💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 514
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 15
Тази с плитките не изглежда никак млада, на колко е? И още една русолява, с абсолютно непригодна за такъв формат физика, от племето, което ще живее до реката, някаква учèна мома беше (още не съм запомнила имената).

# 16
...
Как може да вкарат такива малоумни същесвта като ученичката Джералдин и танцьорката....
...

Според мен Джералдин не е по принцип глупаво момиче, поне не би трябвало, като се има предвид къде учи, а и семейната среда - ако не бъркам, е с баща съдия. Иначе и на мен на моменти ми изглежда незряла в поведението си, но го отдавам на тийнейджърската възраст.

Smileys, благодаря за оформлението на новата тема Simple Smile

# 17
  • Испания
Благодаря за новата тема .Не разбрах Лазаринов защо е представен само с фамилия и какво е името му всъщност?

Николай. Представят го като собственик на моден бранд, във визитката - наследник на известен моден бранд.
Продуктово позициониране.

Тази с плитките не изглежда никак млада, на колко е? И още една русолява, с абсолютно непригодна за такъв формат физика, от племето, което ще живее до реката, някаква учèна мома беше (още не съм запомнила имената).

Христа /с плитките/ е на 35 г. Мая /доктор по биофизика/ - на 30 г.

Визитките им са в скрит текст под снимките в първия пост.

# 18
По-голямата част от дамския състав са много млади 18-22г, сладки момиченца, далече от зрели жени.Очаквах да видя вече изградени характери, жени на 30-35г, можеше и към 40г, поживели, поочукани и обръгнали в житие битие.
Кое им е сладкото на тез , изглеждат вече изхабени от живота още на тази възраст.
Иначе има две мацки на 27-8, най-готините Ваня и на другата й забравих името.
Нервната йога инструкторка на 29, но изглежда на 39, христа на 35, тази с черния хумор на 30.

# 19
По-голямата част от дамския състав са много млади 18-22г, сладки момиченца, далече от зрели жени.Очаквах да видя вече изградени характери, жени на 30-35г, можеше и към 40г, поживели, поочукани и обръгнали в житие битие.

Тези момичета по лесно се поддават на манипулации, лесно е да ги склониш към скандали, флиртове и други неща които за нас са маловажни, но явно от шоуто много държат да ги има.
Една по зряла жена ще бъде фокусирана в играта и няма да е "интересна".

# 20
наистина страшно млади са повечето  в този сезон
Малкото по-възрастни имат голям шанс за победа ако си изиграят добре картите. Все пак опитът винаги си казва тежката дума

# 21
...
Как може да вкарат такива малоумни същесвта като ученичката Джералдин и танцьорката....
...

Според мен Джералдин не е по принцип глупаво момиче, поне не би трябвало, като се има предвид къде учи, а и семейната среда - ако не бъркам, е с баща съдия. Иначе и на мен на моменти ми изглежда незряла в поведението си, но го отдавам на тийнейджърската възраст.

Smileys, благодаря за оформлението на новата тема Simple Smile

Мислим еднакво
Джералдин е само на 17. Малко по-ентусиазирана е, но е нормално за тийн Simple Smile Немската е едно много добро училище и не мисля, че е глупава.
Отделно също така не мисля, че ще пропусне първия учебен ден в училище Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 09:23 от Bengun

# 22
  • София
Млади, но не ми изглеждат така. Не само жените. Някои имам чувството, че са ги взели само за пълнеж.
Има ли условие всъщност да не се познават участниците? По повод Сюзън и Вайс. Ако е за гласовете - не е задължително да гласуват еднакво, дори да са двойка. То така или иначе все някой ще се повлияе от друг.
Виждам, че доста хора симпатизират на Ваня. Мен някак ме дразни, не знам защо.

# 23
  • На брега на реката
Здравейте,

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Моите фаворити са, Владислав от "Жътварите", Милен от "Ловците" и може би, Иван от "Рибарите"!

От жените, симпатизирам на Ваня, но и тя ми се струва, някак пренавита!

# 24
А някой знае ли , защо тая лигла Ивана и момчето забравих му името , спаха на едно легло.

# 25
Азалия, и на мен в началото Мая ми се стори с неподходяща физика, тоест тромава, слаба и нетренирана. Но от онова, което видях досега, си промених мнението за нея - плува (свободен стил) най-добре от жените при рибарите, а като излезе имаше повече въздух и енергия от много други участници. Има и добър баланс. Освен това е неконфликтна, не прави излишни драми и не се бута между шамарите. Засега определено ми харесва.

Най-красивите жени иначе според мен са при ловците в следния ред: Ваня, Ева, Симона и Йоанна (главно в лице последната) Smile

# 26
  • София
А някой знае ли , защо тая лигла Ивана и момчето забравих му името , спаха на едно легло.
Димитър. Защото я е страх от буболечки. Явно той е смелият рицар, в нейните очи. Малко ми дойде в повече тази сцена.

# 27
  • София
Благодаря за темата!
Още нямам фаворит, но някои жени са големи лигли. Едвам ги изтрайвам. Вече назряват конфликти и скоро ще се изпокарат. Игрите снощи ми харесаха, труднички бяха.

# 28
Надявам се Екатерина да не е първата изгонена. Голям дразнител е и би могла да направи интересна игра. Рано е да казвам кого харесвам и кого не - миналата година този, когото в началото не понасях, ми стана любимец. Засега Влади и Любо са ми симпатични, Иван също не ме дразни. Неприятно ми е да гледам Христа - ходеща антиреклама на доктора, който ѝ е правил устните.

# 29
  • На брега на реката
Христа/Криста, има студио за красота???!!!

Без бой, си признавам, че гледайки я, не бих стъпила в нейното студио!

Общи условия

Активация на акаунт