💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 153
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 885
На Симона главата й е като сплескана. Имам чувството, че някой е правил мекици и в един момент е решил да удари силно по средата с две ръце. Може да е много умна - чисто физически ми действа отблъскващо.

аз съм 175. бих предпочел жената да е 170-175 или може би малко под този ръст. макар че има и хубави ниски жени. Не харесвам обаче рубенсовия тип. Предпочитам с  талия, не е нужно непременно да са моделки, имал съм такива съученики, състудентки съвсем нормални мацки. Ако трябва да заложа на някакъв модел от холивудските красавици  бих посочил (въпреки че те изглеждат доста нереално) бих посочил Мила Йовович, както и Оливия Уайлд  -овално лице, и висок ръст.

Марешка е миньонче, но имаше стегнато тяло и  правилни черти на лицето. баш в Джуките не съм я гледал, но със сигурност не са като на някои фолкпевици, които просто преливат.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 14:45 от Лорд Сняг

# 886
На Симона главата й е като сплескана. Имам чувството, че някой е правил мекици и в един момент е решил да удари силно по средата с две ръце. Може да е много умна - чисто физически ми действа отблъскващо.

На Ева какво ѝ е?

# 887

На Ева какво ѝ е?
Не съм мъж , но ....ужасен травеститски глас, отблъскваща уста.... И като тяло става все пак е стриптийзьорка, но като цяло....

Да, Ралица е единствената красавица там.

# 888
  • София
Bengun,
Случайностите на съдбата. Има ги винаги и навсякъде, но те са винаги изключение, но ако се вгледаш и в тях ще откриеш и логика за случването им. А и все пак не се класира за самия финал, нали?  Равновесието в природата дава и взима, знае си нещата... Wink
Освен това защо да не е било и тактика? Присламчи се още в началото до силна алфа личност в лицето на Радостина. Именно шефката обираше негативите, а Ана Мария си седеше кротко и незабележимо, а накрая в пряк дуел я прати вкъщи, а тя остана последната жена. Съгласен съм, че бе трагедия в 90% от игрите, но пък не я гонеха, нали? Е, виновна ли е с нещо за това... Ами като не я гонят ще си стигне и до подножието на върха.
Обаче пак да се върна в началото на съждението си. Същата тази Ана Мария разгони фамилията на славянската дружина и за малко да хвърли сензацията на годината побеждавайки най-комплексния и елегентен играч, Юлиян. Според мен пак тя изигра решаващата роля с 'риза гейт' да не дадат победат на Веско. Така че Ана Мария колкото и слаба и незабележима да бе в много от игрите остава в историята и доказва думите ми, че в крайна сметка няма нищо случайно и че всеки човек има неподозирани качества в себе си, които могат да бъдат извадени във всеки един момент.

# 889
Diavolo, има прекалено много нови потребители за да започна пак темата, но ако се разровиш в мненията ми ще разбереш защо се включвам рядко и с кратки мнения. Wink

Гласена е жена. Дали по време на снимките не са си сменили мнението както първия сезон, няма как да кажа.

# 890

аз съм 175. бих предпочел жената да е 170-175 или може би малко под този ръст. макар че има и хубави ниски жени. Не харесвам обаче рубенсовия тип. Предпочитам с  талия, не е нужно непременно да са моделки, имал съм такива съученики, състудентки съвсем нормални мацки. Ако трябва да заложа на някакъв модел от холивудските красавици  бих посочил (въпреки че те изглеждат доста нереално) бих посочил Мила Йовович, както и Оливия Уайлд  -овално лице, и висок ръст.

Марешка е миньонче, но имаше стегнато тяло и  правилни черти на лицето. баш в Джуките не съм я гледал, но със сигурност не са като на някои фолкпевици, които просто преливат.
175! И жените там са ти ниски, очаквах да си 190 поне  😅😂😂😂
Ясно  Simple Smile  това не се смята високо за мъж. Иначе е хубаво да имаш изисквания  Simple Smile

А първия сезон е бил гласен Веско? И после са си сменили мнението заради историята с ризата, така ли?

Малко се обърках .... Ясно че всичко е нагласено, ама чак път толкова...съвсем няма смисъл

# 891
На Ева само като й погледна супер голямата уста в комбинация с огромните очи й се побърквам.  Имам чувството, че гледам жаба. съжалявам ако съм брутален, но пак казвам - освен Ралица, за мен в това състезание няма нито една наистина хубава жена.  Изключението е донякъде  Ваня - Симпатична в лицето, добре запазено тяло,  но просто не е мой тип.  няма достатъчно "Класически" черти.
разбира се всичко е въпрос на вкус. това е моят  мъжки поглед, друг ще мисли иначе.

От миналия сезон освен Бояна и Марешка харесах чисто физически и по-слабата близначка - мисля, че Стефания беше.
---
не съм казал, че съм висок. Очаквам една жена да е на сходна височина с мен. Ако аз бях 190, щях да очакват жените да са поне 185 см.

# 892
На мен донякъде ми допада като външност и Екатерина, по точно до момента, в който си отвори устата или не направи някаква крива физиономия.

# 893
  • Sofia
За победител този сезон е гласена жена.
Ясно,значи или Ваня,или Сюзън.
Изобщо не ми се вярва да не са знаели,че са двойка с Вайс.
Та ако е нагласено пак всичко,язък им за предаването.Трети сезон няма да си причиня.

# 894
Ралица с чорапогащник ли е на сала?

Ваня ми прилича на една актриса от "Вчера", Марина беше героинята. Намаханата ученичка с гривата.

Ева като изми грима е симпатична. Аз мислех, че е прегракнала. Тя седем години е била балерина и по думите ѝ сериозна и отдадена. После борба е тренирала и се е състезавала. Има и физическа култура, упоритост, ако се окаже издържлива и инат, може да е изненада.

Николайчо-Съвъррршений явно ще е шута, като почнеш от визитката и стигнеш да бисерите които ръси вече два епизода. Обаче как рипа гладен по трасето...Отвя ги и спечели уважението на перковците в отбора си. Започвам да го харесвам.

# 895
Ще видим дали е нагласено. Много е рано за такива диагнози. но да, ако се окаже че жена победи  мисля, че още ще спадне гледаемостта.
За първия сезон са готвили Георги за фейс  а Юлиан за heel/хийл, но той си показа простотията и са го сменили и тогава вместо Георги започнаха да лансират Тъпанчев.

За теди дето не знаят - в кеча има такива персонажи. Вкарват те в образ. Хийл е лошят герой, например Гробаря, а фейс е добрият. Често ги сменят и добрият става лош, и обратно. Гробарят например няколко пъти е ставало добър, макар че традиционно е лош. Трите Хикса, Скалата, Ледения, Батиста също са били ту фейс, ту хийл.

П.С. Двойка ли са? Е, браво може и да видим секс. В миналия сезон вкараха най-хубавите жени при мъжествените славяни, а дано се получи нещо, обаче ония кочове решиха да изгонят де що има жена...не се получи.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:02 от Лорд Сняг

# 896

Пожалете ги малко момичетата все пак не са на конкурс за красота и не са там за да им харесваме големината на ушите.

# 897
В това издание на формата като лица, не като тела, за мен няма нито един красив участник. Има симпатични хора като визия, но не красиви по моите критерии за това. Но това въобще няма никакво отношение към състезателния характер на формата.

# 898
Нали уж било риалити, игра и пр.? като ще е риалити - риалити! очаквам само жени с визия на моделки. GrinningGrinningGrinningНе е честно мъжете да са толкоз яки и да има жените в какво да плакнат очи, а ние да гледаме грозотии.
Една жена има хубава там - и тя е омъжена (за Ралица говоря.)

# 899
---
не съм казал, че съм висок. Очаквам една жена да е на сходна височина с мен. Ако аз бях 190, щях да очакват жените да са поне 185 см.
А ясно, щом това очакваш, просто като каза че са ти ниски и реших, че ти си висок.  
Иначе жена 170-5 е висока и предпочита мъжът да е по-висок от нея, 190 примерно. Е, и това е въпрос на вкус де...  Simple Smile  но за жалост във формата повечето са набити и мускулести, а ниски. Не че са виновни, или могат да го променят, но май само Милен е висок сякаш, другите не съм забелязала...

Не е конкурс, просто си коментираме участниците дори да няма общо със спортните им изяви.

Общи условия

Активация на акаунт