- много повече ми прилича в момента на предавания тип Вип Брадър, и много по-малко на Игри на волята. Иска ми се да фокуса да пада повече върху игрите, и по-малко от напр. гоненето на овце и крави. 
, но пък самочувствието му си е доста високо и не приема, когато не е прав. Най-слабото звено в техния отбор ми е Ева. Симона и Йоанна мисля, че са по-добри състезатели. От Милен очаквам много в следващите игри. Като че ли сега малко остава в сянка.
много ми е зле положението там. Единият се има за голямата работа и че може много, а всъщност нищо не показва (Ивайло), другия и той се тупа в гърдите, че е най-добрия, ама пак нищо не видяхме, освен това, че щеше да издъхне в предишната игра (Иван), но може би пък е по-добър стратег и лидер от останалите в племето. За Александър нямам мнение - нищо не съм видяла още от него, а Николай - има физика момчето, показва някакъв хъс, ама малко като шут ми е го играе
и повече май се раздава в междуличностните отношения, отколкото на арената. От жените там ме впечатли само Мая. Другите мисля, че скоро ще отпаднат.
), а и той самия е отговорен за възпитаването на много деца. Като гледам и се отнася добре с приятелката си. Но това дали е добър или не, няма общо с представянето му в играта и това, че той трябваше да е победителят.
Мъжете никога няма да гласуват за жена да победи.
Препоръчани теми