💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 521
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Приключвам с епизода от вчера и се върнах, за да напиша, че за първи път срещам човек, занимаващ се с йога - Екатерина, който е с толкова експлозивен характер, граничещ с агресия. Познавам двама души, които професионално се занимават с това и много от приятелите ми практикуват йога - у всички тях наблюдавам уравновесеност и спокойствие.

# 31
Благодаря за темата! Стори ми се, че в рибарите всеки е решил да си прави индивидуална игра. Но твърде рано...Не мислите ли, че Ивайло ги забави нарочно с катинарите, а после никой не копа...

# 32
  • София
Екатерина ми изглежда напушена.

# 33
Ева е по-неошлайфано копие на Златка Райкова. Дори гласът ѝ е същия!

# 34
Ева е по-неошлайфано копие на Златка Райкова. Дори гласът ѝ е същия!

Златка Райкова след ринопластиката, в този смисъл Ева е естествено по-ошлайфана.

# 35
Не знам пренавити ли са определени участници,но още от началото много грешно почват.Ваня изглежда силен играч,но се опитва да доминира,да е лидер и това абсолютно може да и изиграе лоша шега,защото българите видим ли такъв човек веднага му подливаме вода.Ева веднага би е предала с вот и може да си замине рано.Ако трябва да съм честен,ако ме сложат в отбор като рибарите,директно си напускам предаването по собствено желание.Там за нищо не стават.Екатерина е дразнител,Мая въпреки постиженията и в сферата с която се занимава изглежда доста неадекватна във всяка една ситуация в която са е поставили,Станимира не си личи,че е в предаването въобще.Христа няма физическа подготовка,но е с претенции за лидер.Александър е хахо.Ивайло е едър,но е с изключително много подкожни мазнини да се нарече атлет.Иван в главата си е лидер,опитва се днес да им изгражда стратегия и като паднаха прехвъря вината на Ивайло,мога да си направя заключение,що за човек е.Николай го кара само на самочувствие без никакво покритие,колко е перфектен.Отборът е физически зле,умствено на пръв поглед и там е абсолютна щета,няма подготвени в целия отбор да имат базови умения за оцеляване при положение,че вече е минал един сезон и се предполага,че знаеш какво да очакваш.Не стига това,ами и с претенции.Най-грозно ми е да работи един човек и отстрани да му седят 4-5 и да му мрънкат и обясняват,как да си върши работата.Или работиш или мълчиш.

# 36
La Vikinga, това е темата, където си говорим за участниците от миналия сезон и не само:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1180319

Аз съм учудена (да не кажа потресена) от лошата физическа подготовка на участниците тази година като цяло. Миналата година се чудех на половината, къде са тръгнали, а сега на 90% от хората. Би трябвало кастингът да е привлякъл хора в добра спортна форма, защо са избрали тези.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 10:36 от Врабец

# 37
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Все още ми е трудно да определя на кой отбор симпатизирам. Във всеки отбор има по няколко дразнещи играчи. Май засега клоня към жътварите.

# 38
  • София
Благодаря за темата Simple Smile
Нямам още фаворити..

# 39
Smileys, благодаря за новата тема.
След снощния епизод все още не мога да си съставя твърдо мнение кого точно подкрепям. Може би Ваня, Милен и Владислав ми се открояват на първо четене.

# 40
Преди няколко месеца гледах по някоя телевизия интеврю с Ваня за професията ѝ основно. Съвсем реално, земно момиче ми се видя. Не хвърчи в небесата. Само тия мигли като четки дето си монтира... някак си не се връзват с цялостното излъчване, което има. И тогава беше с тях.

# 41
  • ENGLAND
Аз гледах първия епизод като фон, малко се пообърках кой кой е, добре, че на първа страница има визитките им. От тук ще се информирам какво става.

# 42
  • Sunshine state
И на мен ми направи впечатление колко зле физически са дори на вид "здрави" играчи. Буквално щяха да издъхнат. 🤦🏼♀

# 43
Не мога да гласувам още в анкетата , просто защото никой не си харесах все още.... камо ли пък отбор.

# 44
За каква ценностна система и приоритети иде реч.
Ресторантьорът като слезел на което и да е пристанище знаел къде да иде да си купи най-хубавите дрехи и къде били най-хубавите ресторанти.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:37 от e-gonna

Общи условия

Активация на акаунт