да симпатизирам и заради това така. Жътварите са близко зад тях. А рибарите са много зле.
Горките са само с 1 глас до тук, уф. :о

Някой знае ли със сигурност дали ще има студия? Като гледам програмата не виждам такива. Не че е болка за умиране, но Ваня и Милков ми харесваха, а и е хубаво да има повечеко въпроси към отпадналите. Веднъж седмично за 1 ч. не е проблем си мисля. Но май, май няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт