💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 758
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 645
Тримата мъже не са се наговаряли кои жени да номинират и това личи от номинациите на Тодор, който действаше разнобойно от другите двама. А жените даже ги показаха, че се наговарят срещу Лазаринов.
Аз обаче се питам - ако окапят всички мъже в племето жените какво ще правят? колкото и да си говорим все пак трябва и сила?

# 646
  • София
Това беше голяма тъпотия с този Пламен.
Иначе си е вечната борба- мъже срещу жени, ако не беше така щеше да е обратното. Нямаха друг ход, ако искат да оцелеят за по напред. В крайна сметка никой не е влезнал, за да бута някой друг напред, всеки играе за себе си.

# 647
Нещо изпуснах и не разбрах защо Пламен напуска , ще ми кажете ли какво се случи и защо напуска ?

# 648
Въъъъъх не я виждам като адвокат, а да сади лучец.... егати свалката

# 649
  • Испания
Станимира, като слушам какъв титан на мисълта е, само е за разследващ полицай или адвокат.

# 650
Нещо изпуснах и не разбрах защо Пламен напуска , ще ми кажете ли какво се случи и защо напуска ?
Отива да си лекува нервите

# 651
Днес ще има ли елиминация?

# 652
  • Испания

Така бил решил.

Днес ще има битка за спасение. Ще играят четиримата номинирани. Всеки срещу всеки. Първият и вторият се спасяват. Третият и четвъртият утре ще се бият.

# 653
За мен това че се наговарят на полов признак е пълно безумие.  Миналата година Йоргос бе по-хитряга опитваше се да се представя за Казанова и да печели вота на Бояна, и в същото време бе с мъжете. Обаче тази година мъжете са много прости.

# 654
  • София
Голям смях с прасетата.

# 655
Тримата мъже не са се наговаряли кои жени да номинират и това личи от номинациите на Тодор, който действаше разнобойно от другите двама. А жените даже ги показаха, че се наговарят срещу Лазаринов.
Аз обаче се питам - ако окапят всички мъже в племето жените какво ще правят? колкото и да си говорим все пак трябва и сила?
Това няма значение. Фактът е, че винаги ще номинират жени и винаги оправданието ще е, че са "слаби". Без значение коя как се е представила в игрите. Просто такъв тип мъже канят всеки сезон. Ако жените не се съюзят ще изхвърчат от играта една по една като славянките миналата година.

# 656
  • София

Изпусна си нервите в битката и напсува на майка Тошко. После Тошко го смъмри и с право, а и останалите взеха неговата страна. Той се извини, но си личеше, че е изкуствено. Явно се е жегнал нещо и не е издържал психологически. Явно има някакви психологически проблеми, защото и родителите са били много строги с него. Виж му профила, доста е странен. Това че е имал някакви здравословни проблеми според мен е начин да се измъкне. Така са му казали от продукцията. Проблемът е в главата. Или се е засрамил или е някакъв уплах, но е психологически проблема.

# 657
Като ги гледах как стояха на голямо разстояние от него и дори и не си стиснаха ръцете. Жените визирам, които говориха с него ми се струва, че може да се опасяват за ковид и за това да го изкарват.
А не са им казали за да не всяват паника.

# 658
Другата седмица само рибарите ще са 8, жътвари и ловци ще трябва да компенсират липсата на по един човек .

# 659
Добре де, този Пламен не се сети малко по-рано да обяви, че ще напуска, та да обявят само една номинация.

Общи условия

Активация на акаунт