💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 758
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 960
  • София
А те самите знаят ли,че са сестри ? Като знам продуцентът кой е,нищо чудно на терен да го разберат Simple Smile

# 961
  • София
А те самите знаят ли,че са сестри ?
SatisfiedSatisfiedSatisfied
---
Вече беше опроверган един от спойлърите (този за сестрите и кои са) и ако днес не отпадне Елена, може изобщо да не се взимат предвид и хората, които не обичат спойлъри - да продължат да гледат с интерес.

# 962
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да повярвам,че тези двете са сестри Flushed - едната откачалка,слаба,вечно напушена,с грозни татуировки и неуравновесена психически.Другата ниска,трътлеста,умна,сериозна...Не може да бъде.

# 963
Добре де, колко трябва да е подготвена една жена. Да вдига 200 от лежанка и да прави 200 лицеви? Не се заяждам, ама като някой каже, че жените не били подготвени ми е интересно какво очаква да види? Някоя, която се бръсне сутрин редом с мъжете?

Аз лично за такова предаване очаквах нещо от рода на близначките.

# 964
Не мога да повярвам,че тези двете са сестри Flushed - едната откачалка,слаба,вечно напушена,с грозни татуировки и неуравновесена психически.Другата ниска,трътлеста,умна,сериозна...Не може да бъде.

И на мен не ми се връзват двете да са сестри, прекалено различни са ми. От спойлера не ми стана ясно също така сестри или полусестри търсим.

Скрит текст:
Екатерина много повече я свързвам с Ивана, отколкото с Йоанна.

# 965
  • Sunshine state
Проведох задълбочено разследване след предположението си и мисля, че е вярно, защото майката на Йоанна има Екатерина в листата си с приятели във фейса. На Йоанна профилът й е ограничен и не виждам, но това говори много. Жената има само 100 приятеля и няма как да е съвпадение според мен.

# 966
  • София
Скрит текст:
Екатерина много повече я свързвам с Ивана, отколкото с Йоанна.
Това е сестрата на Ивана, тя често публикува снимки с нея и племенничката си в Instagram:
Скрит текст:

# 967
  • Sunshine state
Дори си и приличат Катя и майка й. Като последната е постнала само снимка от визитката на Йоанна. Явно са им казали да си траят.

# 968
спойлер

Скрит текст:
Мъжът между Христа и Екатерина не е Иван нали? Може би единият нов играч, за който се спомена по-рано.

# 969
  • София
Изчетох мемоарите на Александър, публикувани от Смайли.
Много ми харесаха. Ако някой ги е прескочил, защото са много дълги, то да се поправи. Simple Smile
Интелигентно момче, грамотно и с особено чувство за хумор. Не случайно ми допадна, един от малкото в отбора на рибарите. Той и Ники досега са някак си свежи.

# 970
  • София
Да, голяма част от "разкритията" после се оказват лъжа.
По темата за красотата  - миналата година Амелия-Мира имаше най-нежно излъчване според мен. Бояна не я харесвам още от "София ден и нощ", много жабешка ми идва. Ева е със същия стъклен поглед, но я харесвам една идея повече. Мъжете също бяха по-симпатични - Март, Томас, че дори Веско и Тарзан. Говоря само визуално. Сега... Владислав може би, Димитър донякъде. От жените май никоя. Но това не е конкурс за красота. За мен е важно цялото излъчване и характера на човек. И по този параграф не ме впечатляват.

# 971
Хех най-после наваксах с епизодите.Stuck Out Tongue Надявам се, че Елена ще победи днес, хареса ми визитката й и как се защити на съвета. Определено има какво да покаже, особено като й се оправи крачето. Предаването ми е доста интересно и забавно даже хехе. При ловците ме кефи алфа битката между Ваня и Тошко. Той отива да се набира на лоста и Ваня след малко тича да покаже, че и тя го може......по цял ден само търсят да се надцакват Stuck Out Tongue Рибарите са си comedy relief отвсякъде засега:smiley: На Ивайло акциите се сринаха много бързо и от остроумен и силен, сега изглежда жалък и сприхав. А тоя Иван само на мен ли ми прилича яко на Лео Меси в лицето?Stuck Out Tongue При жътварите Ивана засега прави шоуто. Едно говори пред камерата, но в игрите се раздава на макс, още на първата обща игра ми направи впечатление, че се бори здраво. Да не забравяме и че спечели капитанската битка в племето си. Kissing Face

# 972
За сестрите - аз пък откривам прилика между Йоана и Джералдин.

# 973
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За сестрите - аз пък откривам прилика между Йоана и Джералдин.

И аз си го мислих като идея,покрай веждите а и двете имат нещо турско в изражението.Особено Жералдин съм на 90% сигурна,че има турски жилки.Но нали вече се доказа кои са сестри,няма какво да умуваме.
Аз пък вярвам на спойлерите.

# 974
Тези сестри не са ли с едни и същи фамилии...

На мен Ева ми прилича бегло на младата Мадона Laughing

Общи условия

Активация на акаунт