💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 74 584
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 555
Такава, че единия път да носи възможно най-леката колона и да дръпне с бързина. Другата тежка колона трябваше да я носят други двама мъже.

# 556
  • София
Чудя се кои ще са номинирани днес. Аз симпатизирам на Милен и се надявам да не го закачат. Дано не се разочаровам от него.

# 557
Дъртанян трябва да номинират с 8 гласа...

# 558
Те трябва да номират двама. Не знам, ако са 8 гласа за един, кой ли ще пратят втори??

# 559
Е реално Пламен няма как да се самономинира, така че втория ще е който Пламен избере

# 560
Аз мисля,че ще е Тошко единият.Най-вероятно вторият ще е от жените,може би Ева(нали така се казваше танцьорката,опс,балерината?)Аз съм убедена,че Пламен ще се върне след номинацията.

# 561
  • София
И аз мисля, че Ева ще е номинирана. Тя е безполезна за отбора, другият ще е Тодор, заради двата гласа на Ваня.

# 562
Чудя се кои ще са номинирани днес. Аз симпатизирам на Милен и се надявам да не го закачат. Дано не се разочаровам от него.

Аз също симпатизирам на Милен. И не разбирам как може да се сдуши именно с Тодор, поне от представеното досега така ми изглежда. Въпреки че са най-силните мъже при ловците, те двамата са ми толкова различни като темперамент, възпитание, интереси.

# 563
# 564
@ Nykolay 92 Нямаше ли вариант да разпределят влизанията на Пламен, между Тодор и Лазаринов, така че двамата да влизат по три пъти, а не той - четири пъти? Пък и килограмите да бяха разпределили пак  можеше да помогне .
Явно не е можело. Погледнах пак клипа във Вбокс.

Цитат на: Димо Алексиев 8:34 на (09.09.2020) - част 2 във Вбокс
Ловци, вие сте с човек по-малко. Това означава, че един от вас ще трябва да участва в две двойки.

Имали са 5 минути за стратегия. Гледам аз отново каква стратегия толкова са умували и какво да видя - Милен говореше в 90% от времето и той им определи двойките, а Тодор каза единствено "ОК" и "Да". Единсвено не послушаха Милен да изкарат първо най-тежката греда, но може да са мислели, че 100-килограмовата е най-тежка. Как точно Тодор излезе виновен накрая не знам.

# 565
  • Испания
Витомир казва:

- в понеделник - териториална битка
- във вторник - номинационна битка /двама номинирани/
- в сряда - втора номинационна битка /двама номинирани/
- в четвъртък - елиминация между четиримата
- в петък - битка между двамата, които не са се справили + още една малка битка, която е на т. нар. съюзници

# 566
  • ВАРНА
Не се разбра ще има ли петъчно студио 22.00 - 23.00 ч. с Милков и  Джеферович?

# 567
Витомир казва:

- в понеделник - териториална битка
- във вторник - номинационна битка /двама номинирани/
- в сряда - втора номинационна битка /двама номинирани/
- в четвъртък - елиминация между четиримата
- в петък - битка между двамата, които не са се справили + още една малка битка, която е на т. нар. съюзници

Т.е. няма да има капитанска или тази битка на съюзниците ще определя капитана за следващата седмица?!

# 568
  • Испания
Не казва нищо за капитанска. Сега гледам интервюто.

За малката битка на т. нар. съюзници каза, че зрителите ще видят какво е.

# 569
Записвам се да следя! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт